Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu jest tak zimno w lipcu

Polecane posty

Gość gość

przecież lato jest

Gość gość
Ze mnie się śmieją że w swetrze po domu chodzę, a mnie autentycznie jest zimno, tak do 12 nie zdejme bo dopiero wtedy jest na tyle ciepło w domu.

Gość gość
no dokladnie tak jest, cholernie zimni jak na lipiec, wlasnie trwa "rok bez lata" a tu juz niedlugo przeciez jesien...zima okropna.. fatalnie, czlowiek nie zdązy akumulatorow naladowac :(:O

Gość gość
Najgorsze jest to ze z roku na rok będzie tak samo albo gorzej każdy narzekał na upaly to macie

Gość prawi 114
wiesz gdzie Polska leży na mapie ? blisko nas jest Syberia i biegun północny My nie jesteśmy Chorwacja

Gość gość
W głębi kraju pewnie nie jest tak źle, mieszkam w Gdańsku i tu ciągle taki zimny wiatr wieje, masakra :-/ i pada co chwilę :-/

Gość prawi 114
a jeśli mam być calkiem szczery , to trzeba korzystać w naszych warunkach klimatycznych z każdego cieplego dnia i wtedy sie nie straci.. JAk ktos siedzi w domu jak jest ciepło w czerwcu zamiast wyjsc na dwór , a potem placze ze lipiec jest zimny .. CZerwiec nie był mega gorący , ale ... Było duzo cieplej wtedy niz 2 pierwsze tygodnie lipca

Gość prawi 114
nie , ja chodze w domu w krótkiej koszulce i krótkich spodenkach bo jest mi wygodniej . .Nie lubie miec na sobie 2 kg ubrań

Gość prawi 114
Ale powiem wam ze w czerwcu na dzialke chodzilem w krótkich spodenkach , a w lipcu chodze w spodniach jak jest mniej niz 25 C to krótkie spodenki nie mają sensu

Gość gość
Teraz już rozumiecie dlaczego tak mało ludzi mieszka w Skandynawi (Norwegia, Szwecja, Finlandia) - w sumie 21 milionów. Właśnie z powodu bardzo niskich temperatur w zimie, i ogólnie przez cały rok.

Gość prawi 114
przecież Norwegia jest cieplejsza od Polski

Gość prawi 114
wsród 10 najzimjniejszych stolic na świecie jest Warszawa , a nie ma Oslo

Gość prawi 114
okej pomyliłem sie .. Oslo też jest

Gość gość
Ma być 23 stopnie nie tak zle

Gość gość
Ze mnie też się rodzice śmieją, że młody jestem a chodzę w swetrze po domu. Ostatnimi dniami w Krakowie były bardzo mocne i zimne wichury. Generalnie jeżdżę wszędzie rowerem, więc wieje mocno. Wyciągnąłem nawet kurtkę jesienną i czapkę bawełnianą. Rodzice się ze mnie śmiali, ale mnie naprawdę zimno. Co z tego, że lipiec jak pogoda jak w listopadzie.

Gość gość
Ale lata byly zawsze gorace w granicach 30 stopni czasem i więcej

Gość prawi 114
tzn czerwony jest za gorąco, zielony i zółty za zimno a pomarańcz - ideał

Gość gość
Prawi 114 odpowiesz w końcu ile płaci ci kafeteria za trollowanie?

Gość gość
gość dziś Najgorsze jest to ze z roku na rok będzie tak samo albo gorzej każdy narzekał na upaly to macie x eee pieardolenie.. wiadomo, że jeden rokjest taki a drugi inny.. np 2 lata temu w sierpniu byl tydzien upałów z temp.30-36C ze wy tez macie tak krótką pamięć.. prawi 114 dziś a jeśli mam być calkiem szczery , to trzeba korzystać w naszych warunkach klimatycznych z każdego cieplego dnia i wtedy sie nie straci.. JAk ktos siedzi w domu jak jest ciepło w czerwcu zamiast wyjsc na dwór , a potem placze ze lipiec jest zimny .. x Głupoty opowiadasz - są ludzie którzy pracują wtedy i co maja zrobic??? Nie maja czasu zeby tak latac na działki jak ty lol