Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do luksusowych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Kręcą was wysokie zarobki, dobre samochody, drogie ciuchy i kosmetyki? Żyjecie tak?

Gość gość
up

Gość gość
tak, ale z własnej pracy i to nie takiej d...

Gość gość
a jaka to praca?

Gość gość
Nie, dla mnie to normalka. Poważnie. Wychowałem się w bogatym domu i inaczej sobie nie wyobrażam. Są oczywiście ludzie bogatsi i w ogóle mnie to nie kręci, tzn jakby mi ktoś dał to bym wzięła ale żeby specjalnie się o to starać to nie. Dla mnie np normalna pensja u faceta to ok 15000, takich znam, taki jest mój ojciec, brat itd. Wiem że dla większości to duże pieniądze a dla mnie normalne.

Gość gość
a sama ile zarabiasz?

Gość gość
Do 12.00,ja też tak mam.Moj mąż zarabia 12.000,ja niewiele mniej. Żyjemy dobrze i tylko modlimy się o zdrowie!

Gość gość
Do 12.00,ja też tak mam.Moj mąż zarabia 12.000,ja niewiele mniej. Żyjemy dobrze i tylko modlimy się o zdrowie!

Gość gość
a gdzie pracujecie? jeździcie na jakieś ekskluzywne wycieczki kilka razy do roku?

Gość gość
Jestem studentką więc nie zarabiam ale tak jak każdy ma kwotę za którą nie opłaci się pracować tak i ja ją mam. Myślę że za mniej niż 5 000 to się nie opłaci. I to tylko początek.

Gość gość
a jakie to studia i gdzie planujesz pracować?

Gość gość
A gdzie w Polsce można tyle zarobić?

Gość gość
w jakiej pracy zarabiacie te kilkanaście tysięcy?

Gość gość
Ja skończyłam Medycynę - 6 lat ciężkiej nauki,potem 6 lat specjalizacji i tułania się po Polsce na kursach i stazach więc teraz spijam śmietankę :-),mąż po Politechnice, jest kierownikiem w dużym zakładzie

Gość gość
a jakie macie auta, jeździcie na jakieś wycieczki kilka razy do roku? Bo to przecież jest częścią luksusowego życia, a nie tylko praca.

Gość gość
Ja skończyłam Medycynę - 6 lat ciężkiej nauki,potem 6 lat specjalizacji i tułania się po Polsce na kursach i stazach więc teraz spijam śmietankę :-),mąż po Politechnice, jest kierownikiem w dużym zakładzie

Gość gość
Znowu prowo z lekarzem. Na tym forum nie da się normalnie rozmawiać.

Gość gość
To nie prowo,jestem internistą. Jak nie chcesz, nie wierz, Twój problem. Pozdrawiam.

Gość gość
Samochody, wycieczki to wcale nie jest najważniejsze w luksusowym życiu. W luksusowym życiu jest fajne to że nie wiem co by się nie stało zawsze będę mogła żyć na porządnym poziomie. Nie muszę się martwić o przyszłość. Ja nie mam samochodu, w Warszawie to jest bez sensu. A wycieczki średnio 3 razy w roku.

Gość gość
rozumiem, że zagraniczne...:)

Gość gość
12:10 Od nadmiaru kasy chyba ci sie w dupce pomieszalo bo piszesz ze wychowalES sie a pozniej ze wzielaBYS i nie wiesz jakiej plci jestes.:-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
a własnie, jak wygląda wasze życie poza pracą? Imprezujecie, kupujecie drogie ciuchy, kosmetyki, czy raczej spędzacie czas w domu z kotem i książką?

Gość gość
Dla mnie w luksusie to żyją na przykład Lewandowscy, a nie ktoś kto zarabia po 10-15 tysięcy miesięcznie, bez przesady, to nie jest jakies ogromne bogactwo :O

Gość gość
no ok, ale zawsze życie na jakimś poziomie, przynajmniej dużo wyższym niż przeciętni polacy.

Gość gość
Skoro są przeciętni to jak mają zarabiać 15tys. weź ty sie zastanów zanim coś napiszesz :o

Gość gość
12:41 No dokładnie, przecież sama torebka którą Lewandowska sie chwali kosztowała z 6 wypłat tej bogaczki od 15tys. a liczyć jeszcze hałupe, życie, samochody, zegarki, biżuterie, markowe ubrania, wyjazdy :o To jest luksus a nie 15tys. :o

Gość gość
Niesamowite, kafe to forum dla tzn "odpadów" czubków, bezrobociaków, nołlajfów. Poziom tu poniżej zera, a mimo to jak przychodzi teki temat jak ten, to nagle okazuje się że tu siedzi wysoko wykształcona elita, lekarze, prawnicy, biznesmeni, że też swój wolny ;) czas marnują na takim forum. Niesamowite.