Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co znaczy jak śnią się wypadające zęby?

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi sie dziś, ze zacisnelam mocniej zeby i wtedy one sie pokruszyly i powypadaly, zostsly tylko takie resztki i dwa cale na dole. Slyszalam, ze to oznacza chorobe lub śmierć i jestem przerazona. Wieczorem ogladalam dziecku zęby (jest w trakcie wymiany mlecznych na stale) i patrzylam, ktore mu sie juz ruszają. Moze to dlatego mi sie potem tak przysnilo? Ale bardzo sie boje. Mamy za 3 dni jechac na urlop i sie boje, ze cos zlego sie wydarzy.

Gość gość
ten sen chce tobie przekazać że masz wielkie braki witaminy c , najlepsza jest acerola przed spaniem i o świcie . Inne witaminy c ( syntetyczne ) są podejrzane i nie pomagają .

Gość gość
A śnił Ci się ktoś jeszcze, czy Ty sama? Bo to ważne.

Gość gość
wypadające zęby to najczęściej: choroba, śmierć

Gość gość
wypadające zęby to dowiesz się o śmierci (może to być nawet sąsiad) jak przy tym jest krew to w tedy ktoś z rodziny tobie się pokruszyły więc to pewnie choroba

Gość gość
mi kilks lat temu snila sie ze wypada mi gorna 1 . sen okazal sie proroczy bo zmarl moj ojciec.

Gość gość
To na niedobre wieści, chorobę lub czyjąś smierć.

Gość gość
Ja mam takie sny gdy już bardzo długo nie byłam u dentysty.. A dlaczego, to nie trzeba Freuda. Ludzie umierają dość często, a jak ktoś głupi to sobie zawsze coś dopasuje, sen, kruk na płocie, kot i inne bzdety. Po fakcie, to zawsze można coś dopasować..

Gość gość
gość dziś tylko że też się nie popisałaś, bo dorzucasz tu Freuda, czyli psychiatrę, a znaczenie snów jako sennik jest już od czasów starożytnych, kiedy nie było jeszcze bzdurnego zawodu psycho***** Nie chcesz wierzyć to nie, ale są tacy co swoje przezyli a sny mieli np. prorocze.

Gość gość
zwykle koszmar jeden z wielu o smierci tego ktory ma biale zeby

Gość gość
Mi się śniło ostatnio że mi wypadały zęby a teraz po tym temacie zaczynam się bać :(