Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wzdychaja do przebojowych a wiążą się z myszami?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest ? Czy kierują się stereotypami ze taka dziewczyna leci na kasę i jest rozwiazla?

Gość gość
Wiążą się z "myszami" bo "mysz" BĘDZIE WIERNA i nie zdradzi.

Gość gość
Przebojowe też często są wierne i cnotliwe, chociaż ludzie mogą myśleć ze jest inaczej, bo te są otwarte do wszystkich.

Gość gość
Liczy się osobowość żeby związać się z kimś na całe życie. Co ci po piękności skoro jest głupia.

Gość gość
Otwarte do wszystkich :):):):):) nie chciałbym mieć żony otwartej dla wszystkich.

Gość gość
Rozumiem ze lepiej taka, ktora nie potrafi sie odezwac do nikogo. Te kompleksy...

Gość gość
Naprawdę uważacie że faceci są tak dumni że nie potrafią wybrać sobie żony, i że wybierają ja na złość sobie. Z tym otwarciem to był żart, ale jeśli dziewczyna jest towarzyska, lubi imprezowa (nawet grzecznie) to raczej mało prawdopodobne że "dom" będzie dla niej ważniejszy w przyszłości. Nie posprzątać bo idę do koleżanki, nie ma obiadu bo idę do koleżanki itd itp. Chodzi o priorytety.

Gość gość
Dumni=durni.

Gość gość
Bez sensu gadasz , właśnie latają za przebojowymi a szare myszki im sie podobają , ale do nich nie zagaduja nigdy bo wstyd przed kolegami xd

Gość gość
Bez sensu gadasz , właśnie latają za przebojowymi a szare myszki im sie podobają , ale do nich nie zagaduja nigdy bo wstyd przed kolegami xd

Gość gość
Czyli o funkcjonalnosc chodzi! Nie o charakter tylko o to, zeby gary byly czyste!

Gość gość
O czym wy piszecie, przecież żeby facet zdecydował oświadczyć się kobiecie ona musi mu się z***biście podobać. Żaden facet tego nie zrobi jeśli nie jest zakochany.

Gość gość
Głupie steeotypy,zdradzic moze zarówno i ta przebojowa i ta szara myszka,to ze wygadana i towarzyska nie znaczy ze nie ma zasad moralnych..co do dbania o dom to róznie tez bywa na co dzien moze dbać o niego a kolezanki czy na imprezy chodzic w weekendy

Gość gość
Nie żeby gary były czyste ale żeby potrafiła stworzyć dom. Dosyć szerokie pojęcie ale każdy wie mniej więcej o co chodzi. Myślę że to podstawowa cechą jakiej mężczyzna szuka w kobiecie. To w zasadzie jedna z kilku których nie może mieć sam. Bo praca, pieniądze, podróże itp itd to można mieć samemu, a dom, dziecko, rodzinę tylko z kobietą.

Gość gość
Lepsza taka która siła z domu wyciągasz na imprezę niż taka która siła z imprezy musisz ciągnąć do domu.

Gość gość
gość dziś Hahaha umarlam bez obrazy...nie pocieszaj sie tak Ci powiem

Gość gość
Kobieta która potrafi dbać o dom, rodzinę to skarb. Po co mi jakaś latawica do czego to potrzebne. Myśleć tylko co takiej gówniarze do łba strzeli. To jak zajmowanie się dzieckiem.

Gość gość
Ja wolę szare myszki , bo mają w sobie tajemnicę , otwierają się powoli , maja swoje zasady , a te przebojowe "otwierają się jak wór " od razu od razu wszystko masz na tacy nie mówiąc ze taką glupia trzpiotka na dłuższą metę zaczyna mi działać na nerwy

Gość gość
Szare myszki sa lepsze bo mają więcej rozumu od tych przebojowych z moich obserwacji

Gość gość
Właśnie te szare myszki są bardziej niedostępne. Wiedza ze wszyscy myślą, że z braku urody są łatwe a tak wcale nie jest. Trudno jest do takiej dotrzeć żeby otworzyła się w pełni. Inne podają się na tacy. Tak jest, że żeby ją zdobyć musisz naprawdę zachowywać się jak do bardzo wartościowej kobiety bo takie one są w środku. Nie da się oszukać.

Gość gość
a jak zachowujesz sie do wartosciowej kobiety?

Gość gość
up

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
A mężczyzna to nie potrafi stworzyć domu? Niech i on posprząta zrobi obiad i zajmie się dzieckiem a kobieta nich mówi do niego: wybrałam cię bo umiesz stworzyć dom

Gość gość
No wlasnie powiedz mi dlaczego tak jest!! "Biegal" za mna facet,ktory ma zone,taka skromna,cicha,malomowna,taka ktora sto razy pomysli zanim cos zrobi.. Ja jestem jej przeciwienstwem,gadam godzinami,nie potrafie sie na kogos gniewac dluzej jak 5 minut,najpierw robie,potem mysle.. On chcial dla mnie te zone rzucic,no ale ja mimo ze jestem szalona to nie jestem swinia. Kopnelam go w d**e,ale ja nie rozumiem dlaczego faceci majac w domu wierna,poukladana kobiete szukaja czegos innego po paru latach zwiazku? Kto mi to wytlumaczy? Jak mozna byc taka swinia?

Gość gość
Autorze, kiedyś ojcowie mówili synom o pewnych uniwersalnych prawdach życiowych. Pewnie i teraz mówią, ale nie dociera:) Chodzi o wybór kandydatki na żonę. Młody mężczyzna ma się wyszaleć z "przebojowymi", a założyć rodzinę ze spokojną , porządną kobietą. Przebojowa jest otwarta na wszystkich...dosłownie?:):) I o to chodzi, żeby znać swoją wartość, i nie "otwierać się" każdemu.

Gość gość
11.07 to facet ze skazą emocjonalną, typowy ruu/chacz, który goni króliczka, a rozumu ma tyle , co na czubku swojego członka.

Gość gość
Ja jestem przebojowa,za "mlodu" hulałam jak wiatr w polu,bo od tego mlodosc jest(nie mylic hulania z dawaniem byle komu). Kocham zycie,trzeba z niego korzystac poki jest sie mlodym,ale przyszedl moment ze sie zakochalam tez w przebojowym facecie. Pobralismy sie,zalozylismy rodzine,wspolnie dbamy o dom i dzieci. I to ze bylismy przebojowi w niczym nam teraz nie przeszkadza. Trzeba pogodzic dom ,prace i przyjemnosci. Dalej lubimy sie bawic,tanczyc,imprezowac ale sa tez obowiazki.

Gość gość
I o to chodzi, żeby znać swoją wartość, i nie "otwierać się" każdemu. X Często te przebojowe to porządne kobiety a niby nieśmiałe szybko dają w nadziei ze zatrzymaja faceta. Nie maja zasad sa obludne i puszczaja sie z zonatymi niestety

Gość gość
Czasem jak tak czytam te prawy o facetach to aż mam ochotę uściskać mojego narzeczonego, że nie jest takim idiotą jak faceci którzy tu piszą (albo o których piszą)