Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dostałam sie na studia do Opola czy moge aplikować do Wrocławia? na UWr???

Polecane posty

Gość gość

jaki jest poziom uczelni we wrocławiu ??? moja koleżanka nie dostała sie na medycyne do Opola i pójdzie od października do Wrocławia czy we wrocławiu jest dobry poziom uczelni ??? prosze o opinie

Gość gość
autorko o to ci chodzi ??? Nowa Trybuna Opolska Serwisy Akademicka Test na medycynę na Uniwersytecie Opolskim zdały 1463 osoby Test na medycynę na Uniwersytecie Opolskim zdały 1463 osoby Budowa wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Opolskim. ©Sławomir Mielnik (O) Ogłoszono wyniki testu dla kandydatów na kierunek lekarski na Uniwersytecie Opolskim. O 60 miejsc na studiach stacjonarnych walczyło 2300 kandydatów.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
autorko tego tematu o to ci chodzi Starający się o indeksy maturzyści pochodzili z całej Polski, najwięcej z Śląska, Dolnego Śląska i Opolszczyzny. Uniwersytet Opolski jest jedyną uczelnią, która od kandydatów na lekarzy oczekuje czegoś więcej, niż dobrze zdanej matury z biologii i chemii. W zorganizowanym teście musieli się oni wykazać także umiejętnością logicznego myślenia i kreatywnością w rozwiązywaniu problemów.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Uniwersytet Opolski jest jedyną uczelnią, która od kandydatów na lekarzy oczekuje czegoś więcej, niż dobrze zdanej matury z biologii i chemii. W zorganizowanym teście musieli się oni wykazać także umiejętnością logicznego myślenia i kreatywnością w rozwiązywaniu problemów.

Gość gość
Budowa wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Opolskim. ©Sławomir Mielnik (O) Ogłoszono wyniki testu dla kandydatów na kierunek lekarski na Uniwersytecie Opolskim. O 60 miejsc na studiach stacjonarnych walczyło 2300 kandydatów

Gość gość
ja mam to samo autorko Postanowiłam złożyć papiery na Uniwersytet Opolski . Bardzo lubię Opole . Poza tym mój chłopak studiuje w tym mieście, mieliśmy (mamy?) mnóstwo wspólnych planów. Nie udało się. Jestem 800 któraś na liście rezerwowych. Szanse niewielkie... Było mi przykro w dniu wyników, ale nie załamywałam się, ponieważ zarejestrowałam się również na Uniwersytecie Warszawskim . W moim mniemaniu szanse, że dostanę się do Warszawy były dużo, dużo wyższe. Niestety tam też nie wyszło. co mam robić ???

Gość gość
A myślałaś może o studiach zaocznych? Po roku mogłabyś się przenieść na dzienne.

Gość gość
Nie znam się na rekrutacji, myślę, że powinnaś zadzwonić na uczelnię i o wszystko wypytać. Ale nie to chciałam napisać Chciałam Ci poradzić żebyś nie mówiła, że wszystkie Twoje marzenia legły w gruzach, więcej wiary w siebie. Sama napisałaś, że rusza drugi nabór. Może się uda, a jak nie to za rok. Jest jeszcze takie wyjście, że możesz iść na studia niestacjonarne. Głowa do góry, nie wszystko jeszcze stracone Trzymam kciuki za to, żeby Ci się powiodło.

Gość gość
Nie myślę o zaocznych. Obawiam się, że nie stać mnie na taki interes.

Gość gość
To myśl co dalej będzie dobrze :)

Gość gość
up

Gość gość
głowa do góry! nie Ty pierwsza i nie ostatnia!!! zaczekaj jeszcze może będzie dodatkowy nabór jak nie na ten,tona zbliżony kierunek!!!

Gość gość
A nie ma na UO wolnych miejsc na innych kierunkach?

Gość gość
sprawdze dzięki :)

Gość gość
up