Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga36

Pomożecie mi zrozumieć zachowanie byłego ?

Polecane posty

Gość Kinga36

Wczoraj po kilkunastu tygodniach od zerwania spotkalam sie z bylym.Ja odeszlamZerwanie przebiegało w ciężkiej atmosferze. Poslalałam go wtedy w diabły życząc sobie aby do mnie nie pisał nie dzwonił. Liczylam ze sie zmieni bo byl chorobliwie zazdrosny.Byłam ciekawa co u niego. Napisalam.Odpowiedział proponujac spotkanie. Na spotkaniu ciągle się przechwalal opowiadał jak mu się w życiu zawodowym dobrze wiedzie. To aż sztuczNe było. Kreowal się na zupełnie innego człowieka niż był gdy byliśmy razem.Lepszy człowiek o jaki przebojowy. Czy taka zmiana przez tak krótki odcinek czasu jest możliwa ? Po co on tak się zachowywał ?

Gość gość
Żeby ci się głupio zrobiło, ze go zostawiłaś.

Czy taka zmiana przez tak krótki odcinek czasu jest możliwa ? X Nie Xxx Po co on tak się zachowywał ? X :classic_cool:

Gość Kundzia36
Nie rozumiem

Gość gość
znow zakladasz kolejny temat? Jak widac to nie on teskni tylko ty... To ty zalujesz a jestes tak dumna ze nie umiesz przyznac sie do bledu i powiedziec ze Ci go brakuje. A co mial przyjsc jak wrak czlowieka i blagac Cie o wybaczenie? Chcialabys tego co? :)

Gość gość
Zostaw go w spokoju. Grasz z nim w jakies gierki zamiast szczerze powiedziec co czujesz. Myslalas ze bylas jego wielka miloscia i wroci do Ciebie i padnie do stop a on sobie zyje i calkiem dobrze mu sie wiedzie. Bez ciebie. Glupia jestes i tyle

Gość Kundzia36
Hahaha ale jaja teraz wiem o co chodzi chciał mnie bzyknąć tylko i zostawić bo go ptaszek mu świrował zgodzić się ?

Gość gość
Nie chcial cie bzyknac ale pewnie nie odmowilby gdybys mu zaproponowala

Gość Kundzia36
Chciał wiem że tylko o to mu chodziło dostała SMS od jego dziewczyny że dała mu pozwolenie aby mnie przeleciał .