Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on zadzwonił przez przypadek czy nie? Jak się wam wydaje

Polecane posty

Gość gość

Przez jakiś czas, po zerwaniu moj były chcial do mnie wrocic. Napisał kilka smsow czy sie spotkamy. ja nie odpisywałam. Wczoraj jednak w koncu zadzwonilam i mu powiedzialam, ze kogos mam- a on, że w porzadku i ze moze kiedys sie spotkamy na kawe dzisiaj miałam rozladowany tel., jak go wlaczylam, ptarze ,ze nieodebrane poleczenie od niego. Oddzwonilam, ale on juz nie odebral ani nie oddzwonil. Myslicie, ze sie po prostu pomylil i zadzwonil? To on ze mną zerwał, ja sobie kogoś znalazłam. Od jakiegoś czasu pisze do mnie smsy, nie wiem po co, ja nie odpisywałam. No i w koncu po tym jak zadzwoniłam żeby mu powiedziec ze kogos mam to on powiedział, ze w porzadku,a dzisiaj po co dzwonił? Chciałabym o nim zapomnieć, a on sie znow odzywa, niestety nie zapomnialam calkiem o nim i to dla mnie takie rozdrapywanie starych ran...

Gość gość
up

Jaka rozkmina:D Skoro nie odebrał to najwyraźniej się pomylił. Albo błąd sieci komórkowej i wcale nie dzwonil, a Ty dorabiasz filozofię.

Gość gość
a moze byc taki blad sieci komorkowej, ze wyswietla ,ze ktos dzwonil?

Gość gość
A to dziwne, że mam rozkmine? On ciagle o sobie przypomina... najpierw te smsy po rozstaniu, ze chcialby sie spotkać. To nie wiem po co skoro mu nie zalezy. wczoraj sie zapytal czy kogos mam, powiedzialam, ze tak. no to ok,. a dzisiaj patrze, ze dzwonil. ja z nim w koncu zwariuje, w kazdym razie zaczynam miec tego dosc

Gość gość
up

22:19 - może być błąd sieci albo telefonu. Nie dociera SMS, przychodzi dwa razy, brak info o nieodebranym połączeniu, lub powtórna informacja o przychodzącym kiedyś w przeszłości. Daleko nie szukając, ten post wysyłam po raz drugi, bo wywaliło mi stronę pomimo połączenia. Zaufanie do elektroniki, której parametrów obecnie chyba nikt nie liczy i robi "na pałę" jest bardzo naiwne.

Gość gość
No dobrze, ale jest też mozliwe, ze na prawdę wczoraj dzwonil i nie bylo żadnego błedu sieci. W takim razie po jaka cholere? Ja tego nie rozumiem wszystkiego...No i te smsy po zerwaniu to nie byl "blad sieci" bo chcial sie spotkac, ale tez nie wiem po co...

moj telefon tez ma bledy ms ona na pewno dzwoni a on milczy :D znaczy telefon :P b wróż maciej wysyła mi liczby w totka za jedyne 2 zł kto chce?

Gość gość
No ale jest tez taka ewentualnosc, ze nie byl to błędny ms...

Gość gość
a Ty chyba nie wiele wiesz o sprawach "damsko meskich" - bledny gosciu, skoro bardziej znasz sie na telefonach komorkowych niz na takich relacjach ;) no nic zapytam na innym forum bo prawiczki w sumie malo o tym wiedza

Gość gość
Czy to takie wazne dlaczego? Moze chcial ci zyczyc wsztskiego dobrego z nowym facetem, moze powiedziec, ze juz wiecej nie bedzie cie niepokoil, moze zeby cie zwyzywac od szmat, ze tak szybko wskoczylas innemu do lozka....czy to ma jakies znaczenie? Ty zerwalas, jestes z innym i tyle...a on jakby mial cos bardzo waznego do powiedzenia, ro by zadzwonil drugi raz.

Gość gość
to on zerwał nie ja... nie ukrywam, ze jednak to przezywam, bo chociaz zaczelam faktycznie sie spotykac z nowym facetem, to o tamtym dalej pamietam i kazdy taki jego telfon czy sms znowu sprawia ze o nim sobie przypominam :O

Gość gość
Fskoro on zerwal, tzn ze nie kochal. Moze tez mial inna i mu z nia nie wyszlo, a ma ochote na szybki seksik. Jak cie tak rozstrajaja jego smsy, to go zablokuj.

Gość gość
Miota się.

Gość gość
nie wiem, może i mial inna... choc mam nadzieje ,ze nie. Ciezko mi o nim zapomniec

Gość gość
Ten nowy facet jest tylko plastrem? Krzywdzisz go.

Gość gość
Z tym nowym narazie się zaczęłam spotykać, do niczego nawet nie doszło... może to za szybko na nowy związek faktycznie... Robiłam eksperyment i wyłączyłam telefon, dzwoniłam na niego z innego telefonu i od razu po włączeniu mi wyswietło komunikat kto dzwonił o jakiej godzinie, wiec watpie zeby to był jakiś bład w ms, raczej tak sie nie zdarzało przynajmniej do tej pory. Wiec raczej dzwonił... pozostaje tylko pytanie po co, wiem, ze to nie powinno miec dla mnie znaczenia, ale mysle o nim :( to niedobrze, ze dzwonil bo tak to bym mniej myslala choc troche. ciezkie to wszystko

Gość gość
To zadzwon do niego i sie spytaj po co dzwonil. Piszesz, ze to on zerwal, dlaczego?

Gość gość
Wczoraj odzwoniłam to nie odebrał, to juz byl wieczor, wiec nie wiem czy nie mial czasu, ale mogl przeciez zadzwonic jeszcze raz, wiec raczej chyba nie mial nic waznego... Zerwal bo powiedzial, ze nie pasujemy do siebie, ja sie z ,tym juz zaczelam godzic, ale on nie wiem po co zaczal pisac smsy, ze chce sie ze mna spotkac i ciezko mu zapomniec i takie tam. Ja nie odpisywałam, bo w koncu zerwał, ale w koncu zadzwonilam przedwczoraj zeby sie pozegnac i powiedziec, ze kogos mam, to on, ze w porzadku i moze kiedys pogadamy o tym przy kawie no i myslalam, ze juz sie nie odezwie przynajmniej narazie, a tu sie okazuje ,ze dzwonil... tak jak pisalam zrobilam eksperyment z wylaczeniem tel. i dzwonieniem na niego i od razu po wlaczeniu wyskoczyl komunikat

Gość gość
Wiem, niepotrzebnie o nim myśle i tak to wszystko przezywam :( A juz zaczelam zapominac... może ja tak naprawdę nie chce zapomniec?

Gość gość
Idź z nim na kawę ze swoim nowym chłopakiem Jeśli nie jest od niego rażąco mizerniejszy