Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama każe mi miec sponsora

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat mój partner jest ode mnie dużo starszy (43 lata) jesteśmy razem prawie od roku planujemy dziecko rodzine. Jest cudownym mezczyzna na którego zawsze mogę polegać na wakacjach z mama zepsuło mi się auto 300 km od domu a mój partner pojechał ze mną po niego. Zawsze kiedy jeżdżę w jego sprawie on tankuje mi auto i pomyślałam ze jeżeli robi dla mnie w ciągu dnia 600 km to tez z ambicji dałam mu pieniążki na benzynę. Ogólnie partner płaci za obiady w restauracjach itp poza tym pomieszkuje u niego i do niczego się nie dokładam. Mama dowiedziała się ze oddałam mu pieniądze za paliwo zrobiła ogromną awanturę ze jesteś za młoda i za ładna żeby być z kimś takim twierdzi ze facet powinien mieć miliony i być sponsorem oraz zaznaczyła ze nie chce znać tego mężczyzny a dzieci z naszego związku nie chce nigdy widzieć na oczy jak uważacie ma racje ? Namieszała mi i mam burze myśli na ten temat

Gość gość
Gdzie poznałaś swojego faceta?

Gość gość
Co to ma za znaczenie gdzie go poznałam ?

Gość gość
nienormalne z tak starym facetem - masz braki ojcowskie? on jest przeciez twoim sponsorem

Gość gość
myślisz ,że się buntujesz wobec matki a w rzeczywistości wybierająć starego dziada,który za wszystko płaci powielasz w życiu zasady jakie ona wyznaje. Nie stworzysz w takim układzie partnerskich relacji,gdzie będziecie sobie równi . Zawsze będziesz utrzymanką ''partnera''...po co ci taki stary dziad??? wspominasz o dziecku a ślub???chociaż cywilny abyście wszyscy mieli to samo nazwisko... dziwię się kobietom,które biorą sobie emerytów(pomyśl co będzie za 20 lat) a potem szloch bo różnica wieku, pokoleń i komplente rozmijanie potrzeb i spojrzenia na życie.

Gość gość
stary c***j :D

Gość gość
sorry ale koleś ma 43 lata i do tej pory żadnej żony,dzieci,null? i wybiera sobie naiwną młódkę,ma coś pod czaszką nie tak I ON I TY... Finansowo to może i mu się nie dokładasz ale dajesz mu coś innego. Matka nie mus ci kazać bo ty już masz sponsora. Pewnie denne provo.