Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walditime

Gdzie kupujecie perfumy na mililitry?

Polecane posty

Gość walditime

Kupujecie w ogóle? Jak tak to gdzie?

Gość barbara59
Ja od lat kupuję na stronie zapachowiec.pl i nigdy się nie zawiodłam, zawsze szybka przesyłka, zapachy długotrwałe, pachnące jak oryginały, polecam serdecznie

Gość gość
ja też znam stronę zapachowiec.pl, moja żona tam zamawia sobie i w sumie mi też.. fajnie długo trzymają, są w dobrej cenie, myślę że ogólnie są ok. ja używam teraz od nich code black i jest fajny

Gość gość
we Francji

Gość gość
Od jakiegoś czasu zamawiam na galeriazapachow.pl Zapachy trwałe, tanie,szeroki wybór marek - dzięki czemu mogę sobie co jakiś czas urozmaicac. Polecam

Gość gość
Z polecenia koleżanki zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są bardzo trwałe i nie różnią się od oryginałów, a ich cena jest bardzo atrakcyjna. Aktualnie używam Lancome - Hypnose.

Gość gość
Także zamawiam ma galeriazapachow.pl i perfumeria spełnia moje oczekiwania. Przede wszystkim zapachy trzymają się na skórze cały dzień, są identyczne jak oryginały. Dużym plusem jest ich przystępna cena. Polecam serdecznie

Gość gość
Kupuję perfumy na mililitry na zapachowiec.pl. Są one dobrej jakości i w dobrej cenie. A wybór zapachów jest bardzo duży :)

Gość gość
Perfumy na mililitry kupuję na galeriazapachow.pl bo jest to sprawdzone miejsce przeze mnie i poje znajome. Zapachy są rewelacyjne a perfumy bardzo trwałe i w dobrej cenie ;)

Gość gość
Perfumy na mililitry to rewelacyjna opcja, bo lubię mieć przy sobie w torebce małą ilość mojego ulubionego zapachu, ale także chciałabym mieć flakonik na półce w domu. Od koleżanki dowiedziałam się o rozlewni Goia i najpierw sprawdziłam osobiście na ich stoisku stacjonarnym i się nie zawiodłam. Teraz nie wyobrażam sobie nie zamawiać na goia.pl perfum dla całej rodziny. Wszyscy zadowoleni i mogę śmiało polecić tę rozlewnię perfum :)

Gość gość
Kupuję na galeriazapachow.pl z polecenia koleżanki i mogę śmiało polecić dalej. Perfumy są świetne. Obecnie używam Lacoste - Pour Femme (złota) i jak poprzednie zapachy ten też jest rewelacyjny ;)

Gość gość
Perfumy na mililitry kupuję zawsze z rozlewni Goia na goia.pl, ponieważ jest to sprawdzone miejsce i na pewno godne uwagi. Maja dobre perfumy, duży wybór zapachów oraz świetne ceny. Moim ulubieńcem jest Versace - Bright Crystal.

Gość gość
Testowałam wiele źródeł aż trafiłam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są rewelacyjne. Zapach nie różni się od oryginału, długo się utrzymują a ceny są bardzo atrakcyjne ;)

Gość gość
Kupuję perfumy na mililitry bo lubię testować nowe zapachy a szkoda mi pieniędzy na drogie oryginały, których jest dużo. Kupuję na goia.pl zarówno moje ulubione perfumy jak i te do testowania. Mają duży wybór i przede wszystkim dobrej jakości i w dobrej cenie ;)

Gość gość
Jak najbardziej kupuję perfumy na mililitry na zapachowiec.pl i są genialne. Długo się utrzymują, jest duży wybór zapachów i cena też jest świetna ;)

Gość gość
Kupuje na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Zarówno damskie jak i męskie perfumy są dobrej jakości :)

Gość gość
Kupuję na goia.pl od dawna i nigdy się nie zawiodłam. Za 55ml płacę około 50zł i wystarczają mi na bardzo długo bo są trwałe.

Gość gość
Kupuję perfumy na mililitry na zapachowiec.pl. Poleciła mi to kiedyś koleżanka i jestem bardzo zadowolona, bo są na prawdę świetne, zarówno damskie jak i męskie. Jestem bardzo zadowolona i polecam :D

Gość gość
Na galeriazapachow.pl mają świetne perfumy i warto sobie przetestować je oraz przekonać się, bo są dobrej jakości a w porównaniu z oryginalnymi można wiele zaoszczędzić ;)

Gość gość
Nie. To nie sa perfumy to smierdziele nie warte ani zlotowki. Lepiej kupić oryginał niekoniecznie w Sephorze itp,ale w pewnych perfumeriach w necie i mieć dobry jakościowo produkt. To sie nie oplaca,choć może sie tak komuś wydawać.

Gość gość
Kupuję od dawna na zapachowiec.pl i jestem zadowolona z jakości oraz z ceny. Mam kilka ulubionych zapachów i używając oryginalnych miałam dylemat które wybrać a teraz mogę sobie pozwolić na wszystkie które mi przypadły do gustu ;)

Gość gość
Ja kupuję na goia.pl, i nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
Od zawsze kupuje na zapachowiec.pl nigdy się nie zawiodłam, szybka wysyłka, perfumy jak oryginalne :D polecam serdecznie :D

Gość gość
Ja zamawiam na stronie zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona z wyboru strony i z wyboru perfum w tak niskich cenach na prawdę polecam

Gość gość
Tylko na niezawodnej stronce zapachowiec.pl , perfumy nie dość że tanie to jeszcze długo pachną :)

Gość gość
Stoisko GOIA w Czeladzi, ewentualnie dla ludzi mieszkających daleko ich strona internetowa GOIA.PL każdy znajdzie coś dla siebie :)