Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zazdrosc o urode jest spotykana przewaznie...

Polecane posty

Gość gość

u mlodych kobiet albo nastolatek ? Dlaczego one maja tak nasrane we lbie ? Kobiety nieco starsze juz sie tak nie zachowuja,a jak tak to bardzo rzadko.Co sprawia,ze te kobiety sa tak bardzo zawziete jesli chodzi o rywalizacje ? Mysla,ze jak sa mlode to musza byc pepkiem swiata i zadna nie moze byc atrakcyjniejsza od nich ?

Gość gość
Ale głupoty wymyślasz , ile razy widziałam jak statrsze az się trzesly jak widziały młodsze i ładniejsze , młode maja gdzieś inne kobiety bo poprpstu sa wyluzowane

Gość gość
Tu chodzi o to, że młode kobiety są od zawsze programowane na obsesję na punkcie wyglądu. Wmawia się młodym dziewczynom, że tylko te najatrakcyjniejsze zdobędą mężczyznę i odniosą sukces w życiu. Inna młoda i ładna dziewczyna to konkurencja.

Gość gość
młode maja gdzieś inne kobiety bo poprpstu sa wyluzowane x Co za bzdura.To te mlode wlasnie sa zdolne do najwiekszej podlosci,jesli chodzi o urode i zachowuja sie jak malpy w cyrku.Az przykro na to czasami patrzec.

Gość gość
Ja jestem młoda i nie widzę takiego zjawsika, lanie wody i gadanie bzdur

Gość gość
15:10 popatrz najpierw jakiego sama języka używasz a później dopiero bierz się za krytykę , wytykasz mlodym podlosc a sama uzywasz bardzo brzydkich wyzwisk

Gość gość
Bo napisalam,ze maja nasrane we lbie ? Inaczej sie tego okreslic nie da,sorry.

Gość gość
Nie mowie tu juz o obgadywaniu czy zlosliwosciach,bo to jest na porzadku dziennym.Ale ile razy tyk bylo,ze grono mlodych dziewczyn (kobiet) knuje wobec innej rozne intrygi,nawet posuwa sie do przemocy fizycznej,zeby tamta upokorzyc (oszpecic), bo jest atrakcyjniejsza,ma wieksze powodzenie itd. ?

Gość gość
Cooooo :O co Ty kobito na litość boską wymyślasz , ja jestem młoda ma młode koleżanki i się wspieramy ,doradzamy ,pomagamy , ja nawet za darmo robię koleżankom makijaż na imprezy , bo robię kosmetologie i zawsze są bardzo zadowolone , nie oglądaj brazylijskich seriali więcej

Gość gość
To chyba tez zalezy od srodowiska...