Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najlepiej wziąć pożyczkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam Potrzebuje pieniędzy na nieoczekiwane wydatki. Gdzie najlepiej wziąć mala pożyczkę? Nie chce chodzic po żadnych bankach

Gość Klara685e
Jak pożyczka to tylko z www.zaliczka.info Tam porównasz najlepsze oferty chwilówek i pożyczek ratalnych nawet na 24 raty! na www.zaliczka.info masz teraz promocję nawet, mozesz wziąć 3000 zl i oddac tyle samo bez żadnych kosztów

Gość gość
jak jestes ponizej 30 rż to ci nie dadzą albo zaoferują max 500 zl, jak jestes w jakiejs bazie KRD BIK BIG to kopa w diupe, nigdzie ci grosza nie dadza

Gość Megdalenapior3
Ja tez polecam stronę www.zaliczka.info Z nimi pożyczysz najtaniej

Gość Mercin39
Z tego co wiem na www.zaliczka.info sa oferty bez big,bik i krd takze bez problemu w moment masz kase na koncie,jesli nie oni to sprawdź www.porownajbank.pl

Gość Panfinansier
Ja na www.zaliczka.info brałem pożyczkę na 60 dni i wszystko bez problemu,kasa na koncie w 15 min

Gość gość
zaliczka sriczka to internetowy słup z ogłoszeniami chwilówek :O Jeśli chcesz mieć duze szanse na wiecej niz 100-500 zł to polecam firmy Supergrosz (bez przelewania grosza, bez inwigilacji jakimis instantorami, kase mozna na poczcie odebrac), Pozyczkaplus, Creditstar, firmy typu Wonga, Vivus, Lendon trzepią wszystkie możliwe bazy danych i tam gunwo można dostac, pare groszy, maksymalną kwote to dostaną chyba tylko prezesi ale tacy chodzą do banków, a chwilówki są dla dzieci, studentow i biedaków

Gość gość
Z tego co wiem nawww.zaliczka.info sa oferty bez big,bik i krd x NIE KŁAM ! bo WSZYSTKIE firmy sprawdzają KRD ! nawet operatorzy komórkowi przed podpisaniem umowy na sam abonament sprawdzają KRD, a jak bierzesz telefon to lecą dalej ERIF i BIK 90% firm pozyczkowych sprawdza tez BIG 80% sprawdza obecnie BIK ! Jedynie Provident daje dziadom i bezrobotnym

Gość gość
Ja jak już musiałam to brałam tutaj https://mikrorata.pl/ . Według mnie najbardziej uczciwa pożyczka, bo mają niskie oprocentowanie i żadnych ukrytych odsetek ;)

Polecamy się :) -- Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska mail: info@aasapolska.pl telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300

Dzień dobry, w naszej firmie dostaną Państwo pożyczkę do 5000 zł, a pierwsza do 2100 zł na bez dodatkowych opłat. Jesteśmy polską firmą i udzielamy pożyczek klientom od 20 do 75 lat. Wszystko odbywa się szyfrowanym połączeniem, więc jest bardzo bezpieczne. W razie pytań, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Doradca Szybka Moneta. https://szybka-moneta.pl

Gość keterinaflekewa
Zależy czy kredyt czy chwilówka, jak kredyt to można porównać różne oferty na rankomacie a jak chwilówka to polecam przeglądać sowę finansową ;)

Gość gość
Można spróbować na stronie www.fargonpozyczki.pl . Tutaj jest o tyle fajnie, że to ja sobie ustalam na jakich warunkach będę w stanie wziąć pożyczkę – czyli kwotę, ilość rat itp. Albo pożyczkodawcy takie warunki podpasują albo nie, w każdym razie to do mnie muszą się dopasować, a nie ja do kogoś jak to zazwyczaj wygląda. I akurat powiem z moich doświadczeń że raczej długo na kontakt ze strony pożyczkodawcy nie muszę tutaj długo czekać.

Gość Kolia88
Ja mam doświadczenie z lendonem . Tutaj złożyłam wniosek o pożyczkę . weryfikacja dość szybko przeszła ;) potem juz tylko czekałam na pieniądze a dokładniej jakieś 20 minut

Gość LinaMaya
Potwierdzam . Lendon jest bardzo dogodną pożyczką online . Pewną i bezpieczną ;)

Gość Klara456
W Lendonie podobały mi się jasne warunki umowy , żadnych ukrytych opłat , wszystko jest zawarte w umowie ramowej

Gość Ollika
Jestem bardzo zadowolona z pożyczki w Lendonie, Jak na pierwsza pożyczkę to jest całkiem spora, bez problemu udzielona i co jest fajne - jest wygodny czas spłaty!

Gość SiaAndrea
Tak jak osoba powyzej polecam Lendona . Przede wszytskim na korzystną ofertę . Ja pożyczałam 2500 zł na okres 45 dni bez odsetek ;)

Gość TripleFlower
Zgadzam się z powyższymi opiniami . Najlepiej wziąć w lendonie . raz ,ze ze względu na wygodę i bezpieczeństwo , to jeszcze w dodatku na bardzo dobra ofertę .

Gość PilarKilar
Mozna jeszcze skorzystac z extaportfel . Również dogodne warunki pożyczania . Szybka weryfikacja oraz szybka decyzja ;)

Gość gość
w https://www.vivus.pl/ to dobra opcja :) jak samochód mi się popsuł to brałem od nich

Gość Bazylia88
Najlepiej chyba w Lendonie. Ja korzystałam z ich firmy pożyczkowej dwa razy i ani razu się nie zawiodłam . Przejrzyste zasady pożyczania plus dobre warunki umowy ;)

Gość gość
Dużo chwilówek jest przeanalizowanych na stronie http://bezpiecznechwilowki.pl/ Dobrze prowadzony ranking, mają aktualne warunki i działające linki do konkretnych parabanków i ich wniosków online. Z tych wszystkich kilkudziesięciu ofert jakie tu publikują można spokojnie znaleźć też te darmowe. Sam się załapałem niedawno na pożyczkę za 0 zł i to było prawdziwe 0 zł, nic dodatkowo dopłacać mi nie kazali.

Gość Magda Milowicz
Pomyśl o pożyczce w Lendonie. Jak pożyczasz za pierwszym razem, to możesz wziąć pożyczkę do 3000 zł na okres 45 dni bez odsetek. Jak przy dalszych pożyczkach wygląda to juz nie wiem, bo ja pożyczałam tylko raz i to 2000 zł. I tyle samo tez oddałam

Gość siwy

Moją sprawdzoną firmą pożyczkową jest Loan Me, korzystne raty i przejrzyste warunki od początku do końca.

Gość Ulalula

ja bym wzieła w vivusie bo pierwsza darmowa

Gość Iga
Dnia 29.10.2019 o 15:56, Gość Ulalula napisał:

ja bym wzieła w vivusie bo pierwsza darmowa

A długo się czeka na pieniadze?

Gość Monia
Dnia 13.11.2019 o 10:14, Gość Iga napisał:

A długo się czeka na pieniadze?

Dosłownie kilka/kilkanaście minut. Zaraz po weryfikacji robią przelew, więc wszystko jest mega szybko 🙂