Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaaaaaaa

Nudysci

Polecane posty

Gość Natalaaaaaaa

Witam wraz z partnerem interesujemy się nudyzmem lubimy nagość publicznie opalać się szukamy ciekawych miejsc w lubelskim czy ktoś może coś nam polecić nie chcemy żadnych wymiana wszystko między sobą jak tam się zachować czy się depilować powiedzcie o tym i podpowiedzieć miejsca nie tam gdzie są sami faceci napalency tylko pary kobiety co tam robić jak się zachować czy mam się depilować i mój facet jak to jest

Gość gość
"depilować" brzmi jakbyś miała nadzieje, że po przebiciu pilum da sie to jakos jeszcze odkręcić. sprawa nie jest taka prosta bo pilum ponoć faktycznie sie zakręcały po wbiciu zapewne pod własnym ciężarem z tym, że pewnie robiły z flaków mielonke

Gość gość
chyba ze faktycznie z nudystami jakos inaczej to wygladało

Gość gość
Mam znajomych w wieku średnim, masz nie wstydzić się swojego ciała tak jak natura stworzyła, pytałem ich o relacje plażowiczów i jak jakiś zboczeniec będzie się patrzył w miejsca uintymnienie to naturyści sami wyczuwają wyrzucają delikwenta, a różnica wiekowa jest cała jak i 60+ jak i 20

Gość gość
w sumie to genialne połączenie oszczędności z pozorną słabościa na swoja korzyśc. tylko nie wiem czy to rzymian ie akurat wymyślili. zresztą co to znaczy rzymianie. tyle samo co nudyści. dzisiaj widziałem laske ze spodniami na pół posladków to myślałem że zemdleje

Gość gość
znaczy rozbieracie sie publicznie po to żeby karac banicją jednostki niemoralne, które oglądają waszą nagośc? przeż to chyba trza byc kooorfa aseksualnym żeby nie zerknąc tu i tam

Gość gość
a nawet i aseksualny mógłby zerknąc nie w jakims zdrożnym celu tylko po prostu tak jak patrzy na mewy czy fale. ja piertole to trzeba byc idiotą żeby sie zbierac w skupiska rozbierać do naga dla poczucia jakiejs swobody i narzucać wewnętrzne zasady w grupie karzące patrzec miast na cycki czy pitke prosto w mewia kloake

Gość gość
możesz mi wytłumaczyć jaki jest sens takiego postępowania? i niby na co patrzą sie kontrolerzy koorfa żeby sprawdzić na co ty sie patrzysz? w szklana kule sie kooorfa slepia debilu zdziadziały?

Gość gość
"wyczuywaja" no tak. to chyba ktoś musiałby sie z bardzo bliska przyglądać:D

Gość gość
przyznaj że jesteś starym zboczonym komuchem udającym hipisa a nie piertolisz jakies kocmopoły zwyrolu:)

Gość gość
Nie każdy się przełamie aby rozebrać się do naga tak przy wszystkich, ja bym się obawiał patrząc na laskę że mi stanie :)

Gość gość
pewnie koorfa z jurkiem owsiakiem wydajecie koncesje na handel narkotykami pierwej oznakowując teren tabliczkami z napisem stop narkotykom

Gość gość
no daj spokój jak mozę ci stanąć jak masz nie patrzeć na coś co nie wiesz gdzie sie akurat znajduje. wystarczy sie rozebrac do naga zamknąc oczy i zaczać wyczuwać intruzów

Gość gość
No nie wiem dzień dobry ładnie pani się opala,czyli bym zagadał z laską stojącą chyba się nie nadaje :)

Gość gość
koles pewnie ma przydział viagry z msw i zanim sie wybierze na patrol po plazy to łyknie z pół kilo żeby mu pytka ładnie urosła do jakiegoś półwzwodu bez patrzenia na nic a potem wszystkich poucza że maja sie nie patrzeć na jego koootasa szczególnie zaś panie

Gość gość
i jeszcze bezczelnie twierdzi ze go natura takim stworzyła. zreszta skoro to dzieło natury (mówie o nagosci a nie o jego grzybie) to sory ale w sprawie podziwiania jej dzieł będę sie kontaktował z nia a nie z jakims oblesnycm hipisem który sie nie nadawał do inwigilowania podziemnej opozycji

Gość gość
a tera jeździ po plażach nudystów za ukradzione pieniądze i piertoli cos wspolnych zasadach których jest straznikiem na mocy przydziału z ministerstwa natury

Gość gość
Byliście na takiej plaży ?

Gość gość
mówie o nagosci a nie o jego grzybie, grzyb też przecież jest dziełem natury nawet jak stanie :)

Gość gość
no ja rozumiem ale idąc jego tokiem rozumowania sam powinien mieć zakaż wsŧepu na plaże jako muchomor

Gość gość
Nie byłem na takiej plaży ale pisałem ze mam znajomych, a odkryłem ten sekret jak naprawiałem im komputer:) tylko tyle powiedzieli, bo to środowisko zamknięte i nie ciągnąłem tematu.

Gość gość
bo rozumiesz bedzie ci sie slepił w peeesde jak szpak zeby pilnowac czy aby nikt na nia zerka

Gość gość
dobrze, ze to nie skryte srodowisko bo mieliby problem z publiczna dizałalnoscią

Gość gość
pewnie w pokera tez graja w otwarte karty tyle ze nie mogą patrzec nawet na swoje

Gość gość
a jak ich najdzie ochota na seks to chłoszczą sie po posladkach za kare wiązkami parzyc zebranych zawczasu z pobliskiego klifu...oczywiście zbierano je z zamknietymi oczyma zeby nie było że ktoś swirował przez lornetke

Gość gość
a na koniec moda sie do nagiego posągu światowida ustawionego gdzieś na plazy nikt nie wie gdzie nawet ci co go ustawiali bo wracając z plazy pomylili kierunki i potopili sie w morzu

Gość gość
wracajac do tematu jak ci sie podoba mój nagi umysł? ujdzie? czy moze nazbyt skurczony?