Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkinga

nie mam z kim pogadać

Polecane posty

Gość gośćkinga

Jestem tylko z dzieckiem caly dzien w domu,nie mam znajomych ani rodziny,maz nie chce ze mna rozmawiac zmeczony wraca z pracy ok 20,wiec ja jego nie chce denerwowac,chetnie popisze z kims inteligentnym,o czyms milym,napewno nie o bzdurach

Gość gość
nie wiem czy będę dla ciebie wystarczająco inteligentna , ale ja mam podobnie, wiec chętnie popisze , tylko że ja mam 42 lata, 21 lat po slubie ,3 dzieci, ale teraz nie mam czasu,

Gość gość
przepraszam ,ale przeczytałam, że chętnie też o bzdurach wiec odpisałam. To chyba odpadam.

Gość gośćkinga
Hej,ja tez mam42lata,ale moje zycie jakos zmarnowane,jedno dziecko7lat i maz,ktory nas poprostu przygarnal,mysle czesto,że dlatego,bo nieźle gotuje,poprostu jako gospodynie domowa,owszem lubimy sie troche,ale gadac z nim to masakra,a co u ciebie(gosc,18:56),jak ci mija dzien

Gość gośćkinga
Moze to dla kogos bzdury,ze ma marzenia,chcialby pogadac z mila osobą,ktora spróbuje zrozumieć,czasem myślę o samobójstwie,wierze ze jest cos po

Gość gość
ja maj 50 lat. Tak sobie myślę że też olewałem jakoś rozmowy z żoną. To był mój błąd. Ona latała nad domem, dziećmi. Pranie, sprzątanie, obiady, śniadania, kolacje, szkoła, często po przychodniach, szpitalach etc... Ja byłem zajęty zarabianiem pieniędzy, a w wolnych chwilach robiłem poprostu to co lubiłem- majsterkowanie, gitarka i hej. Nieukrywam że z tego też kasa była. Wszystko było ważniejsze od rozmów i bycia z żoną. Teraz jak sam podupadłem i latała i nademną- ja jej niegodzien jej stóp całować. Mężowie, szanujcie swoje żony.

Gość gość
mądre słowa gościu

Gość gość
ja z 18;56 gość kinga, dlaczego masz mysli samobójcze, co to znaczy ze maż cię przygarnął -byłaś rozwódką, samotną matką, - nie masz naprawdę zadnej rodziny, dziecko chodzi do szkoły ,to co robisz przez cały dzień , czy kiedys pracowałas, mieszkasz w domu/bloku, na wsi/mieście -ja mam rodzine, znajomych, ale zadnej tak naprawde przyjaciółki, pomimo ze mam meza, dzieci to czuję sie bardzo samotna -mam problemy z nadwaga , teraz sie odchudzam takimi tabletkami Mysimba , trochę tam cos napisałam na wątku o tych tabletkach, nawet nikomu nie mówiłam o tym bo nikt by mnie i tak nie zrozumiał a tu choć wygadac się mogę

Gość gość
dlaczego piszesz ze masz zmarnowane zycie, czy cos złego sie w nim wydarzyło

Gość gość
czyli masz jakies marzenia, ale co robisz w tym kierunku by je zrealizowac

Gość gość
gośc z 22;02 i 22;03 to ja gośc z 18 56, nie mam nicka bo raczej nie piszę na forach, ale skoro ja tez jestem samotna to postanowiłam napisać, na innym watku też napisałam , bo mam problem -czyli ta nadwaga a nie ma z kim pogadac, były momenty że sie obzerałam ale to chyba z tej samotnosci - mi z meżem różnie się układa, raczej z boku jak ktos na nas patrzy to mówi fajna para, ale kolorowo nie jest

Gość gość
gość dziś ja maj 50 lat. Tak sobie myślę że też olewałem jakoś rozmowy z żoną. To był mój błąd. Ona latała nad domem, dziećmi. Pranie, sprzątanie, obiady, śniadania, kolacje, szkoła, często po przychodniach, szpitalach etc... Ja byłem zajęty zarabianiem pieniędzy, a w wolnych chwilach robiłem poprostu to co lubiłem- majsterkowanie, gitarka i hej. Nieukrywam że z tego też kasa była. Wszystko było ważniejsze od rozmów i bycia z żoną. Teraz jak sam podupadłem i latała i nademną- ja jej niegodzien jej stóp całować. Mężowie, szanujcie swoje żony. x Lepiej późno, niż wcale.

Gość gość
Ja mam podobnie. Niestety mój mąż już ma 50lat, niestety nic się u niego nie zmieniło, mówi o sobie, że jest bardzo zorganizowany, bo wystarcza mu czasu na pracę, sport i inne przyjemności, tylko w tym wszystkim nie przeznaczył choć trochę miejsca na rodzinę :( Pogadajmy. Lou