Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxxl

Poszlam do lozka z ojcem chlopaka

Polecane posty

Gość gośćxxl

Nie wiem co bylo przyczyna ze ja sie na to zgodzilam.Umowilam sie z chlopakiem u jego rodzicow i pojechalam ale on wszystko spiepszyl bo na ognisku sie opil i poszedl spac. wszyscy bylismy na rauszu.Jego matka mi powiedziala zebym sie nie sprzeciwiala bo moze mnie odwiedzic jego ojciec Tak sie stalo rano matka chopaka tylko sie mnie zapytala czy jestem zadowolona, i jak bym chciala kiedys powtorzyc to moze mi to spotkanie zorganizowac.Czulam jego doswiadczenie i bylam mocno wypelniona Takiego seksu jeszcze nie przezylam bylo wspaniale pomimo ze pare godzin mnie cciipkka bolala.Ale czy jeszcze z nim sie bzykalam to nastepnym razem

Gość gość
ale dobrze ci bylo ?? moja kolezanka tez miala romans z ojcem swojego chlopaka tez byla zadowolona pomimo ze ona miala 22lata a on 60

Gość gość
pipa nie mydło nie wymydli się ! :)

Gość gość
Co za dno przyjechała do chłopaka a dała jego ojcu

Gość gość
Ale denna prowokacja :( Już jedna idiotka tu tak pisała

Gość gość
A ja juz ponad dwa lata sie z moim chlopakiem spotykam i jego ojciec juz pare razy mi proponowal ze zorganizuje swietne spotkanie mowil ze rozmawial z zona(matka chlopaka) teraz czeka na moja zgode juz go pare razy w samych boxerkach widzialam to ladne wzgorze ma w kroczu

Gość gość
A tez nie wytrzymalam jak bylam na gonisku u chopaka wszyscy byli troche po paru kieliszkach ze w sumie przerznal mnie chlopak ale slabo a jak sie u nas w pokoju zjawil jego ojciec to dopiero poczulam jak mcno jestem wypelniona starszy facet ale jego korzen duzo twardszy i posuwal mnie bardzo dlugo juz mi sie nic nie chcialo a on dalej rabal mnie na calego , rano matka chlopaka zadala mi dyskretne pytanie.

Gość gość
to az tak ostro bylo to jak dlugo cie posuwal? i o co pytala matka

Gość gość
najgorzej jak sie wpadnie z ojcem

Gość gość
Jak to ojciec ją wypełnił......buhahaha ...żenada daję..0/10