Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłosne wyznania po pijaku

Polecane posty

Gość gość

jeśli facet ma dość sporą tolerancję na piwo i niby jest pijany, ale wszystko ogarnia i mówi "chciałym zebyś była moją dziewczyną" i inne tego typu wyznania i to nie raz tylko na przestrzeni paru dni to należy to olać czy nie? potem rano pytam cyz pamiętam co mówił to mówi, że nie wszystko, ale z kolei innym razem też wstawiony powiedział, że tak naprawdę pamięta, ale nie chce żebym wiedziała jak bardzo mnie lubi nie umiem z tym dojść do ładu, na trzeźwo też są jakieś oznaki, komplementy, ale na trzeżwo wydaje mi się, że chce tylko seksu i niczego powaznego zapytacie czemu on tak dużo pije? wakacje ma. choć w sumie wolałabym żeby nawet na wakacjach mniej tego piwa żłopał

Gość gość
up

Gość gość
I co autorko , miałabyś ochote wiązać się z takich ochlaptusem cuchnącym piwskiem ? Daj sobie z nim spokój i jego pijackim mamrotaniem , poszukaj kogoś dla kogo bedziesz ważniejsza od picia .

Gość gość
istnieje taka opcja, że pije w moim towarzystwie, bo sie stresuje

Gość gość
a wam ktoś coś po pijaku wyznawał?

Gość gość
"stnieje taka opcja, że pije w moim towarzystwie, bo sie stresuje" Jeśłi stres zapija to dobrze o nim nie świadczy , to facet o słabym charakterze i w przyszłości będzie miała skłonności do alkoholu , tak czy inaczej dla mnie pijany facet jest zerem i cokolwiek by mówił jedyne co to poczułabym do niego wstręt nawet gdyby wyznał mi wielką miłość/ Dziwię się że Ty jesteś zafascynowana jego bełkotem i próbujesz doszukać sie w tym uczucia z jego strony .

Gość gość
nie jestem zafascynowana bełkotem, nawet z psychologicznego punktu widzenia mnie interesuje czy po alko mówi się prawdę któej się ktoś boi/wstydzi powiedzieć na zywo zgadzam się się pijący nie jest dobrym kandydatem na męża, nawet mu to mówię, że za dużoi pije a on czasem rzuci 'dla Ciebie przestanę" ale jakoś nie wierzę...

Gość gość
up

Gość gość
Zapomnij o nim. Oni się nigdy nie zmieniają. A poprawy musi chcieć dla siebie samego a nie dla kogoś. Miłość wyznana po pijaku to żadna miłość, człowiek po alkoholu plecie co mu ślina na język przyniesie, zazwyczaj same bzdury. A on może i chce żebyś mu uwierzyła żeby mógł zamoczyć. Pijusa od razu skreśl.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
:D

Gość gość
czyli olać go? a co jeśli on jest po prostu bardzo nieśmiały ?

Gość gość
up