Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość12125

Powinnam czy nie?

Polecane posty

Gość Gość12125

Mam 20 lat, wczesniej miałam chłopaków ale nie chcialam z nimi uprawiać seksu bo wiedzialam ze to nie jest to a nie chcialam z kazdym. Teraz od kilku miesiecy jestem z chłopakiem o ktorym mysle ze moglabym mu sie oddać ale kompletnie nie wiem czy mam sie golić czy nie. Kiedyś z rozmowy wywnioskowałam ze lubi ogolone . Ogole się, ale co robić zeby później mnie nie kuły te włoski odrastajace? Potrzebuje porad i przede wszystkim jsk i czym sie golić ? Maszynka normalna?

Gość Arrrmond
Ja osobiście wolę depilowane c**eczki...

Gość gość
Czy powinnaś się golić? To zależy jak sie będziesz lepiej czuła. Jeśli boisz się że włoski będą przeszkadzać, że nie spodobaja sie twojemu partnerowi to możesz je ogolić żeby nie czuć sie potem niekomfortowo. Jeśli sie nie wstydzisz to porozmawiaj o tym z chłopakiem. A co do samego golenia i twoich pytań to jest to zagadnienie bardzo szerokie. Jesli chcesz sie ogolić maszynka w domu to po prostu przejrzyj internet i poszukaj porad i jak sie do tego zabrać. Jeśli chodzi o depilacje okolic bikini to najlepszym pomysłem jak dla mnie jest depilacja brazylijska u kosmetyczki z wykorzystaniem np. pasty cukrowej.

Gość gość
Moim zdaniem depilator ipl to znacznie lepsza sprawa. Nie boli, depiluje naprawdę dokładnie no i masz spokój przez długi czas. W dodatku nic nie wrasta. Jak dla mnie najlepszy sposób. Mam Panasonica i sprawuje się świetnie.

Gość gość
Ja uważam, że depilacja intymna jest jak najbardziej w porządku. Używam depilatora ipl od Panasonica - moim zdaniem sprawdza się świetnie. Depilacja jest bardzo dokładna i bezbolesna.

Gość gość
Ja miałam dość duży problem z owłosieniem i niestety jak przyszło co do czego to po depilacji maszyną potem nie mogłam dojsć do siebie bo włoski odrastały grubsze a o podrażnieniach nie wspomnę.... Zdecydowałam sie na depilację laserową z http://www.laserestetic.pl/. Kilka zabiegów i po sprawie... teraz mam spokój z podrażnieniami i nie musze się już tak stresować.

Gość gość
najlepszy jest laser

Gość gość
Cześć chłopcy :D Mam na imię Andrea i jestem 44-letnią kobietą po rozwodzie. Szukam młodego, atrakcyjnego faceta, który zrobi sobie ze mnie prywatną dziwkę w łóżku... Moje zdj: http://kibuilder.com/zna Zdjęcie stópek: http://kaitect.com/2ACu

Gość gość
Może jakiś depilator? Nie wiem, od Panasonica na przykład? Moim zdaniem maszynki raczej się nie sprawdzają. A depilatory to już lepsza inwestycja. No i co do samej depilacji - moim zdaniem lepiej się tam wygląda bez zarostu :P