Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMYSLAW JESTES PRZYJACIELU ? ? ?

Polecane posty

Gość gość

Jak tam auto? Odpalilo w koncu wszystko smiga? Czy jednak sprzedajesz go szybko lub oddajesz na zlom? Czy z Agnieszka to juz koniec? Macie kontakt? Pozdrawiam

Gość gość
Sam sobie k****o upośledzona pytania zadajesz :o

Gość gość
zdychaj smakosz ty chory pojeebie

Gość gość
no czyli raczej go nie sprzedajesz ani nie zlomujesz przynajmniej narazie? O Agnieszce to juz lepiej zapomnij, wiem ze ciezko, ale tak bedzie lepiej.. a co z twoja praca salowego? Czym dojezdzasz do pracy? Daleko masz do roboty?

Gość gość
a kiedy dasz fotke z pracy zeby udowodnic nam wszystkim w tym Agnieszce ze nie klamiesz?

Gość gość
no i cos mi sie zdaje ze bedziesz tak caly czas "zapominal" bo po prostu klamiesz..

Gość gość
owszem ale w pierwszy dzien gdy go juz naprawde miales wrecz posikales sie z zazdrosci wrzucales pelno fotek filmikow i przechwalales sie na maksa, natomiast z pracy nie dales ani jednej fotki, nic o pracy wcale nie piszesz a gdy juz pare razy prosili cie o foto z pracy to uciekales, klamiesz...

Gość gość
owszem ale w pierwszy dzien gdy go juz naprawde miales wrecz posikales sie z zazdrosci wrzucales pelno fotek filmikow i przechwalales sie na maksa, natomiast z pracy nie dales ani jednej fotki, nic o pracy wcale nie piszesz a gdy juz pare razy prosili cie o foto z pracy to uciekales, klamiesz...

Gość gość
no jasne, dla bezrobotnego przegrywa faktycznie nie ma sie czym chwalic.. Jak byles w ochronie to codziennie 5 fotek wstawiales ogromnie dumny ze pracujesz, ale widac ze krecisz, jestes zerem Przemek i mam nadzieje ze üaga cie obserwuje i widzi co znow robisz, a przypominam ci ze niedawno sama napisala ci ze bedzie cie obserwowac i odezwie sie do ciebie dopiero jak zauwazy ze sie zmieniles i ze poszedles na terapie, temat terapii jak widac masz juz dawno w d***e a zmienic sie tez nie zmieniles dalej swirujesz wstawiasz fotki i przede wszystkim klamiesz, a ona to wszystko widzi no ale w zasadzie to mi to zwisa, sam sie krzywdzisz czesc🖐️

Gość gość
kto by go zatrudnił ?