Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was zyje tak, jakby mial 10 lat mniej niz ma?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 33 lata a chce zyc tak, jakbym mial 23 lata, bo kiedy mialem 23 lata, to nie zylem wcale

Gość gość
nie, bo miałam wtedy 14, ale pewnie kiedyś będę mogła tak powiedzieć

Gość gość
to chyba jakies całki sie kłaniaja albo rózniczki.

Gość gość
A skad jestes 24-latko?

Gość gość
A jak się żyje w wieku 80-ciu lat? I kolejno 60-ciu, 40-tu i 20? :)

Gość gość
a co to ma do tematu?

Gość gość
Nie wiem jak w pozniejszym wieku ale w wieku 23 lat ludzie w zwiazku sie spokojnie poznaja, wyjezdzaja, sa tylko we dwoje a w wieku 33 lat od razu ma byc dziecko, zarwane noce-zadnych wyjazdow (bo dziecko)

Gość gość
No jak można stwierdzić czy żyje się jakby się miało ileś lat mniej? Bo jak to jest, że można rozograniczyć to co odpowiada czy co przypisuje się memu wiekowi, a co komus młodszemu (temu komuś o 10 lat młodszemu)?

tak bywa przy autyzmie i Jazusowym stanie uniesienia transowo opetaniowym. a w tych czas to jak kazdy z osoba we snie opetany w stanie nieswiadomym zbawia swoje ego w ludzkiej postaci/ tylko o tym nie wie, bo zyje jak w piekle sie zyje, narodziny diabla po to sa by kazdy umarl, tak swiat od was oczekuje ofiary jaka, Amida butsu zlozyl za kazdego z was.

Amithaba zlozyl ta ofiare, za kazdego z was, byl to Brahma, ale jednoczesnie snil sen Shivy a ten byl amida Butsu. Dlatego tak jest.

umierajcie majac 10 lat,albo i po 100. swiadomosc zniesie kazda dowolnoscv bycia nie tym czym sie jest. xd

Gość gość
akimke gdzie kupujesz towar? Jakiś dobry widać :P

i kto wygral ta gre? Natura czy Nembutsu? odpowiedzcie sobie sami. Bo ja juz znalezlem odpowiedzi a wy we snie ,w iluzji tkwicie jak ten Lucyfer i Demony, ale one wiecej od was po prostu wiedza, bo wy niec nie wiecie,. dlatego cierpicie bo nic o sobie nie wiecie. przykre :(

Gość gość
LSD? :D Gdy faza minie już nie będziesz czuł się tak jakbyś posiadł tajemnicę stworzenia i wszechrzeczy. Będziesz znowu tam gdzie byłeś, gdy się obudzisz, bo to ty śnisz ;) :P

Tyleko ze ja kiedys mialem tak na trzezwo bedac chorym na depresje teraz juz tylko bredzę 😭 i czemu mi ten los przeznaczony ,. umarlem zaraz po tym jak urzeczywistnilem tego ktorrego zaden z WAS nie jest Swiadomy bedac Nim . BRahma. :] kurde, co za pech!

gość dziś pozytywne myslenie jedna z drog prowadzaca do Oswiecenia byc szczęśliwym cały czas. no tyle ze sie nie da bedac teraz tu, eudforia pochodzi z natury Tego Swiata. tu umiera Ten ktorym jest kazdy z was. ;)

I zadaen nie pamieta kto tu mueiera z was wszystkich? Amithaba, ablo jezus, czy allah, a moze inny bog , ktorys z was? a moze i ja? JA czyli ego to dziecko Bog, Brahman. wy 🖐️

Tylko po co Ten który jest powołał brah me ,albo rzeczywiście on sie samonarodzil i nie wie kim jest, bedac wami? albo to albo nikt tego nie wie. albo co innego? tak ja tez wiem czemu tak jest. a wy niestety juz nie :Dxd

spoko jak dla mnie, a wy sie cieszycie z faktu zbawienia was przez Nembutsu?

Gość gość
Tacy jesteśmy i co chcesz z tym zrobić, taka nasz natura rodzimy się i umieramy nie rozumiejąc po co tak naprawdę żyjemy i co się dzieje dokoła nas w całym wszechświecie czy grawitacja aby na pewno powodowana jest lejem powstałym w wyniku zaginania się czasoprzestrzeni..;) poza tym dobro i zło to ludzkie przymioty, powstała w wyniku anihilacji energia pozytywna nie równoważny się z tą negatywną tak jak materia z antymateria - bo zawsze wygrywa tylko ta siła, która ma przewagę, reszta ulega destrukcji.

gość dziś w sumie tez to pamietam besdac oswieconym musialby u mnie stopniec Dualizmy, i te energie, sa tylko czemu tak sie boimy ich tutaj? Akasha. Maja, czy sen jak zwal tak zwal, ja go ogarniam po cos chyba? i czy ma to sens wiekszy niz by mialo co innego. w umumie nie wiem, ale znow bede widzial to samo w chwili umierania, druga sila, przeciwienstwo światła. lubie je. bo rodzi sie z niego uczucie.

gość dziś Wiezi to Nas, przed tym co ma sie stac. pamiętacie?, niektórzy tak.🖐️:classic_cool:

Gość gość
akime co to za spamerka? pisze i pisze i piesze. jak w zyciu realnym tez tyle klepie to uchowaj mnie od takiej baby :/ zagada na śmierć

a kobiety to zlo, w czystej postaci :classic_cool: upadle duchy pustki. :)

Mam za zadanie wam pisac o rzeczach istotnych a istatne jest nasze przebudzenie, kazdy o tym wie, ten madrzejszy. :P

Gość gość
20.17 tak tylko z czyjego nasienia? :D

gość dziś my tez jestesmy jak wy, ale to nie zmienia faktu obecnego w tu.-. i teraz. tu i teraz to nie ma zadnego znaczenia , kobieta pozostaje ta zła . :)