Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE WIERZ NIGDY KOBIECIE !

Polecane posty

Gość gość
To żeś ciekawostkę zaajebał :o

Gość gość
Amerykie odkryles !!!!!!!!

Gość gość
oj ty głupku, nawet jak za chwilę znowu to zedytujesz, to są już screeny i piszesz to durniu z konta, tekst jak podoba ci się filozofia lSlS. durniu za samo to już jesteś na celowniku jesli tylko ktos to zgłosi, nie do moderacji, ale na jakąś rządowa stronke, a jeszcze momentalnie wyjdą twoje pedo***lskie tematy i opisy, to masz poważnie problem. Jesli nie zauważyłes teraz na ped***li jest wyjątkowo cięty rząd i bardzo dobrze Za głupote tez się płaci

Gość gość
pozatym czytaj ze zrozumieniem tępa kobieto, bo u Was tj. u kobiet inteligencja zdarza się bardzo rzadko, można rzec że spotkać inteligentną kobietę to jak spotkać yetii w lesie... ale wracając do meritum to ja nigdzie nie napisałem że filozofia ISIS mi się podoba gdyż byłoby to nadużyciem z mojej strony, miałem namyśli że podoba mi się ich podejście tylko i wyłącznie jeśli chodzi o traktowanie kobiet tzn. brak równouprawnienia, poligamia etc. etc. i uważam że Polscy mężczyźni powinni brać w tej kwestii z nich należyty przykład.

Gość gość
Art. 216. Znieważanie osoby Dz.U.2016.0.1137 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Gość gość
Czyli zonk . Mój tato jest prawnikiem i siedzi teraz obok mnie przy kompie. Twierdzi, ze naruszyłeś prawo.

Gość gość
no i w którym to niby paragrafie złamałem prawo bo nie mogę dopasować???? A pozatym istnieje jeszcze coś takiego jak KONSTYTUCYJNA WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I POGLĄDÓW, może jeszcze zakażesz mi myśleć???? Od WIEKÓW! kobieta była traktowana gorzej niż zwierzę i nikomu to nie przeszkadzało... Żyjemy w nienornalnych czasach... Moim mentorem jest Janusz KM

Gość gość
Kolejna zła wiadomość jest taka, że tego co napisałeś już nie wycofasz. Screeny mam, i na tyle koneksji rodzinnych /ojciec prawnik i 3 starszych braci w Policji/ żeby narobić ci gnoju. Miłego dnia, a ja sie zastanowie, na ile ubodło mnie coś, co napisał ktoś z prawdopodobnie poważnymi zaburzeniami sfery psychicznej. Wystarczy silniejsza miesiączka i gorszy humor a zwyczajnie zgłoszę wszystko, co napisałeś tam gdzie trzeba. Miłego dnia :-)

Gość gość
czy łamię prawo twierdząc publicznie że kobieta to zwierzę lub że homoseksualizm jest chorobą skoro od setek lat, od zarania dziejów tak twierdzono tylko jacyś kretyni w XX wieku zaczęli doszukiwać się sprzeczności

Gość gość
Wolność wypowiedzi- owszem, jest coś takiego. Ale kończy sie ona tam, gdzie zaczyna sie wolność i godność innych. Masz przesrane.

Gość gość
Jednak zgłoszę, bo dalej szczekasz. W najbliższych dniach spodziewaj sie.

Gość gość
kobieta stoi w hierarhii niżej niż mężczyzna i nie wycofam się z tych słów choćby mnie mieli spalić na stosie

Gość gość
cwaniak84 dziś x Wydawało mi sie ze jestes mądrzejszy. Jak mozna byc takim infantylnym w wieku 33 lat? A pozniej masz pretensje do pana Boga, że scigaja cie z paragrafu hah, masakra

Gość gość
pójdę nawet dalej, mam kolegę - Czeczena (tak jest muzułmaninem) który twierdzi że kobieta w hierarhii stoi nawet niżej niż pies, niż zwykły kundel ! i powiem szczerze że chyba ma rację widząc to całe rozbestwienie kobiet na ulicach, w parkach, środkach komunikacji tramwajowej itd. itd. itd.

Gość gość
cwaniak od ciebie już nie da sie niżej stać, nawet jak sie jest amebą. A te teksty swojej starej wciskaj, przywiąż ja do budy i karm kiszonka.

Gość gość
On już setki razy byl zglaszany na dyżurnet za te prowokacje, które tu wypisuje, i co, widać jakąś zmianę? On nest chory psychiczne, więc najpewniej wszystko mu ujdzie na sucho.

Gość gość
@10:58 moja matka zna swoje miejsce w szeregu

Gość gość
@10:52 kobieta + godność = sprzeczność , wystarczy wyjść na ulice i zobaczyć to rozbestwienie roznegliżowanych kobiet w komunikacji tramwajowej (tak jestem motorniczym) lub popytać przechodniów płci męskiej i potwierdzą powyższe równanie

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Homoseksualny Namysłów czemu piszesz jako ja? Przecież ktoś potem pomyśli że ja takie głupoty wypisuje

Gość gość
@11:07 Lubię to!

Gość gość
kobiety to żmije, szkoda czasu na nie

Gość gość
gość .... wystarczy silniejsza miesiączka :D niezły pocisk. Pozdrawiam "16" :)

Gość gość
Cwaniak a co mi zrobisz za moją opinię że Kraków w którym mieszkasz to dziura wiocha i pipidówa i śmieszna mieścina udająca metropolie a krakowskie uczelnie to żenada i śmieszne szkółki dla nieuków Kraków jest nudnym miastem i brzydkim co z tego że ma sukiennice i wawel skoro Kraków nic z kultury i rozrywki nie oferuje to miasto senne w Krakowie brak atrakcji Kraków to dziura i zad***e dlatego uciekłam z tej dziury do Wrocławia

Gość gość
@11:13 ty od Krakowa: SŁUCHAJ lecz się bo ty najwyraźniej masz jakieś zupełnie niepotrzebnie kompleksy tego że nie pochodzisz z dużego miatsa. Powiem Ci i przyznam tym samym racje że Kraków to jeden wielki SYF. I to nie jest demagogia z mojej strony, tylko fakty. Wszędzie brudno, syf, kiła i mogiła. Parę lat temu (15 chyba) byłem w Holandii gdzie zwykła ulica, chodnik były tak czyste jak łazienki w Sheratonie. Po przyjeździe z powrotem do KrK jeszcze wyraźniej zobaczyłem jaki u nas jest SYF, o polskich, wykrzywionych zawistnych mordach niewpsominając nawet...

Gość gość
15 lat temu i ty przywołujesz teraz Holandie :D jedź tam teraz zobaczysz gdzie jest jaki syf

Gość gość
up

Gość gość
I po chooy debilu trollujesz mając już jedną sprawę? Jednak jesteś sfrustrowanym kretynem, bez nadziei na poprawę, nawet mi cię już nie żal.

Gość gość
@00:57 lubię adrenalinę