Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rada dla emigrantów jak się wyleczyc z tęsknoty za polską

Polecane posty

Gość gość

najlepiej pojechać tam RAZ z minimalną kasą i popatrzeć na ceny, oraz pojeździć po ulicach pełnych narwańców i samobójców, a po powrocie za granice urwać ten nałóg tęsknoty przez skasowanie polskiej tv, urwanie kontaktów z zazdrosnymi znajomymi i zazdrosną rodziną, oraz zająć się swoim życiem tam gdzie jesteście, szczególnie nauką czegoś przydatnego na lokalnym rynku aby żyć jak człowiek.

Gość gość
Jakim powrocie przygłupie co ty piertolisz eebany nieudaczniku, nie wyszlo ci w pl to myslisz ze inni zyja jak ty hahaha. Myślałeś smieciu, ze w Jukeju zrobisz karierę, ze tam wszyscy beda na ciebie czekali z otwartymi rękoma. Niestety po przyjeździe okazało sie, ze jestes zwykłym polaczkiem z Polszy i nie ma dla ciebie miejsca poza zmywakiem, badz fabryka za 8 funtow na godzinę. Dlatego wmawiasz innym, ze jestes tam nie dla pieniedzy, ponieważ nic ci w zyciu nie zostało. Przykro jest ci sie przyznac, ze jest sie nieudacznikiem i zwykłym zmywakiem. Tak jak ten pajac, co to chwali sie, ze zyje w dobrobycie za 500 funtow miesięcznie. Yebani idioci spod znaku Pounlanda. Gnijcie w UKa smiecie i nigdy nie wracajcie do PL. Bez was jest tutaj w kraju naprawde z***bisci

Gość gość
Buehehe:D

Gość gość
Ja nigdy za PL nie tęskniłam, ale pojechałam tam po kilkunastu latach i więcej nie pojadę. Stado wieśniaków, zacofańcow, w kościele tolerują księży pedofilii i dzieciatych. Każdy pieprzy się z każdym a przy stole potrafią dawać wykłady jak żyć :D śmiech na sali.

Gość gość
Lepsze piekne koscioły niz tabuny uchodzców i arabskich terrorystów. Gnij w uk.

Gość gość
Wiekszych zacofancow niz angole na swiecie to nie widzialem. . Mało nie zesrałem się ze śmiech/u jak jeden założył, że nie wiem co to światłowód i od razu zaczął próbować mi tłumaczyć. A że to idiota, jego definicja ograniczyła się niemal do "magic"...:D🖐️ Budownictwo jest ch/ujowe na potęgę. Wszystko zostało zbudowane albo w średniowieczu, albo w epoce wiktoriańskiej lub jest stylizowane na takowe. Wszystko z gołych cegieł, wygląda to jak gó/wno, okna to każde w innym rozmiarze, drzwi osadzane kilka-kilkanaście centymetrów nad poziomem podłogi. Nie mam pojęcia, kiedy angole wynajdą tynk i elewacje. Może za 400 lat. Wnętrza pełne zgnilizny, grzyba i smrodu tychże.

Gość gość
Torbo, nie jezdzilas kilkanascie lat do Polski, bo wstyd z bezowymi bekartami bylo by pojechac. Takze taki juz twoj los na wygnaniu.

Gość gość
Tymczasem do "zacofanego" UK, wszyscy walą dżwiami i oknami a z raju w PL kto może to spier/dala, gdzie tu logika do hooja???

Gość gość
Poczytaj sobie dane statystczne, juz dawno wiecej Polakow wraca z emigracji do kraju niz wyjezdza. Ale co ty mozesz wiedziec :D

Gość gość
Wrocic na rok do Polski.Leczenie gwarantowane

Gość abrakadabra puff
Każdy kto wrócił do PL to słuch o nim zaginął, jak kamień w wode, po prostu znikneli.

