Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana92

Mój facet nie ma ochoty na seks!

Polecane posty

Gość zakłopotana92

Od początku mojego związku (3 lata) mój partner nie wykazywał wiekszej inicjatywy jeśli chodzi o sprawy łóżkowe. Dla niego 1-2 razy na tydzień to jest absolutne maksimum a dla mnie 1-2 razy dziennie owszem-na dzień. Postanowiłam z nim porozmawiać i jego odpowiedź wprowadziła mnie w zakłopotanie. Otóż stwierdził że dużo by pomogło jakbym codziennie w domu chodziła w legginsach, albo pończochach, najlepiej w mocnym makijażu oblana całym flakonem perfum. Zaznaczę ze po domu nie chodze w wyciągniętych dresach tylko zazwyczaj w jakiś seksownych majtkach lub spodenkach i koszulce, dbam o siebie, nosze delikatny makijaż więc według mnie nie jest to nic odpychającego. Jego odpowiedź natomiast sprawiła ze zaczęłam sie zastanawiać czy ja mu sie w ogóle podobam taka jaka jestem. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, może ktos z Was mógłby się w tej sprawie wypowiedzieć?

Gość gośćMałasuka94
Może twój mężczyzna ma po prostu małe potrzeby seksualne a te ciuchy to tylko wymówka. Acz Spróbuj włożyć to seksowne wdzianko i sprawdz jak to się potoczy :3 i nie martw się na zapas, jeśli to nie pomoże, to musicie poważnie porozmawiać na ten temat.

Gość gość
Na początku związku z kobietą też tak miałem, unikałem seksu, a powód był taki że szybko dochodziłem, wstydziłem się tego i któregoś dnia jej o tym powiedziałem. Odpowiedziała że po prostu musimy często się kochać i zacznę nad tym panować :) i miała rację :) Teraz możemy bardzo długo się kochać.