Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna malina

Nie słuchajcie bajek!

Polecane posty

Gość naiwna malina

Jesteśmy wychowywani na bajkach typu -"dobro zawsze zwycięża" " i żyli długo i szczeliwie" "kto dużo pracuje ten dużo ma", "ludzie będą cie traktować tak jak ty ich traktujesz" Zawiodłam się na każdej z tych bajek a jestem już za stara by się zmienić w wredną ,leniwą sukę by mieć choć trochę lżej w życiu:(

Gość gość
Światem rządzi szatan. Ludzie stają się coraz bardziej zepsuci i zapatrzeni w siebie. Nie oczekuj sprawiedliwości na świecie, który napędza chciwość. Prawdą jest, że dobro zwycięży. To tylko kwestia czasu.

Gość gość
Ja już się tego nie doczekam. Ale przecież musi być na świecie choć kilka osób podobnych do mnie. Którzy maja jaszcze jakieś wartości i potrafią kochać nie wykorzystując?

Gość gość
Każdy doczeka. Nawet Ci, którzy już umarli. Jasne, że są jeszcze wartościowe osoby.

Gość naiwna malina
Zaczynam myśleć ze to ja tak działam na ludzi. Z dobrych robią się egoistyczni i mnie nie szanują tylko dlatego że szanuje ich poglądy i staram się ich zrozumieć i wspierać. Czy trzeba być naprawdę egoistka by facet cie szanował? Bo jak mila dziewczyna to zaraz nią pomiata zamiast doceniać że nie jest kłótliwa:(