Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pralinkxx

On nie ma ochoty na seks ??

Polecane posty

Gość Pralinkxx

Witam ,jesteśmy razem dwa lata od roku mieszkamy razem . Ja lat 22 on 29. Ja mogłabym się kochać codziennie , moj partner zaczepi mnie raz na tydzień . Nie zdradza mnie na sto procent . Kiedyś wiem ,ze przesiadywał na stronach sex kamerki itp .. teraz raczej nie ,ale pewności nie mam . Czy to normalne ??

Gość Facetxwierny
2lata jeden dach mniejsza ochota

Gość gość
Gdzie te wszystkie kafekwoki które w takich sytuacjach mężczyznom mówią "seks nie jest najważniejszy"?

Gość Paralinxx
Czy to normalne ? Kiedyś byłam mega pewna siebie .. a teraz przez to wszystko moja samoakceptacja spadła i stałam się bardzo zakompleksiona , bo nie wiem już co robić jak ja mam ochotę I zaczynam sie do niego dobierać to on potrafi zasnąć , Taak dobrze czytacie ,zasnąć . Zaczyna mnie to ostro wpieniac bo kochamy się tylko jak on tego chce a chce bardzo rzadko raz na tydzień czasami rzadziej . Ogólnie jesteśmy fajna zgrana para i kiedyś i w tej dziedzinie byliśmy nie do przebicia ;P a teraz on w ogóle mam wrażenie ze nie dba o to by mnie zaspokoić patrzy tylko na swoje potrzeby . Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak ,niech ktoś się wypowie to norma par które mieszkają pod jednym dachem ?

Gość gość
Nudna rutyna, ile można jeść to samo danie nawet wykwintne, do tego pewnie kiedyś widział cię umalowana w szpilkach poncziszkach gorsetach a teraz koszulka cały czas

Gość Allkahi
Przesadzasz Powinnaś się cieszyć ze w ogóle ma ochotę

Gość gość
Widocznie ma mniejsze libido.

Gość gość
Znajdź faceta który zadba o ciebie a tego egoiste zostaw

Gość Pralinxx
Chyba jestem z tych co wierzą w seks z miłości ? Pożądania ? Uwielbienia drugiej osoby ? Ciągłego dotyku .. Kiedyś przeczytałam "to jak smakuje ciasto zależy w dużej mierze od tego kto je urabia " Nuda ? Czyli co mam się cieszyć ze mnie nie zdradza i pogodzić się z faktem ,ze tak już to będzie wyglądało ?

Gość gość
Miałam podobnie , postawiłam ultimatum , minimum co drugi dzień i dałam mu wskazówki czego chce ,bardzo konkretnie inaczej pójdę do innego , podziałało i się rozbudził :) (związek 10 letni)

Gość gość
No ale jak nie jest sexowna to jak mieć na nią ochotę?

Gość gość
Ja was nie rozumiem. Jak facet chce a kobieta nie to wszystkie piertolicie że ma to uszanować, nie zmuszać i najlepiej trzepać i czekać w pokorze aż się żonie łaskawie zachce. A jak jest odwrotnie to ból doopy i rady znajdź kochanka I zostaw go. Może facetowi chociaż raz też poradzicie "Idź na dzifki"?

Gość gość
Nie poradziłam znalezienia kochanka tylko mały szantarz a to różnica ;)

Gość Pralinxx
Ps . Nie ukrywam czasami myśle o odejściu i to nie tylko przez to ze zle u Nas w łóżku .. po prostu czasami myśle sobie jesteś młoda ładna jędrna atrakcyjna podobasz się milionom a ten którego kochasz kompletnie Cię nie pożąda . Ogólnie to bardzo go kocham , na prawdę życie bym za niego oddała !ale przez pryzmat tego co było a co zostało mam ciągły niedosyt . Boje się ze kiedyś gdy będziemy razem ,po ślubie spotkam przypadkiem osobę która zacznie pożądać mnie wzrokiem , kusić spojrzeniem kogoś kto na prawdę będzie mnie wielbił i chciał posiadać .. brakuje mi tego i boje się ,ze kiedyś będę żałowała tego ze wybrałam faceta który Seks traktuje jak zeszłoroczny śnieg , cieszę się ze kocha mnie za to co mam w środku ale chciałabym być w jego oczach piękna .. tym bardziej jak się widzi idąc ulica jak się gapi na jakaś dupę a na Twoja nie spojrzał od roku mimo ze wcale jakaś gorsza się nie czuje . Cholera jasna co ja mam zrobić

Gość gość
A co mam jej powiedzieć żeby kupiła dobre duże dildo czy co ? HHahahah

Gość gość
A to jednak ... szukaj kochanka bo z każdym następnym stałym będzie podobnie :p

Gość Pralinxx
Hahahah o tym tez myślałam

Gość gość
Dziecko urodź. Większości kobiet po urodzeniu seks przestaje być potrzebny ;)

Gość Pralinxx
Hahah o tym tez myślałam , Swoją droga ciekawe jakby je znalazł (dildo ) albo lepiej mnie w akcji zobaczył ;P Hahah chyba to przemyśle Wcześniej urwało ;/

Gość Pralinxx
Wiem ze z tym dzidziusiem to z przekąsem było . Wiesz co - bardzo byśmy chcieli . I on i ja ,ale ja jeszcze nawet od niego złotego "wyjdziesz za mnie nie usłyszałam " wiec nie będę chłopakowi niespodzianek robić i decyzji przymusowych podejmować

Gość Pralinxx
Zdrada się brzydzę ! Poważnie . wolalabym odejść niż zdradzić . Z dwojga złego , wybieram to które mniej boli .

Gość gość
Czyli najprostsze sposoby mogą okazać się najlepsze :) działaj z tym dildo niech wie ze ma konkurencje :p