Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrościcie mi wieśniaki że mieszkam w Opolu ???

Polecane posty

Gość gość

up

Gość gość
Opole jest gorsze od Warszawy.

Gość gość
18:50 opole w niczym nie jest gorsze od warszawy warszawa jest gorsza niż opole

Gość gość
prawa tywa reaktywacja współczujecie ??? :D jasne prawa tywa reaktywacja Opole to jedno z najbogatszych miast w polsce bogatsze niż wrocław łódź szczecin olsztyn czy bydgoszcz i jest jednym z najlepszych miast do życia w polsce

Gość gość
Mowiąc że opole jest gorsze od Warszawy miałam na myśli, że Warszawa to syf, a Opole jeszcze większe.

Gość gość
prawa tywa o życiu i mieszkaniu w Opolu możesz sobie co najwyżej pomarzyć ty choć byś sie zesrała to nigdy tam nie zamieszkasz ale no cóż pomarzyć zawsze można 🖐️ :D

Gość gość
Współczuję że mieszkacie w jakimkolwiek mieście.

Gość gość
Opole to syf ??? a byłeś tam ??? doskonale wiesz że nigdy tam nie byłeś ps prawa tywa piszesz wmawiaj sobie tak dalej ... nie wierzysz że Opole jest bogatsze niż wrocław ?? to wpisz sobie w google opole to jedno z najlepszych miast do życia jak nie wierzysz masz google to sobie to wpisz proste ???domyśl sie dlaczego pisze Opole Dużą literą a wrocław małą ???

Gość gość
18:59 niby dlaczego tam nie zamieszkasz przecież Opole jest BOGATSZE powtarzam Bogatsze niż WROCLAW łODŹ bydgoszcz czy olsztyn i Opole jest jednym z najlepszych miast do życia w polsce a ty nie zamieszkasz ?? mimo że Opole to bogate miasto ???

Gość gość
prawa tywa reaktywacja skoro nabijasz sie z Opola to ja sie pytam w jakiej wsi zabitej dechami mieszkasz ??? ty to piszesz z zazdrości bo Opole to miasto bogate i miasto wojewódzkie bogatsze niż wrocław który jest też bogaty i fajny i skoro tak sie nabijasz to mieszkasz w zabitej dechami wiosce ze 100 mieszkańcami bez kanalizacji i z jednym śmiesznym wiejskim sklepikiem pełnym wioskowych meneli jak ty taka wieśniara jak ty do żadnego miasta sie nie nadaje w Opolu byś sie zgubiła w gąszczu ulic nie mówiąc o warszawie w warszawie wrocławiu byś została z rozdziawioną gebą zmiażdżona jak mrówka :D

Gość gość
Raz tam byłam. Wyjątkowo przygnębiająca miescina

Gość gość
skoro nie słyszałaś że Opolanie mają super zarobki to umyj wieśniaro uszy to że ty o tym nie słyszałaś to twój problem na pewno lepiej sie zarabia w Opolu niz w twojej wiosce śmierdzącej gnojem bez kanalizacji :D

Gość gość
19:06 Opole to nie mieścina tylko stu tysięczne miasto wojewódzkie a tym bardziej nie przygnębiająca wieśniaku pisać to sobie możesz co chcesz ale doskonale wiesz że nigdy nie byłeś w opolu mam znajomych i z wrocławia warszawy krakowa łodzi i oni byli u mnie w domu w Opolu i każdemu Opole sie podoba ty masz jakieś kompleksy

Gość gość
prawa tywa reaktywacja ja nie mam kompleksów radze przyjechać do mnie do OPOLA to zobaczysz że mam super chate fajną prace dobre zarobki do kina galerii handlowej teatru filharmonii zoo galerii sztuki amfiteatru i innych atrakcji mam jak rzut beretem i rowerem jade ps zazdrościsz mi byłam nawet na karaibach w USA francji australii bo mnie stać i co gul ci wyskoczył ???

Gość gość
prawa tywa reaktywacja mieszkałam nawet w trójmieście w Gdańsku i Gdynii lubie trójmiasto ale Opole jest przyjemniejsze i spokojniejsze nie wierze ci że mieszkasz w trójmieście chyba w trójwiosce śmierdzącej gnojem w transylwanii :D gdybyś była z trójmiasta to byś nie była taka chamska i wulgarna znam ludzi z trójmiasta i są fajni i mili a ty wieśniaro co najwyżej w trójmieście byłaś w szpitalu psychiatrycznym na srebrniki 17 w gdańsku :D i tylko gnoju do miasta naniosłaś :D

Gość gość
19:12 nie podniecaj się tak bo nie ma czym. Ładnych miast nie widziałeś najwyraźniej. Pozdrawiam z daleka

Gość gość
byłam nie byłem tylko byłAm prawa tywa i nie jestem kołbucem od Namysłowa ty masz chorą fiksacje myślisz że piszesz z jedną osobą :D kołbuc podobnie jak ty jest ze wsi to że bywa w moim Opolu to nie czyni go mieszczuchem

Mam w d***e czy pisze z Kołbucem czy srucem, nigdzie tego nie napisalam ale wszyscy wiedza ze to ty, a teraz tym bardziej :classic_cool: Opole to wiocha i kazdy to wie pozdtawiam :classic_cool: Prawda boli najbardziej smutne :)

Gość gość
prawda ciebie boli bo nie jestem kołbucem możesz myśleć co chcesz i prawda cie boli że żadną cesarzową kafeterii i diwą nie jesteś i nie będziesz jade do dubaju w sierpniu

Gość gość
Opole to nie wiocha tylko miasto wojewódzkie kretynko gratuluje lekcji geografii pewnie cie w szkole nie uczono że Opole to miasto zresztą czego sie można spodziewać po tępej kretynce chorej psychicznie której sie wydaje że jest cesarzową diwą kafeterii i napoleonem weź leki

Jedziesz, ale do szpitala psychiatrycznego :classic_cool: Kołbuc jestes idiota bo myslisz ze nikt nie wie ze to Ty a kazdy wie, bo niestety ale piszesz ciagle jednym, belkotliwym, stylem wypowiedzi :)

Gość gość
19:39 bełkotliwym haha xxx weź leki nie jestem kołbucem akurat lepiej wiem od ciebie możesz myśleć co chcesz ale nie jestem kołbucem

Gość gość
19:39 nie jestem kołbucem jestem Ania z Opola masz chorobe psychiczną bo ci sie wydaje że piszesz z jedną osobą masz chorobe psychiczną bo wydaje ci sie że jakąś cesarzową kafeterii jesteś i diwą haha żałosne