Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie kochac z dziewicą?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś mi raz opowiadał o stronach, gdzie pokazują jak to się robi. No ale jak to pierwszy jej raz to na pewno musi być w tym trochę czułości. :D http://fapfap24.pl

Gość gość
Mój mąż jako prawiczek wiedział jak rozdziewiczyć. Zaczął od minetki gdzie spowodował pełne wyluzowanie i bardzo mokrą cipkę. Gdy leżałam wyluzowana delikatnie zaczął członkiem masować wargi sromowe wchodząc delikatnie w cipkę. Po kilku ****ah wbił się w ciotkę.

Gość gość
Duzo gry wstepnej, rozpal do czerwonosci, draznij wargi swoim k...m - pozniej staraj sie wejsc delikatnie, i jak poczujesz opor to wtedy zdecydowanie napieraj. Zostan w srodku i delikatnie masuj - nie posuwaj jak maszyna...to innym razem albo nieco pozniej. Nie zapominaj rownoczesnie o pieszczeniu i calowaniu. Ty jestes dla niej a nie odwrotnie.

Gość gość
Normalnie kilka lat temu gdy miałem 15lat a laska 13 przyjechała do mnie zrobiliśmy sobie spacer I koło łąki zaczęliśmy się całować i mi ustal i zapytałem czy chce się kochać ona że tak to poszliśmy bez żadnego przygotowania zdjelsmy tylko spodnie i w nią wszedłem I rochalem ale darla ryja