Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was tak samo wygląda seks? nasz tak wygląda

Polecane posty

Gość gość
Żona nie chce zmian? Może chce tylko się wstydzi np. albo Ty nie działasz wystarczająco skutecznie. Ja długo się wstydzilam, miałam wiele zahamowań i nie było może zupełnie pod kołderką, ale ciężko mi się było przełamać. Z czasem oporów było coraz mniej, więcej otwartości i mniej wstydu. Mąż też się odważył, baaardzo się zmienił, bo jak się okazuje miał fantazje tylko ja go blokowalam, czyli paradoks bo ja zawsze myślałam, że to ja mam zboczone myśli a on porzadny

Gość gość
Właśnie dzieci skutecznie uniemożliwiają spontaniczny seks, ja mam 4 pokoje, więc salon i sypialnia po 22 jest nasza, ale w dzień chociaż dzieci do naszej sypialni nie wchodzą jednak niekomfortowo, bo to blok, słychać. Teraz budujemy domvi zadbałam o madre rozwiazania jeżeli chodzi o położenie sypialni i dostęp do łazienki. Hotel super, marzy mi się wyjazd na taki seks weekend, ale póki co nie miałam jak dzieci zostawić. A w tym roku na wakacjach wtopa, specjalny apartament dwupokojowy z łożem, wanną i co? Dwa poziomy a prawie bez ścian i drzwi wewnątrz i post :-)

Gość Prawiczek 35 letni
Normalni ludzie nie uprawiają seksu zboczki nie wychowane

Gość gość
:o jakos tak niemacznie sie zrobilo jak to przeczytalam :o

Gość gość
Co komu smakuje :-) ja na miejscu autorki zaskoczylabym tego chłopa, zamiast leżeć przed tv może jakaś erotyczna bielizna i winko albo gra karciana czy zabaweczka albo chociaż namietny pocałunek jak się pojawi albo wizyta w lazience jak się kąpie...tyle możliwości zamiast patrzenia w ścianę. Smakowaloby lepiej

Gość gość
No autorko coś tam u Was nie halo...