Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małpiszonek korniszonek

Samotna matka mówi: seks po ślubie

Polecane posty

Zacząłem spotykać się z pewną dziewczyną ( 24 lata rozwódka z dzieckiem) i dostałem od niej jasno do zrozumienia, że seks będzie uprawiać tylko po ślubie. Nie wiem co o tym myśleć bo wydaje mi się to dziwne. Przecież nie jest już dziewicą, a do tego ma dziecko więc dlaczego narzuciła takie ograniczenie? Samotne matki zwykle uprawiają dużo seksu bez żadnych deklaracji (moja mama jest tego przykładem) i nie mają z tym problemu. Czy dalej ciągnąć tą znajomość? Dodam, że dziewczyna jest piękna i bardzo seksowna, do tego wykształcona, dużo się całujemy ale to wszystko co mi daje. Cały czas mi przy niej stoi i nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam.

Gość gość
Małpiszonek korniszonek dziś x Jestem kobietą i odpowiem Ci tak: wytrzymaj i trzymaj się tej "laski" ona jest tego warta! Przyjdzie odpowiednia pora to dostaniesz od niej wszystko co zechcesz a nawet więcej! No chyba, że "korniszonku" jesteś tylko amatorem łatwego "zakiszenia ogórka", wtedy sobie odpuść i szukaj "łatwej" lub "puszczalskiej".

Gość gość
Ona juz smak sexu poznała.Póżniej będziesz prosił aby ja dotknąć.

Gość gość
To nie jest zbyt fair- i mowie to jako kobieta. Nie jest juz dziewica wiec myślę ze ona chce Cie skłonić do szybkich oświadczyn skoro tak mówi, z liczy na to ze nie będziesz mógł się doczekać seksu z nią i szybko wezmiecie ślub, a wtedy będziesz wychowywał i lozyl nie swoje dziecko...wydaje mi sie ze szuka frajera. Pewnie ona ma ochotę na seks z Toba ale chce poczekać bo sprytnie to sobie wykombinowala...

Samotne matki zwykle uprawiają dużo seksu bez żadnych deklaracji (moja mama jest tego przykładem) i nie mają z tym problemu. X Hahahaha chyba zaczynam ją rozumieć :D

Gość gość
A ja myślę, że ONA nie chce zostać samotną matką Z DWOJGIEM DZIECI. Dlatego odmawia pójścia do łóżka z tobą.

Gość gość
Chce cie szybko przed ołtarz zaciągnąć. A najlepsze w tym jest to że skoro teraz na etapie motylków nie ma na ciebie ochoty to po ślubie na gołe cycki też tylko popatrzeć... W internecie. Wydyma cię na cacy, obietnicą doopy przed ołtarz a później wieczny ból głowy. Nie krecisz jej I tyle, może sponsora wyczuła, ale na pewno nie kochanka.

Gość gość
Dziwna sytuacja. Coś jest na rzeczy skoro tak z Tobą postępuje. Tylko żebyś sie nie wkopał.

Już sam nie wiem... Na pewno nie chodzi jej o pieniądze bo obecnie zarabia więcej niż ja i do tego dostała duży spadek po zmarłej babci (dwa mieszkania, złoto i gotówka). Jej były daje jej kasę na dziecko (nie alimenty, tylko sam wysyła) no i pomaga jej rodzina.

Gość gość
Tak czy inaczej, jak teraz na etapie motylków jej nie krecisz I nie ma na ciebie ochoty to po ślubie będzie jeszcze gorzej

Podniecam ją bo widzę jak na mnie patrzy. Całuje się namiętnie (sama inicjuje pocałunki) i widać, że ją to kręci ale zawsze przerywa w najlepszym momencie. Ciężko mi wytrzymać bo bardzo mnie podnieca i podczas pocałunków rozsadza mi spodnie.

Gość gość
"Samotna matka mówi: seks po ślubie" xxx Trochę się spóźniła z tą decyzją :-))

Gość gość
"...bardzo mnie podnieca i podczas pocałunków rozsadza mi spodnie" . szkoda, że tylko spodnie napaleńcu

Gość gość
11:18 Przecież napisał, że jest rozwódką więc skąd wiesz czy z mężem też czekała do ślubu?

Gość gość
Imo to zle o niej swiadczy. Nie uczy sie na bledach skoro jest rozwodka i nie wie, ze slub nie jest gwarantem niczego. Pewnie zalezy jej na dobrej opinii wsrod sasiadow. Jakos nie lubie takich ludzi. Uznanie wsrod lokalnej spolecznosci zawsze juz bedzie wazniejsze niz wasze szczescie, ale zen sie jak chcesz.

