Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z duzo starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Uprawialyscie kiedyś seks z facetem sporo starszym od was? Jaka była miedzy wami różnica wieku? Jak to wspominacie? Spotykam sie obecnie z facetem starszym o 15 lat. Ja 21 on 36, i szczerze powiedziawszy bardzo mnie intryguje, nigdy się nie kochalam z facetem starszym ode mnie wiecej niż 10 lat.

Gość gość
ja uprawialam ja mialam wtedy 31 a on byl po 50ce

Gość gość
ja mialam 16, on 33

Gość gość
I jak to wspominacie?

Gość gość
ja super ale to opowiem pozniej bo terz jestem w pracy a co chesz konkretnie wiedziec

Gość gość
Ja nie , z dużo młodszym tak. Ja 48 ,on 26.

Gość gość
Bylo Ci z nim lepiej niż z facetami bardziej w swoim wieku? Potrafil się odpowiednio Tobą zająć czy zachowywal się jak napalony nastolatek :D ? Starsi faceci tez pewnie nieczesto bzykaja sie z duzo mlodszymi laskami, a przynajmniej wiekszosc z nich

Gość gość
A Tobie jak bylo z mlodszym? Mnie jakoś mlodsi nie kręcą, rownolatkowie tez nie. Moze dlatego ze sama jestem mloda i kiedys mi się to zmieni, chociaz wwątpię

Gość gość
powem ci ze facet chyba byl na jakims dopingu bo nie dawalam rady posuwal mni mocno i dlugo bylam upocona makijaz rozmazany ponczochy podarte

Gość gość
stare a głupie jak noga stolowa

Gość gość
seks ze starszym jest o wiele lepszy da o ciebie a mlody to tylko zeby w******* tyle ze ta roznica wieku

Gość gość
nikt nic wiecej nie powie

Gość gość
Jak maz maz po dwuch latach malzenstwa mnie zostawil , to po paru miesiacach poznalam faceta starszego o 15-lat gdzie i jak to nie bede opisywac tak jakos sobie spodobalismy sie ze dobrowolnie znalazlam sie pod nim w lozku. Myslalam ze mialam sen a to bylo naprawde, duzo lepszy od mojego bylego juz nie wspomne ze Ciulaska mial grubego ze ledwo wszedlwe mnie ale po chwili pocuwlam ze ma duze doswiadczenie i wie jak kobiete w lozku rozkleic i zrobil to wspaniale, na pozegnanie jeszcze w nagrode mu obciaglam ile tylko moglam i zaproponowalam mu powtorke- bez zastonowienia przyjal.Jak sie ta znajoosc dalej potoczyla to nastepnym razem

Gość gość
a to ile mialas lat a ile ten facet ?/ opisz sczególy wszyscy sa na pewno ciekawi

Gość gość
gość dziś Jak maz maz po dwuch latach malzenstwa mnie zostawil x nie dziwie sie ze zostawil jak zobaczyl tę ortografię :D

Gość gość

ja 18 on 55  mój pierwszy m ężczyzna, kochanek , w dodatku znajomy rodziny ale było ok,  2 lata się zabawialiśmy ze sobą, rozbudził mnie jako kobietę pokazał jam mężczyzna może dać prawdziwą rozkosz kobiecie i nauczył jak kobieta może się w pełni oddawać mężczyżnie,