Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zycieachtoty

co robic?

Polecane posty

Potrzebuje pomocy :( rok temu wyszłam za mąż, w lutym wdałam się w romans z mężczyzną starszym ode mnie o 11 lat (ma żonę i trójkę dzieci) pod koniec maja dowiedziałam się że jestem w ciąży jest to 13tydzień. Mąż, żona kochanka o wszystkim wiedzą.... Mąż na początku jak się dowiedział wpadł w furię (zrozumiałe) jednak po jakimś czasie stwierdził, że mi wybacza i że chce być ze mną.... do czasu.... teraz sytuacja wygląda tak, że on ma tam swoją znajomą i wiem, że nie trwa to od kąd się dowiedział o zdradzie. Ale nie o tym .... Wiem, że nie jestem w stanie utrzymać dziecka. Wiem, że psychicznie sobie nie poradzę bo już sobie nie radzę. Zostałam z tym sama mam jakieś wsparcie u przyjaciółki ale to jest za mało. Będąc na USG ciesze się gdy słyszę bicie serca, ale ja w głębi nie chce tego dziecka nie dam rady nie zapewnie mu nic w życiu. Wybieram najłatwiejszą drogę czyli zacząć wszystko od nowa. Wiem, że będę później bić się z myślami.... Jestem w totalnej rozsypce nie daje rady ;( Mogłam myśleć wcześniej za nim wdałam się w romans. Stało się. Nie oceniajcie już mam dość krytyki.

Gość gość
Teraz jest ciezko ale za 10lat podziekujesz Bogu ze urodzilas to dziecko. Dasz rade nie nakrecaj sie negatywnie :)

Gość gość
sama sobie zgotowałaś ten los. co robić? dawać dalej du.py

Mogłam myśleć wcześniej za nim wdałam się w romans. x Mogłaś, teraz tylko dziecka szkoda. Twoim zasranym obowiązkiem jest je urodzić, kochać i dbać o nie. xxx co robic? x Myślenie tylko i wyłącznie o własnej doopie odstawiasz teraz na półkę i czekasz z tym do czasu odchowania dzieciaka.