Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewica

Polecane posty

Gość gość

C*****o nie? Mam 21 lat i nie spalam z zadnym facetem..

Gość gość
Ja tez jak mialam 21 lat to bylam dziewica.Ale krotko potem zostalam wykorzystana,wsypano mi pigulke g****u i pozamiatane.

Gość gość
Zaklepuję.

Gość gość
to dobrze widać że się szanujesz to ogromna zaleta jak dziewczyna jest dziewicą

Gość gość
Chcesz stracić cnotę z 23latkiem głodnym seksu

Gość gość
c*****o byłoby jakbyś nie była dziewica w tym wieku

Gość gość
Jestem 36-letnim prawiczkiem i szukam prawiczej zony.

Gość gość
gość dziś Już ją zaklepałem. Szukaj dalej.

Gość gość
Ale kiedy Ty mnie zaklepales? Nawet nic o tym nie wiem!

Gość gość
Moja zona byla dziewica do 24 roku zycia. Poznalismy sie jak miala 21lat i czekalismy do slubu. Dzisiaj jestesmy juz 7 lat malzenstwem i mamy dwojke dzieci :) nie ma sensu sie spieszyc z seksem, na wszystko przyjdzie czas a poza tym seks nie jest najwazniejszy, milosc sie liczy uczucia przyjazn w zwiazku obopulne wsparcie i zaufanie.

Gość gość
Do 22:57 Klepac to mozesz kapucyna.

Gość gość
Dokładnie by się rozebrala a ty w ryk I do mamy'byś leciał

Gość gość
0/10 słaba prowokacja 21 i dziewica :) Chyba na bezludnej wyspie

Gość gość
Zadzwiwie Cie, jeszcze takie chodza po tym swiecie, przynajmniej ja.

Gość gość
Miałam 25 lat kiedy straciłam dziewictwo. Koedy miałam lat 21 tez uważałam ze to kiepsko iż jestem dziewica. Chcesz mojej rady? strać dziewictwo z kimś kogo będziesz chociaż lubić zebys pózniej nie żałowała i nie rób nic pochopnie z byle kim byle tylko mieć to za sobą. Ale uwierz mi jesli stracisz dziewictwo z mężczyzna z którym będziesz pózniej planować wspólne życie i on miałby być jedynym partnerem seksualnym to przygotuj sie na to ze po pewnym czasie będziesz bardzo intensywnie myślec o zdradzie bo po prostu będziesz ciekawa jak to jest z innym... lepiej nie zdradzać. Lepiej zrob to z kimś kto nie jest Ci obojętny ale nie jest tez kimś z kim chcesz spędzić resztę życia bo nie ma sensu sie pózniej oszukiwać

Gość gość
Hmm, ciekawe spostrzeżenia. Dzieki za rade.

Gość gość
gość dziś Czemu namawiasz ją do puszczania się jak zwykła szmata? Nie ma czegoś takiego jak ciekawość jak to jest z innym/inną. Seks to seks.

Gość Poprawna1_
Ja mam 20 lat i szczerze, sadze że jeszcze długo będę dziewica gdyż po prostu... uważam ze nie doroslam do tego, seks to nie moja bajka, ja wciąż jestem dzieckiem (mentalnie) i mam inne rzeczy w głowie. I nie wiem dlaczego tobie jest złe z tego powodu... Dziewictwo powyżej 20 lat jest porządane przez mężczyzn w tych czasach. Ponieważ dwudziesto kilkuletnie dziewice uchodzą za porządne, ceniące się kobiety :) wiec na plus. Nie spiesz się!:))

Gość gość
Gość 23:24 gdzie tam widzisz namawianie? Mowie z autopsji. Nie miałam żadnych partnerów seksualnych poza mężczyzna z którym jestem i wiem co myśle i nad czym sie zastanawiam. Taka jest prawda ze jesli raz sie czegoś spróbowało to pózniej jest sie tego ciekawym i przychodzi moment kiedy dosłownie chce sie tego spróbować ale z kimś innym. A po co sie męczyć? Nie namawiam do puszczania ani do ewentualnej zdrady tylko ostrzegam ze tak moze być. Nie mowie ze ma sie puścić z byle kim ale jesli chce przeżyć swój pierwszy raz a pózniej cieszyć sie seksem ogólnie to nie moze zrobić to z zaufana osoba która niekoniecznie musi być jej królewiczem na cale życie. I kasz racje seks to seks. Nie ma sensu nadawać mu wielkiej wagi bo to tylko mechanizm tak dzien rozpowszechniony ze aż przereklamowany...

Gość gość
Ja mam 25 i robiłam tylko loda i na tym chyba się zakończy

Gość gość
Dlaczego sadzisz, ze na tym sie skonczy? Co sie takiego wydarzylo i dlaczego na pierwszy raz robilas loda?

Gość gość
najtrwalsze są związki jak partner i partnerka są jedynymi partnerami seksualnymi

Gość gość
za czekajcie z seksem jak najdłużej się da nie róbcie tego z każdym w którym jesteście w związku

Gość gość
tak dziewice po 20 r.ż są pożądane wśród normalnych mężczyzn

Gość gość
23:42 Bo życie zniszczyło mnie fizycznie i psychicznie :o A pierwszy raz loda bo wstydziłam się rozebrać, a to można w ubraniu robić

Gość gość
loda to robią nie szanujące się dziewczyny, prostytutki

Gość gość
Dziwie sie.. jakby naprawdę Cie kochal, zaczekalby jeszcze dopóty dopóki bylabys na to gotowa, a nie godzil sie na zrobienie mu loda. To egoista, myslal tylko o sobie i spelnieniu swoich potrzeb seksualnych. Nie zalamuj sie tak szybko, zycze Ci, zebys poznala tego wlasciwego, ktory nie bedzie nalegal.

Gość gość
nie mogę sobie wyobrazić żeby moja dziewczyna robiła loda

Gość gość
Nie wierze, Ty facet, nie lubisz kiedy dziewczyna robi Ci loda?

Gość gość
Tez kiedyś byłam anty w kwesti oralu. A późnej sie zakochałam i właściwie czasami sama mam ochote zrobić lodzika swojemu facetowi. Mecze sie okrutnie bo łapią mnie lekkie skurcze w szczękę ale postanowiłam dziś ze teraz będę częściej ze swoim mężczyzna ćwiczyć :)