Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZSTAŁ SIĘ ZE MNĄ! CZY WRÓCI?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. 2 tygodnie temu zostawił mnie facet... Po 2 latach wspólnego mieszkania. Ostatnie 2 miesiące się psuło między nami. Dużo się kłóciliśmy, ale myślę, że mogło być to spowodowane tym, że ostatni rok wynajmowaliśmy mały pokój w akademiku. 3m x 3m. Cały czas byliśmy razem i kłóciliśmy się o drobne rzeczy. I w końcu facet nie wytrzymał. Widziałam, że w ostatnim czasie ma tego wszystkiego dość, że zmieniło się w ostatnich 2 tygodniach jego zachowanie do mnie. Jednak... Mówił, że mnie kocha. 2 tygodnie temu,po tym gdy wyprowadziliśmy się z pokoju na wakacje i każdy pojechał do swojego domu rodzinnego, zerwał przez sprzeczkę. Głupotę jakaś. Dogryzłam mu a on się strasznie zdenerwował powiedział, że go to przerosło, że nie chce do mnie wracać i chce być sam. Ja zaczęłam o niego walczyć. Codziennie pisałam, prosiłam, błagałam. Codziennie w ostatnim czasie tłumaczyłam, że nasze problemy da się rozwiązać. Nic nie odpisywal. Wczoraj napisał, że mi wszystko wyjaśnił, że uważa, ze "między nami już nie będzie dobrze". Nie wiem co robić. Przecież to jest jakaś masakra. :( Myślicie,że on przemyśli sobie wszystko? Że wróci? Powinnam dać mu spokój czy nadal żebrać o kontakt , żeby udowodnić mu, że zdaję sobie sprawę ze swoich błędów i że ich żałuję i że MOŻE BYĆ DOBRZE!

Gość gość
Znalazl Kokos innego

Gość gość
Tak to jest jak sie wiąże z nieprawiczkiem *****czem

Gość gość
Wątpię w to. Wiem, ze go naprawdę te problemy nasze przytłoczyły, że poprostu ma dość... Jednak ja wierzę, że jeszcze będzie dobrze. Myślicie, że da nam jeszcze szansę? Za jakiś czas? Powinnam utrzymywać z nim kontakt czy go zerwać?

Gość gość
Narazie zostaw go w spokoju niech sam zobaczy czy cie jemu BRAK

Gość gość
Boję się ,że przez to mogę go stracić... :(

Gość gość
Jak sie bedziesz nazucala tym bardziej bedzie cie ignorowal

Gość gość
Nie wróci już

Gość gość
czemu uważasz, że już nie wróci? :(

Gość gość
to po chuj mu dogryzalas i dolewalas oliwy do ognia, a teraz placz. Lepiej niech nie wraca do ciebie

Gość gość
Bo byłam głupia i zdaję sobie z tego sprawę...

Gość Poprawna1_
Masz nauczkę. Zamiast mu dogryzać i wiecznie 'z mordą' do niego, nie dziwota, że ma dość życia z taką kobietą :) Problem tkwi w Tobie, daj mu spokoj, niech odetchnie. Nie bądź nachalna.