Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxozozo

Seks z bogaczem

Polecane posty

Gość gośćxozozo

Poznałam się z przystojnym facetem tzn z kuzynem chłopaka mojej najlepszej przyjaciółki... wybieramy się nad morze i wiadomo jak to się skończy, oboje się sobie podobamy.. tylko jedyny problem... jak jest u mnie, nie mogę mieć dzieci tzn,mogę ale muszę to leczyć i to długo...nie biorę anty a będziemy chcieli się kochać wiadomo z gumka odpada ... powiedzieć mu cała prawdę ?ze mam zespół PSCO i ze jak się będziemy kochać bez i pomimo to ,ze nie biorę anty to wiem od ginki,ze teraz nie zajdę w ciąże póki to tego nie wyleczę , powiedzieć mu prawdę? Czy co zrobić? Błagam pomocy kobitki!!! Chce się z nim kochać bez... a nie mogę brać na razie anty...

Gość gość
Nieźle jesteś popiertolona, że z przypadkowym gachem chcesz sie walić bez gumy :O I co z tego, że ma szmal ? Na raka szyjki macicy, sromu albo o***tu czasem największa kasa nie pomoże, idiotko :O

Gość gośćxozoozo
Po pierwsze : nie sap tak do mnie, po prostu tylko się zapytałam... I to nie jest przypadkowy gach...sorki ja tu pytam,a Ty zaraz na mnie wyjeżdzasz... Wiem,ze jest zdrowy...

Gość gość
Guano możesz wiedzieć czy jest zdrowy czy chory. Jeżeli znasz go krótko, to właściwie jest przypadkowy. Jakie ma znaczenie, że jest 'bogaczem' ? Dlaczego seks bez gumy tylko wchodzi w gre ?

Gość Pawuś
Kobieto nie roochaj się z nim, będziesz kiedyś głęboko żałowała tej decyzji! Nie bądź taka łatwa. Wrócicie z wczasów, on zaraz poleci na inną laseczkę a Tobie da kopa w dupsko, tak to się zawsze kończy. Ogarnij się, nie przynoś wstydu. sama będziesz żałować

Gość gość
Ale co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Spokojnie się ****aj ile sił a później się zobaczy co i jak z ciążą. To że teraz nie możesz to nawet dobrze. Możesz cieszyć się młodością i życiem. Później będzie czas na dzieci. Zdążysz jeszcze.