Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięta prezerwatywa, czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Uprawialam dzis seks z moim chlopakiem. Doszlo do jednego stosunku i wszystko bylo dobrze, nastepnie za okolo 2 godziny nastapilo kolejne zblizenie. Zabezpieczylismy sie prezerwatywa durex, tuz po wyjeciu czlonka, okazalo sie, ze jest ona calkowicie przerwana. Nasienia nie bylo w prezerwatywie ani troche, nawet nie byla nim pobrudzona, a zatem wszystko musialo zostac w pochwie. Jednak myjac sie od razu po stosunku nie zauwazylam spermy wewnatrz. Do kolejnego okresu zostalo mi 13 dni, mam regularne miesiaczki. Czy moge byc w ciazy? Dodam, ze oczywiscie jest mozliwosc zazycia przeze mnie tabletki "po", ale nie chcialabym tego robic, gdyz sprawia ona rozregulowanie miesiaczki, ktora dopiero calkiem niedawno udalo mi sie unormowac. Prosze o powazne porady, gdyz bardzo sie stresujemy z partnerem.

Gość gość
Jak długie masz cykle? Ciąża możliwa.

Gość gość
Masz gorącą piz.ę.

Gość Cleo1976
Tak.Jeśli to rzeczywiście na 13 dni przed miesiączką-jeśli nie obserwujesz objawów cyklu, nigdy nie wiesz tego na pewno-to jeszcze w czasie potencjalnie płodnym.Miesiączka występuje 10-18 dni po owulacji, a zatem tylko ostatnie 9 dni cyklu można uznać za niepłodne.Powinnaś w takim przypadku zażyć pigułkę "po." Skutki uboczne są do przeżycia, a następny cykl wraca do normy.Ale to Twój wybór.

Gość gość
Możesz być w ciąży, kochana. O to nietrudno niestety...