Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boją sie mnie....

Polecane posty

Gość gość

Nigdy bym nie przypuszczała, że moje ambicje doprowadzą do tego, że zostane sama. Jestem samodzielną od lat panna, mam 40 lat, byłam w kilku związkach i każdy konczyl się tym , że facet stwierdzal ze sie mnie boi bo mam swoje zdanie albo ze on mniej zarabia i duma mu nie pozwala byc z kims takim jak ja, ze ja mam dom i on nie bedzie mieszkal u mnie bo to dla niego ujma, ze ma gorsze auto.....a ja bedac niezalezna i zarabiajac pieniadze szukalam poprostu faceta ktory mnie bedzie potrafil przytulic, bedziemy mogli pogadac powyglupiac sie , wspolnie stworzyc dom....a okazalo sie ze wszystko co osiagnelam jest moja najgorsza wada...powinnam na studiach wyrwac chlopa na dyskotece i teraz pewnie bym miala rodzine a tak....jestem sama...tak mi sie tylko ulało...

Gość gość
Znajdź se jakiegoś dyrektora banku albo lekarza. 🖐️

Gość gość
w tym wieku to juz nierealne, za stara jestem na szukanie faceta, wszyscy zajeci szczegolnie tacy rokujący ;)

Gość gość
Moze zle szukałas..mezczyzna pewny siebie nie bedzie zakompleksiony na tyle zeby odrzucać kobiete sukcesu bo taką jestes,bedzie Mu imponowało ze kobieta doszła do czegos w zyciu sama chociaz faktycznie wydaje mi sie ze wiekszosc panów lubi kobiety mniej niezalezne,lubią sie czuć ważniejsi,bardziej zaradni,lubią dominować nad kobietą takze jesli chodzi o to do czego doszli w życiu

Gość gość
Uprzejmy facet że nie powiedział ci prawdziwego powodu przez który zrywa. Myślisz że twoja kasa jest przeszkodą? Kobieto coś w tobie jest nie tak.

Gość gość
masz racje, nie szukalam jakiegos bonza bo nie chcialam zeby go wiecznie nie bylo w domu, szukalam zwyklego fajnego chlopaka ale okazalo sie ze na poczatku bylo super a potem nagle wychodzily kompeksy i brak pomyslu na siebie, nie wiem gdzie szukac nawet gdybym znowu sie odwazyla... bo tak naprawde mam juz dosyc chorych ukladów

Gość gość
Faceci szukają kobiety a nie jej osiągnięć. Coś nie tak w charakterze lub urodzie. To wszystko bo kasa to jest plus a nie przeszkoda.

Gość gość
9;49- mysle ze powiedzieli prawde albo nie byli uprzejmi...dobitnie mi to wytkneli ;) jeden nawet łapami chcial zalatwic sprawe ...oczywiscie ze nie jestem swieta, nikt nie jest, ale nie jestem toksyczna czy jakaś rąbnięta

Gość gość
To jaka jesteś to on dobrze wie.

Gość gość
9;52 to jak mam sobie wytłumaczyc tekst : jestes najpiekniejsza kobieta jaka spotkalem, uwielbiam z toba byc ale w tym domu nigdy nie bede u siebie tu nic nie jest moje i nie dam rady tego utrzymac w zaden sposób gdybys ty nie dala rady....

Gość gość
Nie wiem po co łączysz pracę z relacją z facetem. Nigdy z czegoś takiego nie wyjdzie nic dobrego.

Gość gość
Prawd jest taka ze nikt kto jest kolo czterdziestki i jest jesCze wolny - nikt z takich ludzi nie jest normalny

Gość gość
Jestem młodym jurnym ogierem :) Chcę Cię zobaczyć lola :)

Gość gość
Może masz jakąś obsesję na punkcie swoich osiągnięć i facet wyczuł, że to jakiś warunek powodzenia tego związku. A nie on sam jako człowiek.

Gość gość
To fakt te samotne czterdziestki są zdrowo p*****lnięte. Też bym się bał co takiej do łba strzeli.

Gość gość
nie mam żadnej obsesji, to co mam to po prostu mam, wychodze z zalozenia ze dzisiaj mam ale kto wie co bedzie jutro. Nie przywiazuje wagi do mojego stanu posiadania, to nie jest najwazniejsze. Szukalam człowieka po prostu.....bez warunków...no moze tylko, żeby miał w sobie odrobinę inteligencji

Fajna prowokacja:) Gdybym był sporo mlodszy to bym uwierzył bez mrugnięcia okiem. 9/10, gratulacje:) Chyba, że to nie prowo i Twoi "faceci" byli zaraz po szkole - w takiej sytuacji proponuję poszukać kogoś w swoim wieku:) Tak czy inaczej - miłego dnia:)

Gość gość
10.04 - a kto nie jest lekko walnięty ? Teraz co 3 małżeństwo się rozwodzi, w miastach co 2. To lepiej był rozwódką z 2 dzieci, które cierpią przez błędy rodziców ? Jak ktoś jest sam, to może po prostu nie chce wchodzić w chore układy, a w normalny ciężko wejść, czego liczba rozwodów jest dowodem.

Gość gość
mało stanowczy.....wiesz , tez mam czasem wrażenie ze moje życie to kiepska prowokacja i wolałabym ,żeby tak nie było. Ale masz chyba rację oni byli niedojrzałymi gówniarzami a ja gdzies zawsze staralam sie dojrzale zachowywac i przewidywac....tylko jaka mam gwarancje ze równolatek okaże się dojrzały?...to tez nie takie oczywiste. Nie chce już nikogo szukać, tak się tylko rozliczam ze swoją przeszłoscią i cenne są dla mnie wasze uwagi bo widze, że o takich jak ja społeczenstwo ma juz wyrobiony osąd - " p******ięta 40tka", wszystkie do jednego wora i do pieca. ;) /to mnie utwierdza w tym , ze trzeba sie pogodzic z samotnoscia bo nikt nawet do mnie nie podejdzie bo z gruntu wie ze jestem kretynka;)....dzekuje za ta dyskusję i życze udanej soboty ;) pozdrawiam.

Gość gość
10:10 typowa śpiewka starej panny. Daj se spokój kobieto bo śmieszna jesteś.

Gość gość
No mądra to ty nie jesteś skoro jest jak jest.

Gość gość
10.10 - to nie jest typowa śpiewka, takie są fakty. Dodam do tych faktów tyle, że rozwodów byłoby jeszcze więcej, gdyby nie dzieci i kredyty.

Trzeba było szukać fajnego faceta 10-15 lat temu a nie latać za badbojami 🖐️

Gość gość
12.30 - ile bierzesz za wróżenie z liter ?

Gość gość
To jest typowa śpiewka tylko stare panny gadają dokładnie to samo. Można was w ciemno rozpoznać.

Gość gość
13.05 - To działa w dwie strony. Takich jak Ty, my stare panny rozpoznajemy na kilometr i cieszymy się ze swojego staropanieństwa, bo wiemy że są gorsze opcje :)