Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina szydzi ze mnie bo zrezygnowałam z pracy ktorej nie znosilam!

Polecane posty

Gość gość

Zrezygnowałam z pracy ktora wykanczala mnie psychicznie byla dobrze platna ale ja chodzilam jak zombi i zahukana , czy to co zrobilam to powod do wstydu? Szczerze to wole byc sprzataczka niz dawac soba pomiatac

Gość gość
W firmie sprzatającej będą nosili cię na rękach :-D

Gość gość
Nie przejmuj się,rodzina za Ciebie życia nie przeżyje ,ani nikt za Ciebie nie umrze ,żyj tak żeby Tobie było dobrze .:)

Gość gość
Dokładnie..rodzina z Ciebie szydzi..zrezygnuj z takiej rodziny:-)lepiej mieć mniej kasy w spokojnej pracy niz wiecznie sie stresowac i wykanczać w lepiej płatnej

Wspolczuje takiej rodziny. Czy w zyciu licza sie tylko pieniadze? To Ty powinnas byc dla nich najwaziejsza i Twoje uczucia.

Gość gość
Mieszkasz z rodziną? Mam nadzieję, że nie, i że możesz spokojnie ich olać. Byłam w takiej pracy, i wiałam aż się kurzyło. Gdybym tam jeszcze trochę została, zaczęlabym pić i brać antydepresanty. Dibrze zrobiłaś. Pozdrawiam.

Gość gość
Autorko to ty co w głupim hotelu na recepcji nie mogłaś sobie poradzić, bo cię to "wykańczało"?

Gość gość
Ta jak oleje rodzinę to zdechnie z głodu, myślicie że gdzie teraz jest? Rodzina szydzi bo nie chce utrzymywać pasożyta. Jeśli ktoś mieszka sam i sam się utrzymuje nie rzuca pracy od tak bez ogarniętej nowej.