Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studiuje ktoś z was medycyne ??? co sądzicie o tej uczelni ???

Polecane posty

Gość gość

Nowa Trybuna Opolska Serwisy Akademicka Test na medycynę na Uniwersytecie Opolskim zdały 1463 osoby Test na medycynę na Uniwersytecie Opolskim zdały 1463 osoby Budowa wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Opolskim. ©Sławomir Mielnik (O) Ogłoszono wyniki testu dla kandydatów na kierunek lekarski na Uniwersytecie Opolskim. O 60 miejsc na studiach stacjonarnych walczyło 2300 kandydatów.

Gość gość
Starający się o indeksy maturzyści pochodzili z całej Polski, najwięcej z Śląska, Dolnego Śląska i Opolszczyzny. Uniwersytet Opolski jest jedyną uczelnią, która od kandydatów na lekarzy oczekuje czegoś więcej, niż dobrze zdanej matury z biologii i chemii. W zorganizowanym teście musieli się oni wykazać także umiejętnością logicznego myślenia i kreatywnością w rozwiązywaniu problemów.

Gość gość
co o tym sądzicie ???

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Ja się uczę w medycynie a dokładniej : opiekun medyczny. Bardzo ciężka praca.

Gość gość parasolka
Ja idę na Edukację zdrowoną z gerontologią wydział Bezpieczenstwo Zdrowia.Jesli sie nie dostanę to Terapia zajęciowa.

Gość gość parasolka
Na opiekuna medycznego robiłam staż i kursu.Są też szkoły policealne.

Gość gość
gość parasolka dziś Na opiekuna medycznego robiłam staż i kursu.Są też szkoły policealne. trudno jest w pracy??? Ja właśnie skończyłem opiekuna medycznego i robię praktyki. Ludzie mówią ze trudna praca

Gość gość
Budowa wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Opolskim. ©Sławomir Mielnik (O) Ogłoszono wyniki testu dla kandydatów na kierunek lekarski na Uniwersytecie Opolskim. O 60 miejsc na studiach stacjonarnych walczyło 2300 kandydatów

Gość gość
chodzi mi nie o inne uczelnie tylko o uniwersytet opolski

Gość gość
up

Gość gość parasolka
14.03 czy trudno?to zależy od tego gdzie pracujesz.Ja byłam już w domach seniora. oraz u osób prywatnych teraz pracuję w DPS.Praca wymaga pokory wytrzymałosci fizycznej i psychicznej odpowiedzialnosci i koncentracji oraz empatii i asertywnosci.Generalnie wszystkiego sie można nauczyć pod warunkiem że sie to lubi.Mnie osobiscie ta praca przynosi bardzo dużo satysfakcji..i zadowolenia.Przy duzej ilosci osob na wozkach inwalidzkich cierpi kręgosłup można jednak wypracować takie chwyty by jak najmniej się eksploatować.Generalnie podnoszenie leżących wykonujemy we dwójkę.Bywa że trzeba wzywac pomocy drugiej osoby nawet przy osobie na wózku.

Gość gość
up

Gość gość parasolka
Jakieś pytania jeszcze?

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
tak mam pytania parasolka czy gdyby nie ja dzisiaj to czy byś wiedziała że w opolu będzie można od października 2017 roku studiować medycyne czy tego nie wiedziałaś ???

Gość gość parasolka
Fajnie jest.:-)

parasolka to znowu ja gość od namysłowa napisz na facebooku i powiedz wszystkim swoim znajomym że w opolu otwiera sie kierunek lekarski i wydział medyczny na uniwersytecie opolskim i że od października 2017 roku będzie tam można studiować medycyne powiedz to im

Gość parassolka
A co mnie interesuje jakieś Opole??ja mam u siebie WSB.myslę tez o powiazaniu pedagogiki z medycyną ale to juz dodatkowo jako drugi kierunek .

Gość gość
w Opolu też jest WSB czyli wyższa szkoła bankowa we wrocławiu wydział ekonomiczny w Opolu ps a Namysłów cie obchodzi ???

Gość gość
parasolka my w opolu mamy WSB czyli wyzsza szkole bankową we wrocławiu wydział ekonomiczny w opolu ps chyba wiesz gdzie lezy opole ???

Gość gość
up

Gość gość parasolka
Nie nie wiem ..i szczerze to nie chcę wiedzieć.Mały tam jezdzi do kuzynki..tzn moj kuzyn:-D

Gość gość
jak można nie wiedzieć gdzie lezy opole przeciez opole lezy na górnym ślasku w województwie opolskim nad rzeką odrą na południu polski niedaleko autostrady A4 oraz wrocławia i katowic jak mozna tego nie wiedzeć

Gość gość
jak można tego nie wiedzieć ??? ps a festiwal polskiej piosenki w Opolu kojarzysz ???

Gość gość parasolka
Nie kojarzę!!

Parasolka ty tak na serio czy sobie żartujesz? Przecież każdy kojarzy festiwal polskiej piosenki w Opolu w Opolu festiwal polskiej piosenki od 54 lat się co roku nieprzerwanie odbywa i na TVP 1 od 54 lat jest pokazywany ty na serio go nie kojarzysz czy tylko udajesz?

Gość gość parasolka
Jechałam przez Opole pare razy nad morze i dwa razy do Wrocławia ale nie kojarzę.:-Dpewnie jakaś wiocha.XD.