Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27chce

Gdzie poznać Młodą Ukrainke?

Polecane posty

Gość gość
Po co szukać pustaków na Ukrainie jak w Polsce jest masa , widziałem parę w Lublinie na uczelni dodałem ma fejsa i mają tak samo narabane w głowach jak Polki , tylko dziubki i pozy Ala "fajna że mnie suczka " , może ukrainki ze wsi sa fajne mile ale te z dużych miast wcale nie sa lepsze ani gorsze niż Polki przynajmniej te mlode , sprawiają wrażenie strasznie rozpuszczonych

Gość gość
Ale Ty bzdury facet gadasz aż się płakać chce xd Ty się chyba z jakąś ukraińską 40 stka umawiales , bo młode ukrainki chodzą z wymyskanymi lansiarzami, co drugi młody Ukrainiec w Polsce jest wystrojony Ala amerykański luzak

Gość gość
Szlak mnie bierze jak typowy "polaczek" nie wie jaka była sytuacja a się wypowiada i stawia na swoim. Może się roi od ukraińskich paniusi goniacych za zachodem ale tych oryginalnych też jest masa i za można kochać ich kobieca mentalność . Nie mogę się doczekać kolejnej wycieczki na Ukrainę

Gość gość
Albo Ty sobie poprostu chlopczyku uprawiasz fantazję ja z nimi studiuje w Lublinie i ich chłopaki Ukraińcy wyglądają jak blond pipki z małymi noskami , to właśnie tacy biedni nie zadbani desperaci uważają ze wschodnie panienki lecą na byle goofno

Gość gość
W Lublinie az się od nich roi i te mlode chodzą z chłopcami w rurkach i Full capach , żadnej nie widziałem z lysym biednym dresem

Gość gość
Od razu "biedni" i "desperaci" . Co ma do tego bieda i desperacja . Ja nie wiem ty masz jakieś problemy z rozumowaniem materialistyczna zakało posiadająca zamiast mózgu Kakao?

Gość gość
A może cię pupa boli skoro nie masz nic innego do roboty tylko naśmiewanie się z ludzi którzy gustujących w kobietach ze wschodu ..

Gość gość
Ja się nie nasmiewam z ludzi gustujacych w ukrainkach tylko z tych twoich zalosnych fantazji , to co Ty bredzisz to sa bardziej twoje pobożne życzenia niż fakty , ps skończ z tymi dresiarskimi powiedzinkami bo na zalosc zbiera

Gość gość
Nie jestem biednym , łysym dresem tylko wysokim i dość umięśnionym , młodym człowiekiem . Kasy też nie brakuje . Mnie tylko chodzi porównanie mentalności i gustów .

Gość gość
Mam dość materializmu polskich kobiet i bustowania w modelach . Nie mam żadnych dresiarskich tekstów. Tylko na jedną kupę dzielisz ludzi ?

Gość gość
Skończ już męczyć bule i idź szukać tych ukrainek , one przynajmniej nie będą przez jakiś czas rozumieć tego jakie głupoty chrzanisz

Gość gość
A ja powiem ,że przypodobania kobiety ze wschodu może i mają mniej wymagające ale na ich mentalność trzeba uważać bo skaczą nie raz z partnera na partnera i mają dość dzikie zwyczaje wyciągnięte od mężczyzn .

Gość gość
Z penisa na penisa też skaczą hene

Gość gość
Kobiety ze wschodu bardziej atrakcyjne a Polki w złość wpadają

Gość gość
polki boją się ukrainek bo to konkurentki

Gość gość
Co to za porady ?! Ktos napisal, zeby sobie wzial Norwezke, to nikt nie bedzie sie z niego smial, ze ma Ukrainke,. Czy Ty babo myslisz w ogole? Skad ma niby wziac Norwezke? A czy myslisz, ze Norwezka zechce Polaka?? Idiotko, z takimi radami to nawet sie nie wychylaj. Dobrze wiesz, ze Tak jak i Polka nie zechce Ukrainca , tak Norwezka nie wezmie Polaka! Czlowieku, nie slucha tutaj glupich ludzi. Posmieja sie z Ciebie gora miesiac, dwa, a pozniej przestana gadac, ze masz Ukrainke, bo nikt inny Cie nie zechcial.

Gość gość
Najpierw przebadaj taka Ukrainke, bo u nich jest najwiecej zachorowan na HIV. Czytalam o tym w gazecie w USA.

Gość gość
Ukrainki sa bardzo cieplymi, rodzinnymi kobietami. Z taka to mozna zakladac rodzine a nie z tymi wspolczesnymi korpo babami.

Gość gość
Nikt Ci nawet na ten temat nie odpisuje więc sam sobie podciagasz ten temat i 40 postów należy do Ciebie :D idzid go łatwo rozpoznać prymityw zawsze pisze bluzgi , szkoda mi tych ukrainek ze takie dno na nie poluje xd ukrainki konkurentki? Chciał byś dziecko i sobie nie pochlebiaj , przecież każda kobieta to konkurencja dla innej kobiety więc narodowość nie ma znaczenia :D weź sobie nawet 40 do domu :P my płakać nie bedziemy xd