Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn chce się wyprowadzić a rachunki trzeba dzielić

Polecane posty

Gość gość

Tutaj pracuje 6 dni w tygodniu od niedzieli wieczór do soboty rano w godzinach nocnych. Upierdzielił sobie w głowie, że sobie wynajmie mieszkanie w większym mieście i tam sobie zaczął szukać pracy. A tutaj mamy jednopokojowe mieszkanie, są rachunki do płacenia a ja mam tylko rente rodzinną po mężu. I zaczyna mnie wkurzać, ja nawet papierosy znajduje w jego rzeczach, on ma 27 lat. Jeszcze mówi, że on ma mieć swoje życie a ja swoje.

Gość gość
Czyli nie chodzi Ci o dobro własnego dziecka tylko o to żeby rachunki płacił .Mądry chłopak niech wieje od takiej matki jak najszybciej .

Gość gość
Zrezygnuj z tej renty i idź do pracy .

Gość gość
Omatko jakie prowo. Chlop 27 lat z matka w jednym pokoju. Gdzie on ma dziewczyne przyprowadzic ? Niech idzie po rozum do glowy.

Gość gość
Dobrze robi stara głupia kwoko. DO ROBOTY SIE WEZ!!

Gość gość
Każdy ponosi konsekwencje w życiu wychowania, jak wychowałaś tak masz, za pracą możesz się rozejrzeć bezrobocie jest na poziomie 7 procent, i tej pracy jest bez problemu znajdziesz.

Gość gość
Są same fizyczne prace a ja takiej nie chce. Szukam czegoś ale tak się nie da. Poza tym lepiej opłacić jedno mieszkanie niż dwa, i poza tym może znajdzie sobie żonę z domem i ja się tam wprowadzę.

Gość gość
gość dziś = Podszyw ? Jeśli nie to de'bi'lizm osiągnął apogeum .

Gość gość
Stara ruro Twoja synowa nie bedzie cie chciała w swoim domu rozumiesz to?

Gość gość
Prowo.ach te dzieci i wakacje.

Gość gość
A jaka praca Ci się marzy ?

Gość gość
W biurze, taką jaką wykonywałam za komuny.

Gość gość
Idz sie lecz babo toksyczna.

Gość gość
Niestety ale takie stare idiotki istnieja. Mój partner mieszka z mamusia i płaci jej połowe opłat, ja tez jej płace za to ze do niego przyjezdzam kilka razy w miesiacu. I zastanawiam sie co ona zrobi jak on by sie wyprowadził . Bede go do tego namawiac.

Gość gość
No niestety sa. Nawet jesli to prowo to tesciowe ogolnie matki takie stare sa zdesperowane. Oczekuja od dzieci splacania jakis dlugow wdziecznosci, ze w ogole je urodzily. Znam kilka takich. Oj znam.

Gość gość
Jestes moim zdaniem w cięzkiej sytuacji, nie wiem czy praca fizyczna nie bedzie za cięzka jak masz rente... syn oczywiscie ma sie prawo wyprowadzic, ale powinien do czasu jak mieszka, płacic za rachunki. Współczuję, jak sie wyprowadzi to pewnie bedzie miał na ciebie kompletny zlew

Gość gość
A ile masz lat 80 ? Pewnie z 50. Mozesz spokojnie isc do sklepu odziezowego, na gielde odziezowa. Gdzies gdzie nie trzeba dzwigac, a jest pelen etat. Masz grupe ? Mozesz pracowac w lodziarni takich malych co sa. Siedzisz i tylko sprzedajesz. czasem wlewasz skladniki.

Gość gość
gość dziś . ona pobiera rentę rodziną a nie o niezdolność do pracy .

Gość gość
jak jej maz zmarł, to pewnie ma swój wiek... kobiety po 50 bez super fachu to mało gdzie zatrudniaja... w butikach przeciez chca młode dziewczyny

Gość gość
Jak ktoś chce to szuka sposobu, jak ktoś nie chce to szuka powodu. I tyle w temacie braku pracy dla 50-latków.