Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wzdychaja do przebojowych a wiążą się z myszami?

Polecane posty

Gość gość
facet ze skazą emocjonalną, typowy ruu/chacz, który goni króliczka, a rozumu ma tyle , co na czubku swojego członka. x Ja poznałam dokładnie takiego. To było trudne doświadczenie.

Gość gość
11:07 skoro tak dobrze określasz jego żonę to co za pocieszycielkę robiłaś? Spadaj głupia szmato do swojej nory.

Gość gość
11:14 a co to znaczy hulalas jak wiatr w polu, bo dla mnie szybkie zycie oznacza właśnie wielu partnerów,imprezy itp...

Gość default
Zakochała się we mnie taka "przebojowa", ale swoim zachowaniem mnie odstraszyła. Za bardzo podkreślała jak lubi seks, ciągle piła, ciągle jakieś imprezy, już nie wspomnę, że była na wszystkich "otwarta" i miała tatuaże na całym ciele. Wolałbym jednak taką cichą dziewczynę.

Gość gość
to raczej jej się podobałeś, a nie się zakochała ;) Przesadzacie moim zdaniem - większośc osób ani nie jest super przebojowych ani cichych jak myszy pod miotłą. Więc takie porównanie nie ma sensu, bo każdy wybierze sobie partnerkę z którą będzie mu się najlepiej spędzać czas.

Gość gość
Kochanki to k***y jakich mało. Jeden temat żonaty, żonaty itd dają d**y z prędkością światła a potem miłość honor i ojczyzna. Żenada do kwadratu.

Gość gość
11.17 współczuję. Ale uzyskałaś wiedzę, i rozpoznajesz takich, i nie dopuszczasz do siebie. Określamy , co to znaczy "przebojowa"? Bo zdaje się, że każdy inaczej postrzega to określenie. Dla mnie to męski odpowiednik szalejacego za młodu mężczyzny. Szybko, dużo, byle jak.. Kobieta pewna siebie nie musi być głośna, wszędzie bywać, i wszędzie być zauważalna, jak królowa balu:) Być może , tą przebojowoscią takie kobiety przykrywają swoje kompleksy, niską samoocenę, głód emocjonalny, itp.

Gość default
Gdybym się jej tylko podobał to raczej nie rzucała by swojego chłopaka i nie biegała za mną i "prosiła o spotkanie"

Gość gość
Gość 11:12 dobrze napisane :-D tylko jakos mi tak zal,bo fajny byl:-(

Gość gość
default dziś - z opisu wynika, że to taki typ co lubi zmieniać. Miałam taką znajomą, każdy facet który jej się podobał musiał być jej i jak jej nie znałeś to mogłeś myśleć, że jej bardzo zależy. W praktyce szybko się jej nudzili i biegła za następnym

Gość gość
Hulalam jak wiatr w polu tzn imprezowalam,pilam(z umiarem) ale studiowalam uczylam sie. Potrafilam wstac rano zebrac swoich ulubionych znajomych i jechac na impreze na drugi koniec Polski.. Bycie przebojowym nie zawsze oznacza dawac d**y kazdemu. Nie!! Musialam pracowac by miec z czego imprezowac. Oj wy wszystko generalizujecie,mlodziez

Gość gość
11.34 (11.12) tacy są fajni...na chwilę, do okreslonych celów:) Ale zakochać się w takim...największy błąd kobiety.

Gość gość
Przeciez nie napisalam ze on za mna biegal nie ja za nim. Nikogo nie pocieszalam. Fajny byl ale jak dowiedzialam sie ze ma zone ktora mu pierze sprzata gotuje a on mowi ze jest w delegacji a jest na imprezie to mu podziekowalam. Ale mysle zeby sie na nim zemscic,tylko nie wiem czy nie zaszkodze tej kobiecie? Moze niech lepiej mysli ze to ideal,moze sie zalamie? Co robic?

Gość gość
11:39 masz racje. Glupia bym byla

Gość default
gość dziś [11:38 Moim zdaniem kobieta nie rzuci faceta, dopóki nie będzie pewna, że uda jej się z następnym i w sumie go nie rzuciła, ale myślę, że ten związek sam się rozpadł bo skoro ona zakochała się we mnie to przebywanie z tamtym już nie miało sensu. Tylko chyba chodziło o seks ostatniej fazie znajomości. A to, że się zakochała to jestem pewny bo wiem jak się zachowuje kobieta zakochana i wiem do czego wtedy jest zdolna swoich zachowaniem czego by nie zrobiła normalnie.

Gość gość
11:43 a ty nie potrafisz w końcu zająć się swoim życiem? Na kochankę się nie nadajesz ale na psychokochankę masz zadatki.

Gość gość
To jeszcze mało widziałeś. Stan zakochania przychodzi im z łatwością a potem okazuje się że ma coś z głową.

