Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27chce

Gdzie poznać Młodą Ukrainke?

Polecane posty

Gość 27chce

Hej mam 27 lat i jestem bez dziewczyny Od jakiegoś czasu myślę ze świetnie byłoby poznać młodą Ukrainkę ew inna dziewczynę ze wschodu Czy ktoś może orientuje się gdzie najmłodsze Ukrainki pracują w jakich branżach? Mogą być też takie z prac sezonowych poprostu nakłoniłbym taka do zostania ze mną. Byłbym wdzięczny tez za info o studentkach i uczennicach ze wschodu.

Gość gość
W bur/delu

Gość gość
W każdym warszawskim klubie . Powagą, coraz ich więcej i bardzo fajnie umieją się bawić.

Gość gość
Na kasie w spożywczaku.

Gość gość
Zależy skąd jesteś, ze mną pracuje z 10 takich, 3 są bardzooo ładne, reszta to rude pasztety, z tego co wiem ta jedna z 3 ma chłopaka Ukraińca ale te 2 są wolne to cie mogę z nimi umówić, są dosyć łatwe, jedna po tygodniu chodziła już z Polakiem.

Gość 27chce
nie nie warszawe nie biore pod uwage najwyzej wroclaw

Gość gość
Tylko niziny społeczne i życiowe przegrywy umawiają się z Ukrainkami, żaden szanujący się facet nie będzie w związku z Ukrainką. Ukrainka jest w sam raz na raz

Gość gość
Weź sobie norwezke sa dużo piękniejsze i nikt się nie będzie z Ciebie śmiał xd

Gość gość
Najlepiej na samą Ukrainę pojechać

Gość 27chce
Na ukraine mi za daleko :D ale nie mysllem o jakims parku plodniowym we wrocku moze zajrze tam w ktorys wekend :)

Gość gość
13:18 odezwał się bez samokrytycyzmu Polaczek z gównem na głowie ,gustujący w polskich materialistkach

Gość gość
Tak samo jak trafiają się beznadziejne polki tak samo trafiają się beznadziejne ukrainki. U Ukrainek plus jest taki że nie mają tu wielu znajomych więc są otwarte na znajomości. Poza tym są takie bardziej kobiece w ogóle, chociaż to tylko moje prywatne spostrzeżenie.

Gość gość
poprostu napisala to polka :D cale zdanie na to wskazuje :D one tak zawsze jak ktos nie da im tego co ona chce nie czci itp to leca teksty o przegrywach prawiczkach a mezczyna sukcesu to jest adorator piekny zabany utrzymujacy ja w lukxusie co pozwala jej tylko lezac****achniec :D :D :D

Gość gość
Generalnie Polki nie sa zle ale sa strasznie rozwydrzone i maja troche wygorowane wymagania w stosunku do tego co same oferuja, wlaczajac w to urode. Moze to wplyw mediow i zmieniajacej sie kultury? Wymagania powinno sie miec ale w granicach rozsadku. Co mnie bardziej ostatnio zainteresowalo to fakt ze wg nanowszych badan ukrainki wola meza polaka niz niemca czy anglika

Gość gość
13:38 Weź się przygłupie najpierw naucz pisać.

Gość gość
Trolle rozwaliły ciekawy temat.

Gość gość
Ja kiedyś poznałem Ukrainie w pubie i to była kobieta gdzie najbardziej pomyliłem się w ocenie wieku. Dawałem jej 32-34 lata, a miała 44.

Gość gość
Ciekawe skąd masz te badania bo ja widzę masę ukrainek w niemczech masę ukrainek na niemieckich portalach randkowych oraz widziałem sondę uliczną w kojowie skad ukrainki chca mieć męża i żadna nie wymienila Polaka , więc te twoj***adania to Ty chyba sobie przeprowadziles w fantazji

Gość gość
Znam taki extremalny ale dobrze obrazujcy przypadek jaka jest pola :D ona 21 lat eoztyla sie jak krowa chyba z 90 kg przy niskim wzroscie twarz w prysczach ale najlpsze ze ona wpsrost mowi ze nic z tym nie zrobi bo ******iwczenia sa ciezkie i moze kiedys LASKAWIE pojdzie na ODSYSANIE TLUSSZCZU :D :D a a wymagania? jej narzeczony ma byc 4 razy w tyg na silownie miec najmodniejsze ciuchy i fryzure :D :D :D i to jasno ma takie WARUNKI :D i nie ma sie co dziwic sie ze chlopak ja zdradza na lewo i prawo

Gość gość
JA TEZ BYM CHCIAŁ WIEDZIEĆ GDZIE TAKĄ POZNAĆ!!!

Gość gość
"Taka prawda" i "wg. ostatnich badań (bez podania źródła)" to ulubione sformowania tutejszych trolli.

Gość gość
To ja też o Warszawie ale w innych miastach pewnie jest podobnie. Nie tylko w klubach czy pubach ale nawet zwykły niedzielny spacer po Łazienkach czy Krakowskim Przedmieściu i wszędzie słychać język ukraiński. Dodam też że z racji zawodu widzę jacy przyjeżdżają Ukraińcy do Polski i np ostatnio poznałem parę ona po weterynarii on po budownictwie. Chcą mieszkać w Polsce, Europa Zachodnia ich nie interesuje.

Gość gość
moze chodzi o to ze niemcy i inni z zachodu to jedna wyrafinowane dupki lubiacy zdradzac i bedacy zawsze gora ze wzgledow ekonomicznych a polacy zwyczajnie bardziej jednak docenia dziewczyne i jednoczesnie dzadza jakas namiastke zachodu a w niektorych przypadach sa tez i rownie sytuowani co mieszkancy pospolici zachodu bo jakiego angola i niemca by taka wyrwala? szeregowego lokalsa z magazynu to moze i polaka takiego miec co ja bardziej uszanuje

Gość gość
Ta para która poznałem mówiła o tym że inna kultura, inna mentalność (że nie ma normalnych rodzin, czyli mmaz zona dzieci, tak się wyrazili), odległość i to że za dużo muzułmanów.

Gość gość
Wg ostatnich badan bo bylo w tej gazecie metro na ten temat. Ukrainki wola Polaka niz niemca i anglika, tylko chyba hiszpan i amerykanin byl wyzej niz polak w tej tabeli

Gość gość
Teraz kupa polakow ma wiecej kasy niz przecietny niemiec czy anglik. Jedzcie sobie do midlands w uk, zobaczcie tych swoich anglikow, oni tam zyja jak polskie parobki w xvii wieku

Gość gość
U mnie w poznaniu w okolicy porsche, jakies q7ki x6ki, tt-tki a8-ki sportowe to na porzadku dziennym. Taki kolo tylko pstryknie i ma tabun ukrainek

Gość gość
Moze nie podobaja im sie szwaby bo to oblesne swinie?

Gość gość
Angole i Niemcy uwazaja sie za wladcow swiata Amerykanie w sumie tez stad patrza z gory na takie ze wschodu

Gość 27chce
ale mi temat rozruszaliscie :D no ale nie kwestia chcenia tylko gdzie szukac ;)