Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o zaleceniach p. Piotra Żeberkiewicza

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka namówiła mnie na konsultację u Pana Piotra Żeberkiewicza . Sama nie wiem co robić co o nim myślicie, proszę o porady. :-)

Gość gość
Najlepszy dietetyk w Warszawie! Proste przepisy, łatwe w przygotowaniu, smaczne, a co najważniejsze, dieta przynosi pożądane efekty!Polecam p. Piotra Żeberkiewicza

Gość gość
Uważam że są ok i są zasadne. Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Piotra ;) Nie korzystam może z nich długo bo od maja ale już zrzuciłam ponad 10kg;) do celu jeszcze daleko ale z Panem Piotrem wszystko jest możliwe. Jedzonko jest smaczne i łatwe do zrobienia;) także z czystym sumieniem polecam Pana Piotra ;)

Gość gość
jaż na pierwszej wizycie u pana dietetyka jest seks [niezależnie od wyglądu i tuszy pani, pan dietetyk nie jest wybredny] wyczerpujący , pacjentki tracą do 2 kg. potem prosta skuteczna dieta. i częste wizyty. a także eliksir na powstrzymanie nadmiernego apetytu, autostwa pana dietetyka. dość gęsty , zdrowy ten eliksir trzeba łyżeczką go jeść

Gość brubapiękność
ooo a ile za taką wizytę trzeba zapłacic?

Gość gość
jak piękność to tylko 100 zł

Gość gość
Uważam że jest to dobry pomysł.Pan Piotr jest świetnym dietetykiem. Serdecznie polecam współpracę z Nim