Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie, czy on mnie zdradza ?

Polecane posty

Gość gość

hej ludzie, sprawa wyglada tak : rok temu poznalam mojego obecnego faceta. jest to "zwiazek na odleglosc", wiec wiadomo ze zazdrosc moze byc przesadna, ale mimo wszystko cos stale budzi moj niepokoj. nie wiem, czy jestem przewrazliwiona, czy to moze moja kobieca intuicja dobrze dziala. po pierwsze oszukal mnie w sprawie pisania wiadomosci z byla dziewczyna. juz dawno twierdzil ze to absolutny koniec i nie bedzie sie juz z nia kontaktowal. ale okazalo sie to klamstwem - utrzymywali kontakt caly czas. nie wiem jak intensywny bo nie przeczytalam wiadomosci (teraz zaluje). usunal numer (i wszystkie wiadomosci) i zarzeka sie ze to absolutny koniec i ze to byly niewinne rozmowy, ale jakos mu juz nie wierze... w dodatku zorientowalam sie, ze ma profil na badoo. na pewno mial go jeszcze dlugo przede mna, ale jest napisane "ostatnia aktywnosc ponad miesiac temu". nie wiem co o tym wszystkim myslec i co robic z tym zwiazkiem.

Gość gość
nie. nie zdradzam cie ;)

Gość gość
,,niewinne rozmowy" taaa jasne... Tak ze wszystkie wiadomości pokasowal. I oklamal Cie , pewnie nie tylko w tej sprawie. W dodatku nadal nie usunął profilu na badoo, mimo ze jesteście razem widać wciąż czegos szuka...tym bardziej ze to związek na odległość i ma łatwo, nie sprawdzisz go. Robi co chce a Tobie wciska sciemy. Zdradza na 90% a jeśli jeszcze nie to wkrótce zacznie ro robic. Nigdy nie ignoruj głosu intuicji, sama się przekonalam ze intuicja się nie myli. Ja bym nie ciągnęła takiego związku, żyjąc ciągle w niepewności i zastanawiając się co on wyprawia jak Cie nie ma obok. Nie mozna ufac takiemu facetowim Pewnie nieźle byś się zdziwiła jakbys poszperala mu w telefonie, poczytala smsy i wiadomości na fb oraz na Badoo, podejrzewam ze pisze z niejedna... Odpis sobie chyba ze wolisz cierpiec. To związek bez przyszłości.

Gość gość
jasne, że zdradza- miałam tak samo, związek na odległość. Moja intuicja, "była", która pisała do niego od czasu do czasu. I po czasie okazało się, że to żadna była, a aktualna dziewczyna, to ja byłam tą drugą... wmanewrował mnie.. także uważałabym..

Gość gość
ale ty goopia pissda jesteś :D nie pisałem..

Gość gość
te kropeczki jak w sms :D