Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka96

mama w trudnej sytuacji

Polecane posty

Gość gość
To jak chcesz cos dostać jak nie chcesz żeby ci przywieść

Gość marlenka96
poczto

Gość gość
Kurfa co za beznadziejna prowokacja ( za duzo bledow na sile pisanych) ale kafeteryjne idiotki lykaja :)

Gość gość
Chcialabys poczta...ktoś nie dość ze ci zapakuje paczkę to i ma zapłacić za wysyłkę ,szukaj takich głupich gdzie indziej ,a ty będziesz siedziała z piwkiem i czekała .najpierw trzeba zobaczyć jak żyjesz i czy naprawdę ci się cos należy a nie w ciemno byś chciala ,niektóre matki naprawdę potrzebują takiej pomocy ,gdybyś ty była w takiej sytuacji to bys miała gdzieś co ludzie powiedzą a tak to masz cos do ukrycia

Gość gość
wczoraj 1. Trzeba było się nie rozmnażać, 2. Trzeba zakasać rękawy i iść do roboty. Jakiejkolwiek.

Gość marlenka96
glupie kooorfffy teras ja wam cos powiem dosc obrazania mnie wiecie??? naobrazalyscie mnie kooorfffa i co lepij wam jest czujecie sie dobrze jak kogos nawyzywacie jestescie lepsze bo nie musicie na grupach prosic myslicie???? wstydu krufska niemacie niechcialyscie pomoc to po wuja miendzy wodkie a zakaske sie fpiertalata cooo???? niepozwole obrazac mnie i mojich dzieci!!!!! ogarnijcie sie nie do ru hance holerne malpy

Gość marlenka96
dla was byc milym do stup sie unizac prosic blagac i sie dostaje bluzgi czy ja bluzgalam na was jedna z druga???? macie poukladane zycie to sie cieszta puki je macie w jednej chwili mozecie miec tako samo sytuacje jak i ja i co wtedy dopiero bluzgi poleca paniusie piepszone skompiradla

Gość gość
marlenka96 W życiu nie ma nic za darmo. P to ma się mózg, rączki i nogi by sobie samej radzić. Mamusia nie nauczyła to trzeba sobie to w tej chwili samej przyswoić. Baby po wojnie nie miły nic, dosłownie nic i musiały sobie radzić. Więc zawijaj rękawy i bierz się do roboty dziewczyno. Skoro umiałaś się rozmnożyć to i do roboty możesz nauczyć się chodzić. "Skompiradła" nic za darmochę nie dostają. Rusz tyłek.

Gość gość
Ależ ja Ciebie nie obrażam. Jako pracownik Mopsu nie rozumiem co to znaczy że nie otrzymasz pomocy. Czy czegoś nie ukrywasz?

Gość Jakie to wkurzające
Na bank jest to prowokacja, ale mimo to napiszę. Masz ręce to do roboty, a nie liczysz na drapane.W życiu nie dam złotówki na obiboków.

Gość gość
Matki z kilkoma dziećmi jak nie mają z czego dzieci utrzymać to szukają pracy żeby zarobić a Ty darmozjadzie chcesz wszystko za darmo ,moglas kolejnego dzieciaka nie robić jak miałaś taka sytuacje ,a nie ****ać się chciało a teraz płaczesz jaka ty biedna jesteś .do roboty się rusz babo

Gość gość
marlenka 96 w naszym gronie największą kurwą (albo kurfą jak wolisz) niestety ale jesteś TY!

Gość gość
Niestety nie poszło prowo hahaha:D a w dodatku ściema - Że niby nie dostajesz 500 na to pierwsze? Kombinatorki "jak tu sie dorobić a sie nie narobić", pierwsze wiedza co i gdzie złożyć, zeby hajs państwowy wyrwać!:D

Gość gość
Jak moglas narobic bekartow nie majac ani meza, ani pracy , ani swojego kata. Takim ludziom powinni zabierac dzieci, a nie dawac im jeszcze pieniadze.