Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fobia na dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam dziwny z pozoru błahy problem Odkąd pamiętam obrzydzały mnie dzieci. W wczesniejszych latach jakos ich unikałam i wszystko było w miare w normie. Z wiekiem zaczelo mi to narastać. Do takie stopnia, że zaczeło mnie wręcz mdlić jak jakieś koło mnie przeszło. Od początku one mi śmierdziały, ale to co sie dzieje teraz jest istną masakrą. Obrzydza mnie ich widok, mam wrazenie jakby coś ciągle mnie dotykało i łaziło po mnie, smierdzą paskudnie (od zawsze mialam wyczulony węch) i wywoluje to u mnie odruch wymiotny zwłaszcza jak sie zblizą. Sa dla mnie jak pająki dla arachnofoba. Przez to miałam przykry incydent z kolezanką. Prosiłam by na spotkanie wyszła sama. Przyszła z dzieckiem, to dziecko zaczeło obok mnie chodzić, mimo prosby by je zabrala zaczela sie smiac ze to tylko dziecko i przesadzam. powiedzialam jej ze nie wytrzymam, bo az mnie mdli, a ona dalej w smiech.. nie wtrzymyłam i zwymiotowałam. Oczywiscie ta sie zaczela pultać i ja poszłam.. Wiem, że to ma jakies glebsze podloze, ale zaden psychiatra nie bierze tego na powaznie :(

Gość gość
To dziwne ,bo jakbyś powiedziała,że masz taki problem z pająkami to by cię leczył .Znajdź innego psychiatrę ,bo to jest duży problem.

Gość gość
juz u 5ciu byłam..