Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dofinansowanie do recepty na okulary w Kraków

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś się orientuje gdzie jest NFZ, na jakiej ulicy w Krakowie aby dostać dofinansowanie do recepty na okulary. Proszę o odpowiedź, nie widzę w internecie informacji

Gość gość
Właśnie się dowiedziałam, jakby ktoś potrzebował to w Krakowie: Stefana Batorego 24,` Aleja Pokoju 4, Teligi 8, Rusznikarska 17

Gość gość
Można za nieduże pieniądze dobrać sobie okulary w Primus, optyk jest w Krakowie w przychodni Falck na Mazowieckiej. Nie jest oblegany szczególnie pewnie z uwagi na to, że lokalizacja jest nieco schowana przed duzym ruchem . Można sobie na spokojnie komfortowo przymierzać oprawki bez stresu tłoku i nerwówki.

Gość beatka

Ja to jestem okularnikiem z dziada pradziada, to u nas genetyczne i okulary noszę od małego. W różnych salonach w Krk byłem i chyba najlepsza opinię mogę wystawić Oko Design (mają swój portal – oko-design.com). Podejście mają całościowe, u nich można zrobić badanie, naprawę, dobrać sobie oprawkę pod swój gust (a mają dużo fajnych wzorów) i też szlifują soczewki do bardziej specjalistycznych okularow (mój znajomy triathlonista  u nich zamawiał).