Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość12331

Czy bóle brzucha oznaczają ciążę?

Polecane posty

Gość Gość12331

Witam. Mam 17 lat i kilka dni temu ( 10 dni po okrasie ) " współżyłam " ze swoim chłopakiem, nie wiem czy można to tak nazwać , ponieważ nie wsadził mi tylko pojeździł penisem po cipce, kiedy wyciagnął ja i on mieliśmy strasznie mokro . Nic później się nie działo, ale kiedy chłopak powiedział mi, że jak wyciągnął to miał takie dziwne uczucie i, że jak później sobie walił to tej spermy było o wiele mniej niż zazwyczaj, tak się tym przejelam, że gdy się o tym dowiedziałam to od 4 dni codziennie boli/kuje mnie brzuch.. czy to ze strachu i stresu czy może to być objawa ciązy?

Gość gość
Nie musi wsadzić, wystarczy, że plemnik się dostanie do pochwy, a skoro miał mokro, to i plemniki w tym płynie były. i nie "współżylaś", po prostu mocniejszy petting uprawiałaś bez penetracji. Brzuch raczej boli z nerwów, choć różnie bywa. Nie piszesz, jakie masz długie cykle, mogl to być dzień płodny, nie piszesz, czy potem wkładał Ci np. palec do środka - mógł przenieść ślady spermy itp. Nikt nie jest jasnowidzem.

Gość gość12331
Cykle miesiaczkowe mam nieregularne , potrafię nie mieć okresu nawet 3 miesiące. Po wszystkim nie wsadził mi palców

Gość gość
Bol brzucha moze miec rozne podloze, nie koniecznie ciaza chyba ze sprzyja poronieniu. Moze byc klopot z jajnikami, pecherzem, grzybica ktora w okresie letnim jest bardzo czestym przypadkiem. Moze byc jakas bakteria.