Gość gość
Pewnie nie czekała z mężem do ślubu... Ale nie chce zostać sama w dwojgiem dziećmi i chce Cie uwiazac slubem- w razie czego trudniej wtedy odejść... Ma parcie na ślub a pewnie jeśli będziesz milczał na ten temat i nie oswiadczysz się to za jakiś czas postawi Ci ultimatum- ,,ślub albo rozstanie". Nie podejmuje pochopnych decyzji bo skonczysz jako nieszczęśliwy maz. Kochasz ja? Nawet jeśli jesteś zakochany to wiedz, ze motylki ulatuja często po roku czy dwóch, wiec nie decyduj się szybko na małżeństwo, nie warto się spieszyć z ta decyzja... Ona prawdopodobnie z byłym mężem się pospieszyła i w wieku 24 lat juz jest rozwódką z dzieckiem. Tak kończą małżeństwa zawierane w wieku 20 lub mniej lat, po roku chodzenia ze sobą... Także dobrze wszystko przemysl. W ogóle sam pwienienes jej zadać pytanie ,,dlaczego chcesz czekać z seksem do ślubu skoro nie jesteś dziewica a boje mamy na siebie ochotę?". Zobaczysz co Ci odpowie ;)

Sam już nie wiem... Dużo opowiadała mi o swoim małżeństwie i wiem,że jej facet był o nią chorobliwie zazdrosny i z czasem ją bił. O seks nie pytałem.

Gość gość
Ty jestes kawalerem bezdzietnym tak? Nie rozumiem wiec po co pakujesz sie w taka relacje.

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego ma Ci dać seks przed ślubem? Tylko dlatego ,ze jest rozwódką z dzieckiem i już nie jest dziewicą? A nie pomyślałeś ,ze ta kobieta była dziewicą przed ślubem i ma zasady, nie uprawia seksu pozamałżeńskiego. Ja uważam ,ze ma do tego prawo a jak Tobie to nie pasuje to znajdź sobie taka dla , której seks bez ślubu jest ok. Proste. Ona znajdzie sobie mężczyznę co będzie ja za to szanował i poczeka.

2/10 🖐️ x Wykształcona? 24 letnia rozwódka z dzieckiem? taaa. Zdążyła się świnie wykształcić pomiędzy ślubem, ciążą, pieluszkami, mężem co jej nie podpasował i rozwodem :D x Albo piękna zaraz po ciąży :D gdyby to dziecko to miało ze 2 miesiące.

Ty jestes kawalerem bezdzietnym tak? Nie rozumiem wiec po co pakujesz sie w taka relacje. X Samotne matki zwykle uprawiają dużo seksu bez żadnych deklaracji (moja mama jest tego przykładem) i nie mają z tym problemu. Czy dalej ciągnąć tą znajomość? Dodam, że dziewczyna jest piękna i bardzo seksowna, xxx :classic_cool:

Dziecko ma już 4 lata i po ciąży nie ma u niej śladu. Byliśmy razem na basenie i ma ciało jak nastolatka.

Gość gość
czyli, ze jak kobieta nie jest juz dziewica, to musi nadstawiac sie kazdemu chetnemu? zejdz na ziemie frajerze. Kobieta to nie maszynka do seksu, ale czlowiek, ktory ma uczucia.

Autor też ma uczucia... 4-6 lat temu to pewnie nie był dla niej nawet materiałem na "zostańmy przyjaciółmi" ale teraz... jak ona szuka jelenia, bo się już z badbojem wyszalała i zaciążyła, to stał się chodzącym ideałem :D. Nie ma to jak być planem awaryjnym

Gość gość
24 letnia matka to puszczalska p***a 24 letnia samotna matka to dzifka i szuka frajera do ożenku, tyle w temacie

Gość gość
Ona była mężatką, pewnie była młoda, pewnie był ślub z miłości, ale nie wyszło. Czy to powód, żeby nadstawiać się każdemu chętnemu bez zobowiązań ? Jak chcecie ludzie bez zobowiązań to chętne panie czekają, ale trzeba zapłacić. A rozwódki, zwłaszcza z dziećmi bardzo dobrze, że się szanują. Wyobraźcie sobie panowie, że nie wyszedł Wam związek, ale macie dziecko. I to dziecko ogląda jak mamusia przyprowadza do domu nowych tatusiów. A jeśli to córka, to już w ogóle robi się ciekawie...

Gość gość
Facet, po co Ci baba z dzieciarem. Chcesz wdepnąć w takie bagno?Ewakuacja !!

Gość gość
up

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
hahahahahahaha po slubie, a dziecko chowa:D troche ZA POZNO na takie standarty:D Nie zawracaj sobie glowy kims takim:D