Gość gość
default dziś - myślę, że mało wiesz ;)

Gość gośćmen
Przebojowość to nie to samo co imprezowy styl życia. Przebojowa kobieta jest aktywna, kieruje swoim życiem, wykazuje inwencję, nie jest bierna, nie boi się podejmować decyzji, realizuje swoje pomysły. Mam taką w domu. Czasem muszę powalczyć, bo chce mi spodnie zabrać i ponosić :) Ale lubię tą jej samodzielność.

Wzdychają bo są ciapciakami 2/10 i nie mają szansy na fajną dziewczynę. Wiążą się z myszami bo myszy też są 2/10 i nikt atrakcyjny ich nie zechce,.

Gość gość
gość dziś 11:07 skoro tak dobrze określasz jego żonę to co za pocieszycielkę robiłaś? Spadaj głupia szmato do swojej nory. x chyba lepiej, że dobrze ją określa nawet jeśli miałaby zawyżać jej ocenę, w przeciwieństwie do ciebie, żonko "z klasą". nie bez powodu takie jak ty są zdradzane i szmacone :D i oby do konca swiata:D

Gość gość
Facet który udaje przebojowego a wiąże się z szara myszką to tchórz który boi się ładnych kobiet, jest niepewny, ma problemy z potencja albo to po prostu pedał i taka kobieta to tylko przykrywka dla jego orientacji seksualnej. Każdy normalny facet chce mieć super dopcie.

Gość gość
12.30 - Myślę, że jest inaczej. Kobieta i mężczyzna zawsze będą się od siebie różnić i u siebie nawzajem podświadomie tych różnic poszukiwać. Tyle, że nie z każdą różnicą nam po drodze, nawet jeśli nas pociąga, ale o tym często dowiadujemy się po czasie :) Musi być jakaś równowaga w różnicach i podobieństwach, żeby się z jednej strony uzupełniać, a z drugiej doskonale rozumieć. Jednak znalezienie kogoś idealnie pasującego nielicznym się udaje, więc ludzie próbują różnych kombinacji. W każdym razie określenie kogoś tchórzem, bo związał się z "szarą myszą" (a kto to w ogóle jest ?) to droga donikąd, bo nie znasz wszystkich uwarunkowań tej decyzji, a ludzie mają mnóstwo różnych nawet nieuświadomionych potrzeb.

Gość gość
12:13 hahaha a ty kim jesteś sieroto? Jakiś adwokat facetów? Facet chce być z kobietą którą kocha cymbale. Aaa już wiem, kopnął cię w dupę i wybrał brzydszą? O jak mi przykro pewnie masz chujowy charakter.

Gość gość
bo maja kompleksy i przebojowych sie boja

Gość gość
Życie na dłuższą metę z przebojowe jest męczące. Męczyć się na własne e życzenie to głupota. Ale na kochankę to w sam raz. Możesz zrobić jej świństwo i nie będziesz miał wyrzutów sumienia.

Gość gość
Widać od razu ze wpis wyżej jest od sierotki marysi bo tylko takie tutaj siedzą :p

Gość gość
Ok. To jak ja poznałam mojego męża na imprezie w pubie i jest on moim 2gim partnerem w życiu a ja jego 3cią partnerką tzn. ze byliśmy przebojowi? Puściliśmy się przed ślubem i nie zasługujemy na siebie nawzajem??? Ale wy tu pier/dolicie bzdury na tej kafeterii... rece i piersi opadaja. :-) Ale lubię tu czasami zajrzeć, ot-tak, poczytać, pośmiać się :-) Kocham was :-)

Gość gość
No jestem sierotka Marysia ale najbardziej z******ta na świecie.

Gość gość
To może ja wcisną swoje pięć groszy . To wszytko zależy. Czasami zdarza się, że całkiem przebojowa dziewczyna spotka całkiem przebojowego chłopaka i tak zostaje. Tworzą całkiem przebojowe małżeństwo i jest super. Dom prowadzony jest wspólnie , bo każdy ma swoją pracę i każdy potrafi w domu zrobić niemal wszystko. A jak jedno tego zrobić nie umie, to drugie z całą pewnością tak. Żadne nie wysługuje się drugim ale uzupełnia. Przebojowość jednego nakręca przebojowość drugiego i na odwrót. Nikt nawet nie ogląda się za szarakami , bo są nudni. Ale jest jeden warunek , obydwoje przebojowi muszą oczekiwać przebojowego partnera/ partnerki. W takim układzie nie ma miejsca na jakąś "sierotę cwaniarę" ani na jakiegoś "cwaniaka nieroba". Tu rządzi uczciwość, szacunek i pozytywne nastawienie do życia. Razem naprawdę można wiele, trzeba tylko chcieć.