Gość gość
gość dziś skąd te statystyki? rządowe? buehehehehe, bez jaj

Gość gość
Wow ale się rozwcieczyliscie :D dlatego do PL nie wracam. Stado zacofanych, zawistnych debili. Nie chcę tego mieć na co dzień.

Gość gość
Znam kilku ludzi którzy wrócili do PL, wszyscy co do jednego są z powrotem za granicą. Nie chodzi o kasę bo że swoim wykształceniem większość znalazła dobrą pracę. Chodzi o mentalność i zacofanie. Nikt normalny w tym kraju nie wytrzyma.

Gość gość
A ja znam kilkanascie rodzin ktore wrocily, i teraz maja wyeebane na ta wasza emigracje. Ciesza sie z zycia z rodzina u boku a nie zyja w fikcyjnym swiecie.

Gość gość
Niech wracają, mniej debili w UK, więcej w PL.

Gość gość
Debili w uk to macie miliony angoli haha. Plus ciapate hehe. Niech wyjezdzaja, mniej debili w PL, więcej w UK :D 🖐️

Gość gość
Haha ale jesteś śmieszny haha. A co do tematu: za polską trzeba tęsknić żeby tęsknotę leczyć ;) na szczęście to mi nie grozi. Okropny, zacofany kraj do którego jeżdżę tylko na pogrzeby bliskich

Gość gość
Zacofany to jest twoj mozg ze w pl ci nie wyszlo , skonczyles g****ostudia i spiertoliłes do uk na zmywak, w pl mamy wszystko co potwierdzil prezydent Trump niedawno.

Gość gość
Skończyłam bardzo dobre studia :) w UK, a nie w PL gdzie na studiach uczy się WFu i religii :D polskim papierkiem można sobie co najwyżej dupsko podetrzeć :D

Gość gość
W uk dobre studia ahahahahahahahaha zaraz pekne ze smiechu , przeciez wy nawet porzadnego flatu nie potraficie wybudowac tylko nieotynkowane obskurne i smierdzace grzybem rudery. O dwoch kurach nie wspominajac. Gdzie wasza wielka angielska mysl techniczna? hahahahahah:D

Gość gość
Żeby budować "flaty" trzeba kończyć studia? :D Ty nawet obok uniwerku nie przechodziłeś skoro nie masz pojęcia o rankingach i o tym że żaden polski uni nie jest w żadnej z czołówek. Nawet Europejskiej, nie wspomnę już o światowej. Brytyjskie natomiast są i to się dla pracodawcy liczy.

Gość gość
On nawet podstawowki nie skonczyl:D beka z debila

Gość gość
gość wczoraj ciekawa propaganda, niestety czysta fikcja

Gość gość
Ty pop*****lcu piszacy ten temat ty zakakalo rodziny ty popaprancu zaprzany ! O czym ty w ogole smolisz te swoje j****e wypociny ! Jaka k***a trza byc aby pisac w ten sposob ! Kurwa aprzedajna byle syryjczyk murzyn arab ma wiecwj szacunku honor****arakteru od ciebie ty blebsie denny.... ojczyzna to jak matka !!! Jak milosc jak powietrze ..to szacunek zasady narodowosc historia tradycje zycie...a ty piszesz jak zapomniec!? A niech cie chuj strzeli gowno nic nie warte

Gość gość
Na szacunek trzeba zasluzyc. Tego gdzie sie rodzisz nie wybiera sie i moglo byc gorzej. Ja jednak czuje sie bardziej u siebie w UK niz niby u siebie w PL.

Gość gość
@1:35 Tego się nie da przeczytać :D co z ciebie za patol? Kafe wzbudza w tobie aż takie emocje? Poluzuj gacie, bracie :D

Gość gość
Co tam dzisiaj w uk mamy na topie? Swiecenie kwasem, bombki i strzelanie z paska czy little white van? Hehe atrakcji co nie miara :D

Gość gość
Najlepsze sa obrabianie sobie doopy nawzajem i uchlewanie pedalskich ryjow pedalskim alko hehe :D