Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inni dostaja mieszkania i kase na start w dorosle zycie ja dostalam 30tys dlugu

Polecane posty

Gość gość

za mieszkaniw komunalne Moj ojciec chlal cale zycie i nie pracowal. Moja mama zasuwala na 2etaty ale i tak brakowalo na zycie. Nie placili za mieszkanie, moj ojciec umarl a mojej mamie nie moga sciagnac bo ma niska emertyure I dlug musze splacac ja i moje rodzenstwo poniewaz bylam tam zameldowana 30tys zl:( Komornik zostawia mi 1500zl, mam male dziecko i wynajete mieszkanie Szlag mnie trafia mam zal do matki ze nie rozwiodla sie z tym pijakiem szumnie nazwany moim ojcem. Chyba wolala jego niz wlasne dzieci. Nie reagowala jak nas wyzywal i bil. Byla zajeta praca...i jeszcze ten dlug. Skreca mnie zeby powiedziec jej co o tym mysle ale co to da? Splacic trzeba.

Gość gość
Przyjęłaś spadek czy jak?

Gość gość
Jaki spadek? Mieszkanie komunalne a ze bylam tam zameldowana( poniewaz byl obowiazek meldunkowy kiedys) to musze placic. Moja mama ma 67lat i raczej nie zapowiada sie zeby umierala. Wtedy moge odrzucic to mieszkanie jak umrze. Mam dosc chce wyjechac za granice ale z niemowlakiem bedzie ciezko

Gość gość
Mam straszny zal do matki....a nic z tym.nie moge zrobic cholera!

Gość gość
Co ty kręcisz, długi rodziców przechodzą na dzieci jedynie gdy przyjmą spadek wraz z długami

Gość gość
podziekuj mamie, ze siedziala z pijakiem, bo go "kochala" lub bala sie samotnosci i dobro swojej doopy przelozyla ponad dobro dzieci gardze takimi "kobietami" :O

Gość gość
Spadek bylby jakby moja matka umarla. Wtedy moglabym sie zrzec. Bylam tam zameldowana i musze placic. Ale ze ona zyje musimy placic. Bylam odwolywalam sie i nic nie mozna zrobic

Gość gość
Zreszta poczytaj sobie zanim odpowiesz. Nie moge sie niczego zrzec zapraszam do lektury Art 688'1

Gość gość
Art 688'1 Kodeksu cywilny oczywiscie:) Nic nie moge zrobic

Gość gość
Zasuwała na dwa etaty i nie płaciła za mieszkanie? Ta mama to jakaś patologia, co ona z kasą robiła?Powinna pogonić pijaka i zająć się dziećmi a nie długów narobić. Aha mi nikt nie dał kasy na start ani mieszkania.Na szczęście długów też nie.

Gość gość
Masakra...

Gość gość
Więc coś dostałaś. Rachunki do zapłaty :D

Gość gość
twoja mama miala bardzo ciezkie zycie. nie mialabym sumienia dowalać jej teraz za to. tym bardziej ze nic to nie da.

Gość gość
Pracowala na dwa etaty ale musiala utrzymac siebie i 3dzieci oraz meza pijaka Kiedys nie bylo 500plus i innych smiesznych dodatkow ze kobieta mogla nie pracowac i dostawala wiecej z mopsu niz by zarobila

Gość gość
Albo ktoś cie wyr/uchał na umowach albo to prowo to że byłaś tam zameldowana nie oznacza że długi przechodzą ciebie.