Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przepiękną kobietą wszystkie nudne żony są o mnie zazdrosne

Polecane posty

Gość gość

Jestem kelnerką w kawiarni. Zawsze każdy mąż gdy przychodzi z żoną i tak jest we mnie wpatrzony. Tylko widzę te skrzywione żony chcące jak najszybciej wyjść, a ja potajemnie tylko się uśmiecham do ich facetów,by je jeszcze bardziej wkurzyć :)

Gość gość
i masz się czym chwalić, rzeczywiście.. zdziro jedna..

Gość gość
Pokaz zdjęcie

Gość gość
No...wyrachowana jesteś :D Uważaj by jakaś baba Ci nie p*************a kiedyś lub nie polała mordki kwachem lub inną substancją :) Wtedy byłby ubaw.Byś prędko się oduczyła potajemnych uśmieszków do cudzych mężów :)

Gość gośćprostapsycholożka
jakby tak rzeczywiście było...to by na kafeterii nie pisałą...uzupełnia jedynie swoje deficyty emocjonalne - prawdopodbnie pali ją zazdrość...bo nie ma męża, a inne mają...słyszałam kiedyś od jednego pana: "jedne kobiety są do kochania, a drugie do *******a". I jaki tu powód do chluby?

Gość gość
Ale jad na autorkę, normalnie śmiać mi się chce. Ja na miejscu tych żon to byłabym na męża w****iona a nie na kobietę. Bo to oni są żonaci więc nie powinni się slinic na inną i to w obecności żony :O s Sama kiedyś zrobiłam sobie doświadczenie i podbijalam do zonatych. I niestety większość dała się skusić, w sumie przykre to jest że faceci to takie świnie :( Nie, nie spałam z żadnym z nich, zamiast finału słyszał pytanie, co czuje do żony...

Gość gość
Jesteś przepiękną kelnerką? Kelnerka i przepiękna kobieta? Hahaha. Przecież nie masz kasy łajzo bez szkoły :D ani szacunku u ludzi, zwykła służąca.

Gość gość
Taka piękna i nie ma bogatego męża , tylko musi podawać zarcie ludziom :D:D:D PS. Prawie wszystkie kelnerki maja sie za 8 cudy świata. :P A tak naprawdę to sa łatwe i proste dziewczyny. Poza tymi na konkretnych studiach.

Gość gość
Chyba was coś ugryzło może dla was nie jestem piękna ale większość prawie wszyscy z żonatych też mi oddaje uśmiech. Niektórzy odprowadzają żonki i później wracają że niby coś zapomnieli, a zaraz chcą brać numer telefonu :) Który przystojny dostaje, ja korzystam z życia a to wasz problem tak jak ktoś napisał.

Chyba was coś ugryzło może dla was nie jestem piękna x pozwól nam zweryfikować i zapodaj fotkę :)

Gość gość
Mam taką koleżankę, która uważa się za cud natury a w rzeczywistości gdyby się nie pomalował i zamiast miniówy za dupę, szpilek, odkrytych koronkowych pleców, kocich wyzywających ruchów i takich ukrytych uśmieszków nie zwracałaby na siebie uwagi mężczyzn, bo jest przeciętną kobietą o przeciętnej urodzie:) Facet gdy czuje że suka chce za przeproszeniem, będzie się ślinił, być może nie po to żeby zdradzić, ale żeby podbudować własne ego, aby mieć na coś szansę taka furtkę, że kiedyś może sobie poużywa, kiedy mu z żoną czy dziewczyną nie będzie się układać, tacy są faceci taka ich natura:) ale to nie sztuka kręcić dupskiem, nęcić uśmiechem i wystawiać cycki, aby zainteresować:) To potrafi każda, ale nie każda ten zmysłowy i seksowny urok będzie rozdawać na lewo i prawo.

Gość gość
A ja jestem ładniejsza od większości kobiet, w tym takich prostych robotnic. I nie dziwne, ze kelnerki sa dla mnie opryskliwe. Mają ochotę na mojego partnera, chcą się dowartościować, ale gdzie im do mnie :P

Który przystojny dostaje, ja korzystam z życia a to wasz problem tak jak ktoś napisał. x szacun :classic_cool: jesteś rozchwytywana :classic_cool:

Gość gość
Głupie baby

Gość gość
14:33 Nawet się nie umiesz wysłowić. Co to znaczy "oddaje uśmiech" hahahah wracaj na Ukrainę. Może u was na Ukrainie uśmiech to zgoda na sex, ale w Polsce uśmiechamy sie do tych, ktorzy sie do nas uśmiechają.

Gość gość
14:35 A ja mam wyj****e na facetów, nie krece dupa, nie ubieram się wyzywajaco, nie uśmiecham się specjalnie do nich (choć ogólnie jestem wesoła) bo ogólnie nie lubię mężczyzn, a latają za mną i to często ci żonaci

Gość gość
jestes jedna z panienek, które sie non stop uśmiechaja do facetow a oni maja je w doopie i sie panienki tylko ośmieszają

Gość gość
autorko :))) i super ,tylko wykorzystaj swoja urode rozsadnie ,i madrze:)))MMartha

Gość gość
Też miałam fazę "jestem piękna niesłychanie" jak miałam z 15 lat :D i to nie ja się uśmiechałam tylko do mnie się usmiechano czasem zbyt natrętnie. Przeszło mi jak tylko rozumku troszkę przybyło czego i tobie życzę :D

Gość gość
Ja nie chcę nic mówić,ale niekiedy taki uśmiech facet odwzajemnia,bo jest uprzejmy.Mój też się czasem do panny uśmiechnie ona do niego z uprzejmości.A ja też niekiedy uśmiechnę się do faceta czy panny a on/ona odeśle uśmiech to nie znaczy,że mnie pożąda

Gość gość
14:52 Ciiiiii bo się prosta dziewucha załamie.

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem co pisałam, odprowadzają swoje żonki i wracają za godzinkę bo czegoś "zapomnieli" lub na drugi dzień... Krótka rozmowa i proszą o nr tel. Rozumiem że to jest ta uprzejmość waszych mężów :D fajnie macie...

Gość gość
15:17 Odprowadzają żonki to łóżka :)

Gość gość
Aaaa to teraz "przepiękna" jesteś :D Pamiętasz jak cie tu kazdy wyśmiał, ze wyglądasz jak trans? Amnezji dostałaś?

Gość gość
15.17 ja męża nie mam,ale mój by Ciebie wyśmiał :D

Gość gość
obecny facet