Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry dietetyk z Poznania kogo polecacie

Polecane posty

Gość gość

Mam duży problem z nadwagą i poszukuję dobrego dietetyka kogo możecie polecić. Za co z góry dziękuję .

Gość gość
Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Patrycję Mazur :-) Do Pani doktor Patrycji trafiłam z powodu dużej nadwagi złego samopoczucia. U Pani doktor byłam 8 razy za każdym razem było to spotkanie rzeczowe, profesjonalnie przygotowane i przynoszące konkretne rezultaty. Język, którym posługuje się Pani doktor jest jasny, zrozumiały dla pacjenta i zorientowany na osiągnięcie założonego celu oraz wytłumaczenie pacjentowi jakie zjawiska odpowiadają za jego stan zdrowia oraz co należy zrobić by zaszły korzystne dla zdrowia zmiany. Plan żywienia wymaga komentarza i wytłumaczenia kluczowych punktów ale również w tym aspekcie się nie zawiodłam. Każdemu polecam. W ciągu 9 miesięcy dzięki pomocy Pani doktor schudłam prawie 20 kilogramów i póki co udaje mi się ten wynik utrzymać. Alicja Jaszewska

Gość gość
Polecam Poradnię dietetyczną Kaloria, dietetyk Patrycja Mazur. Bardzo skuteczny izaradny i pomocny człowiek Pani Patrycja pomogła mi schudnąć 17 kg. Dzięki niej czuję się atrakcyjną kobietą. Jeżeli chudnąć to tylko z nią. Serdecznie polecam

Gość gość
Poradnia Kaloria Dietetyk Patrycja Mazur :-) Poradnia godna polecenia. Dietę otrzymałam bez konieczności wizyty w samej poradni. Wypełniłam ankietę, przesłałam wyniki badań i po tygodniu otrzymałam dietę. Sama dieta fajnie skomponowana, wiele dań weszło w codzienny jadłospis rodziny. Polecam!

Gość gość
Pani Patrycja Mazur z poradni Kaloria Najlepszy dietetyk! P. Patrycja jest bardzo dobrym specjalistą, do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie, a diety są bardzo dobre. Sama przez bardzo długi czas nie mogłam schudnąć, z p. Patrycją udało mi się to w 5 miesięcy - 16kg. Przez te 5 miesięcy osiągnęłam coś jeszcze, coś co jest dla mnie i dla każdej odchudzającej się osoby powinno być ważne, chodzi mi o zmianę nawyków żywieniowych. Polecam gorąco!

Gość gość
Polecam poradnię Kaloria i Panią Patrycję Mazur Pani Patrycja jest bardzo sympatyczną osobą. Podpowiedziała mi jakie mam badania zrobić i dzięki niej odkryłam nową chorobę, przez którą nie mogłam schudnąć. Jedzenie jest smaczne i są to bardzo duże porcje, co mnie zdziwiło. Polecam

Gość gość
Witam. Polecam Panią Patrycję Mazur jako świetnego dietetyka i przemiłą osobę. Całe życie borykałam się z nadwagą i nie mogłam pojąć, że tak łatwo można schudnąć. Bez większych wyrzeczeń, jedząc to co lubię i nie głodując. Pani Patrycja wszystkiego mnie nauczyła, schudłam 18kg i od roku już utrzymuję wagę. Polecam serdecznie!

Gość gość
W poradni Pani Patrycji Mazur znalazłam to, czego szukałam od kilku lat odwiedzając kolejnych dietetyków. Uzyskałam w pełni profesjonalne porady, pomoc, wsparcie oraz kierunek mojej nowej, dietetycznej drogi. To nie tylko odchudzanie "na chwilę" kończące się efektem jojo, ale w pełni przygotowany racjonalny plan żywienia wraz z edukacją prozdrowotną która daje efekt na całe życie.

Gość gość
jaka żenująca autopromocja :/

Gość gość
Poradnia Kaloria Pani Patrycja Mazur Nie tylko w pełni profesjonalna, ale też miła, życzliwa i uśmiechnięta. Polecam. Z Panią Patrycją sukces gwarantowany. Serdecznie polecam

Gość gość
Zrobiłam sobie prezent na 30 te urodziny, nie dość, że schudłam w ciągu 3,5 miesiąca 10 kg to jeszcze nauczyłam się w końcu gotować:) Pani Patrycja to specjalista, który wysłucha, wesprze, doradzi a przede wszystkim motywuje w trakcie ,,dietowania”. Polecam każdemu kto chce zmienić swój sposób odżywiania.