Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly facet ozenil sie w tajemnicy przede mna

Polecane posty

Gość gość

nie zrozumcie mnie zle nie chodzi o zazdrosc. poprostu nie rozumiem sytuacji. bylismy ze soba ale podjelam decyzje o rozstaniu. pozniej nasze drodi czesto sie przecinaly. mielismy dobry kontakt.dwa lata temu wyjechalam na drugi koniec polski bo dostalm awans w pracy i od tamtej pory mielismy kontakt jedynie przez internet i raczej sporadyczny. ale zawsze kiedy pisalismy, mowil ze jest nikogo nie ma, ze ja go nie chcialam dlatego jest sam. nawet miesiac przed swoim slubem pisal jak by nigdy nic. dlaczego tak postepuje zaznaczam ze o jego slubie dowiedzialam sie od chyba jego szwagierki. o co chodzi

Gość gość
A czy mial jakis obowiazek informowac cie o wszystkim???Jestes z CIA?

Gość gość
Nie chcialas go wiec o co ci chodzi ? Chyba nie musi sie informowac

Gość gość
nie musi informowac, jasne. chodzi raczej o to czemu na miesiac przed wlasnym slubem pisal ze nie ma nikogo, ze ja go nie chcialam wiec ciagle jest sam

Gość gość
Żebyś mu nie zakłóciła spokoju!! A po co, a na co!!!

Gość gość
to ja zakonczylam ten zwiazek i to on ciagle szukal i nadal szuka ze mna kontaktu nie ja. napewno nie zaklucilabym mu spokoju

Gość gość
możliwe ze w ogole nie planowal ci tego mówić ,na tej samej zasadzie gdy mój były na moje pytanie czy to jego dziecko zastanawiał się minutę :-) to taka mała chętka nie zamykania drogi :-)

Gość gość
20:24 No to o co wtedy chodzi???Nie powiedzial bo nie chcial,nie mial takiego obowiazku i koniec.A ty drazysz temat niewiadomo po co.Robisz problem z d**y,naprawde.

Gość gość
po co zenic sie z kims gdy nie ma sie stu procentowej pewnosci

Gość gość
moze zle to ujelam, nie chodzi mi o to ze nie powiedzial tylko o to ze mnimo tego ze sie ozenil miesiac temu caly czas sie ze mna kontaktuje, udaje wolnego faceta

Gość gość
autorko a dlaczego jego się nie zapytasz, jak tak cię to męczy

Gość gość
zaraz zapytam, tylko nie wiem czy odpisze. ale chcialabym poznac tez opinie ludzi nie zaangazowanych w t sytuacje

A co chcesz usłyszeć? Że ślini się na twój widok i dlatego ciągle do ciebie zagaduje? Może tak, może nie. Osobiście wydaje mi się, że po prostu nie chciał cię wtajemniczać w swoje nowe życie, a pisze, bo jak sama mówiłaś, mieliście ze sobą całkiem dobry kontakt. Skoro go rzucilaś i wiesz już, że facet ma poukładane życie, powinnaś delikatnie wykręcić się z tej dziwnej relacji, bo nie wnosi ona do twojego życia żadnych korzyści, a wręcz przeciwnie... Zobacz, jak skonczylaś: pisząc na kafe i zastanawiając się nad tym, co ma w głowie były :)

Gość gość
Dawno powinnaś go olać.

Gość gość
:) ja dobrze skonczylam. mam swietna prace , super znajomych jestem szcesliwa, jedyne co mnie boli ze daleko od domu. odpisal zebym sie domyslila

Gość gość
mozliwe ze on ciagle mnie kocha? chcialabym zeby mu sie ulozylo jak najlepiej bo jest naprawde super facetem tylko my do siebie nie pasowalismy wedlug mnie

Gość gość
To, co uprawiasz jest manipulacja, jestes mega nie fair, obrzydliwa!

Gość gość
czemu manipulacja?

(20:53) No to ekstra, fajnie, że ci się wiedzie! Daj więc facetowi spokój i przestań zastanawiać się nad jego intencjami. Rzuciłaś go, chłop ma żonę, więc co tu rozkminiać? Zajmij się lepiej swoimi super znajomymi i pracą :D

Gość gość
grzmoty poszly na mnie mimo ze to on cos sugeruje. chcilm zwyczajnie pogadac bo nie chcialabym go znow skrzywdzic, ale widze ze tu sie nie da wiec spadam. wszystkiego dobrego

Gość gość
sP....DALAJ SAMOTNA MEGA MANIPULANTKO

Gość gość
wIDOCZNIE JESTES DLA NIEGO NIKIM

Gość gość kobieta
Ja tego nie rozumiem. Jak z kims zrywam, to nie szukam z nim kontaktu, tylko zajmuję się swoim życiem, innymi facetami którzy się koło mnie kręcą, a nie trzymam się tego porzuconego jak rzep psiego ogona. Ty nie wiesz czego chcesz.

Gość gość
ona chce manipulowac zonatym .......moj byly facet.......nie twoj, juz nie twoj.